24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Karibia Berita Pamaréntah Industri silaturahmi wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab Warta Breaking Saint Lucia piknik News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Saha Menteri Pariwisata Saint Lucia anu énggal?

Saint Lusia Nami Menteri Pariwisata Anyar
Saint Lusia Nami Menteri Pariwisata Anyar
Ditulis ku Harry Johnson

Dr Ernest nunjuk Menteri Saint Lucia pikeun Pariwisata, Investasi, Industri Kreatif, Budaya sareng Informasi.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Tilas Diplomat Saint Lucian ngagambarkeun konstituén Castries Kidul di Déwan Majelis pikeun Partai Buruh Saint Lucia.
  • Dr Hilaire ngajabat Saint Lucia salaku Komisaris Tinggi ka Karajaan Inggris ti 2012-2016.
  • Dr Hilaire ngudag Ph.D. di London School of Economics.

Terhormat Dr Ernest Hilaire sumpah ka Kabinet Menteri Saint Lucia tanggal 5 Agustus 2021, kana portopolio Menteri Pariwisata, Investasi, Industri Kreatif, Budaya sareng Informasi. 

Saint Lusia Nami Menteri Pariwisata Anyar

Tilas Diplomat Saint Lucian ngagambarkeun konstituén Castries Kidul di Déwan Majelis pikeun Partai Buruh Saint Lucia. 

Salaku bagian tina tarekat langsung tina bisnis na, Menteri bakal ngahimpun rapat sareng sektor pariwisata kalebet Menteri Pariwisata, Otoritas Pariwisata Saint Lucia sareng organisasi sektor swasta pikeun kéngingkeun pisibilitas kana rencana anu ayeuna. Rapat ieu bakal nyayogikeun wawasan anu bermakna sareng bakal mastikeun yén strategi anu ditetepkeun pikeun promosi Saint Lucia mangrupikeun tempat anu tujuan pikeun pamulihan lengkep sareng kamekaran anu berkelanjutan. 

Nyarios ngeunaan pengangkatanna ka Kabinet Menteri, Hon. Dr Hilaire nyarios: "Pariwisata mangrupikeun panyurung ékonomi utama ékonomi Saint Lucian anu nguatkeun ranté pasokan kami, ngamajukeun pangwangunan ékonomi sareng nyiptakeun padamelan anu penting. Kusabab kitu, ku ayana pangalaman kuring, ditambah ku ngagabungkeun portofolio kuring anu fungsina saling pakait sareng produk pariwisata kami, kuring ngarepkeun ngalayanan kalayan tulus haté, kalayan fokus kana langkung ngamajukeun sektor pariwisata sareng nempatkeun jalma-jalma di pusat sektor éta. "

Hon. Dr Hilaire ngajabat Saint Lucia salaku Komisaris Tinggi ka Karajaan Inggris ti 2012-2016 sareng nambihan pangalaman politikna nyaéta bidang olahraga, manajemén sareng hubungan internasional. Anjeunna ngagaduhan catetan lagu dina Cricket Management sareng janten Chief Executive Officer Déwan Cricket Hindia Kulon.

Anjeunna ngagaduhan gelar Sarjana Élmu (Double Major) ti Cave Hill Campus di Universitas Hindia Kulon dina Élmu Politik sareng Sosiologi. Anjeunna ogé kéngingkeun gelar Master of Philosophy di 1995, kalayan bédana dina Hubungan Internasional, ti Darwin College, Cambridge University, Inggris sareng teras ngudag Ph.D. di London School of Economics. 

Terhormat Dr. Ernest Hilaire ogé nyepeng Diploma Eksekutif dina Negosiasi sareng Resolusi Konflik ti Universitas Notre Dame.

Otoritas Pariwisata Saint Lucia miharep anjeunna anu pangsaéna salami jabatanna sareng ngajanjikeun dukungan kami pikeun pamekaran terus-terusan mérek Saint Lucia dina kapamimpinan na.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment