Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Kanada Ngabobol Warta Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Kumaha urang Amérika tiasa ngarambat ka Kanada dina aturan anyar?

Kanada Muka Wates Lahan Pikeun Amérika Vaksinasi Sapinuhna
Kanada Muka Wates Lahan Pikeun Amérika Vaksinasi Sapinuhna
Ditulis ku Harry Johnson

Kaputusan ieu bakal ngadorong jinis pamulihan ékonomi pikeun tatangga kalér urang anu diperyogikeun sacara kritis di sisi ieu ogé.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kanada ngamimitian ngabagéakeun warga Amérika anu divaksinasi deui ngalangkungan wates darat.
  • Kanada mangrupikeun sumber pasar perjalanan internasional pangageungna di Amérika sareng nyatakeun 26 persén sadaya lalu lintas asup di 2019.
  • Munculna tina pandemi ieu bakal teras janten prosés anu rumit sareng mekar.

Kanada sacara resmi muka perbatasan na pikeun warga Amérika Serikat divaksinasi lengkep sareng warga permanén AS jam 12:01 Senén, 9 Agustus 2021.

Kanada Muka Wates Lahan Pikeun Amérika Vaksinasi Sapinuhna

Urang Amérika ayeuna tiasa nganjang ka Kanada pikeun kahiji kalina saprak larangan perjalanan pandemi COVID-19 diterapkeun. Ieu mimiti diumumkeun kira-kira saminggu katukang.

Wisata AS Salakupakumpulan Présidén sareng CEO Roger Dow ngaluarkeun pernyataan ieu ngeunaan ngangkat larangan ayeuna pikeun wisatawan Amérika divaksinasi di perbatasan darat Kanada:

"Dinten ayeuna, Kanada ngamimitian ngabagéakeun warga Amérika anu divaksinasi deui ngalangkungan wates darat. Kaputusan bijaksana ieu bakal ngamajukeun jinis pamulihan ékonomi pikeun tatangga kalér urang anu diperyogikeun sacara kritis di sisi ieu ogé.

"Muka deui perbatasan daratan Amérika Serikat pikeun Kanada anu divaksinasi pinuh bakal nandaan titik awal anu saé pikeun ngawangun deui ékonomi perjalanan urang sorangan, sareng administrasi Biden kedah males kaputusan kaputusan ieu - nunjukkeun tingkat vaksinasi anu luhur di Kanada - tanpa reureuh salajengna.

"Unggal bulan perjalanan éta tetep ngeuyeumbeu, AS kaleungitan $ 1.5 milyar dina poténsi ékspor perjalanan sareng nyababkeun usaha Amérika anu rentan.

"Kanada mangrupikeun sumber pasar perjalanan internasional pangageungna di Amérika sareng nyatakeun 26 persén sadaya lalu lintas asup dina 2019, sakitar $ 22 milyar dina pendapatan ékspor taunan. Sanajan perjalanan ti Kanada mulih deui ka satengah tina tingkat 2019 pikeun sésana 2021, Amérika Serikat bakal ngala ampir $ 5 milyar - upami kabijakan AS ngamungkinkeun.

"Munculna tina pandemi ieu bakal teras janten prosés anu rumit sareng mekar. Réspon anu pangsaéna ti White House nyaéta netepkeun kabijakan rasional ngeunaan perjalanan internasional pikeun dijantenkeun modél pikeun dunya aman sareng tanggung jawab dibuka deui. "

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment