24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Karibia Industri silaturahmi Hotél & Resor Jamaica Breaking News Warta Méwah wartos piknik Rupa-rupa Berita

Sendal Resorts Kado Olimpiade Karibia Liburan Libur

Sendal Resorts Ngagungkeun Olimpiade Karibia

Ampir 100 urang Olimpiade ti kapuloan Sandals Resorts International anu dikerjakeun parantos dipasihkeun pakansi pakansi ku Pupuhu Eksekutif perusahaan, Adam Stewart, salaku pangakuan kana usaha gagah na dina Olimpiade Tokyo 2020.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Sendal ngagungkeun Olimpiade 2020 ti Karibia sareng hiji tamu sapeuting gratis, di kategori kamar pangluhurna di Resort Sendal atanapi Pantai.
  2. Atlit tiasa milih Resort sareng bakal dialihkeun ti bumina upami lumaku nganggo BMW méwah.
  3. Pupuhu Eksekutif Stewart nyarioskeun "dunya pang pantesna liburan anu panghadéna di dunya!"

Olimpiade anu medali dina pementasan anu kakara réngsé tina Kaulinan bakal masing-masing nampi sapeuting gratis sapeuting sapeuting, dina kategori kamar pangluhurna di Resort Sandal atanapi Pantai di peuntas daérah kumplit sareng mindahkeun BMW méwah ti bumina, upami lumaku , ka Resort pilihan. Salaku tambahan, sadaya atlit anu ngawakilan nagara na dina Olimpiade dina acara naon waé ogé bakal nampi kamewahan-kalebet opat wengi liburan di Resort Sendal di pulau bumi na. Kontingén ti Saint Vincent bakal ngaraosan liburan di resort di Saint Lucia kumargi Pantai Saint Vincent anu dianti-anti henteu kabuka.

Stewart mimiti nyandak kana média sosial pikeun hadiah trio-unggul emas medali Jamaika Elaine Thompson-Herah, Shelly-Ann Fraser-Pryce sareng Shericka Jackson, pikeun kameunangan bersejarahna di final 100M awéwé, nyatakeun, "dunya paling pantes dunya liburan pangsaéna! ”

Anjeunna teras ngalegaan tetep henteu aya watesna pikeun sadayana juara medali salajengna ti Jamaica, Bahama sareng Grenada sareng ayeuna ngalegaan tawaran ka sadaya atlit Olimpiade Tokyo ti Jamaica, Grenada, The Bahamas, Barbados, Saint Lucia, Saint Vincent sareng Antigua .

Ngomentaran prestasi luar biasa tim pikeun ngahontal Olimpiade sareng nangtung dina podium, Stewart nyarios, "Butuh seueur pangorbanan, kerja keras, dédikasi sareng konsistensi bahkan pikeun Olimpiade. Atlit Karibia kami parantos nunjukkeun kabiasaan, daya tahan sareng sumanget jagoan sareng mérek Karibia, sadayana komitmen pikeun pamekaran daérah sareng nunjukkeun bakat régional kami, kami henteu ngaraos reueus ku unggal atlit tunggal anu angkat ka ditu pikeun ngagambarkeun nagara na. ”

Anjeunna neraskeun, "Kuring parantos nyarioskeun salami pertandingan, sareng kuring bakal teras nyarios, 'dunya pangsaéna pantes anu pangsaéna dunya,' sareng kami henteu sabar ngantosan karpét beureum kami pikeun sadaya Olimpiade kami nalika jadwalna ngamungkinkeun . "

Atlit disetél pikeun nampi tetep gratis pikeun pagelaran luar biasa sareng kakuatanana dina Olimpiade anu nyanghareupan tunda sareng kateupastian kusabab pandemi COVID-19.

Stewart nambihan, "Kaulinan ieu sareng pagelaran atlit anu parantos kami sampaikeun ngan ukur naon anu urang butuhkeun pikeun naékkeun sumanget koléktif urang. Kami moal kantos hatur atlit urang pikeun sagala hal anu dilakukeun pikeun nagara-nagara na, sareng kami henteu tiasa nganyatakeun naon artina pikeun urang sadayana, tapi kami pastina bakal mastikeun yén aranjeunna gaduh pangalaman liburan anu pangsaéna dina kahirupan aranjeunna nalika aranjeunna nyéépkeun sumur na hadiah -diala di Sendal Resorts. "

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment