24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos Seychelles Ngabebas Warta piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Menteri Pariwisata Seychelles ngadatangan Pembentukan Pariwisata di Praslin

Menteri Pariwisata Seychelles Didatangan Praslin

Neruskeun kunjunganna ka mitra industri pariwisata, Menteri Luar Negeri sareng Duta Pariwisata Sylvestre Radegonde nuju ka Praslin dinten Jumaah, 6 Agustus, dimana tempat pamondokan anu langkung alit di pulau kadua pangageungna Seychelles negeskeun anu mimiti yén aranjeunna nampi bagian anu sami tina pai pariwisata.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Menteri sareng Sekretaris Utama Pariwisata ngadatangan salapan pendirian di Grand Anse Praslin.
  2. Kumisan ti dinten pengunjung, 19% Seychelles '384, 204 pengunjung milih cicing di Praslin antukna di Seychelles di 2019. 
  3. Hotél nyatakeun rasa syukur pikeun rapat sareng kasempetan pikeun tukeur inpormasi sareng jalan ka payun.

Kunjungan-kunjungan éta, anu nyayogikeun kasempetan kanggo Menteri sareng timna ningali kisaran produk anu ditawarkeun, dimimitian di Grand Anse Praslin sareng kalebet salapan pendirian kalayan kapasitas kirang tina 20 kamar.

Logo Seychelles 2021

"Kunjungan éta ngahasilkeun pisan dina negeskeun yén tingkat padumukanana nyugemakeun pisan pikeun perusahaan alit urang ku seuseueurna hotél anu nyarios yén aranjeunna parantos nikmati sakitar 100% padumukan di sababaraha bulan kapengker. Nembongan yén aya distribusi anu saimbang dimana anu datang kana tujuan milih cicing, "saur Menteri Radegonde.

Ngedalkeun kabagjaan anjeunna nalika tiasa negaskeun komitmen kementerianna pikeun sadaya mitra sacara langsung, Menteri Radegonde nyarios, "Kamentrian siap ngabantosan mitra pikeun ningkatkeun produk sareng jasa pangirimanna ogé nyayogikeun bantosan pikeun pisibilitas sareng pamasaran sacara umum. ”  

Sekretaris Utama Pariwisata, Ibu Sherin Francis, anu ngiringan menteri dina kunjungan éta, nyatakeun, "Angka kami nunjukkeun yén Praslin mangrupikeun hiji pulau anu paling sering dituju tujuan urang. Kumisan ti dinten anu datang, 19% tina 384 urang, 204 pangunjung milih cicing di Praslin antukna dina Seychelles dina 2019. Ieu nunjukkeun yén pulau éta langkung diapresiasi ku pengunjung urang, sareng nalika kami fokus kana ningkatkeun pangalaman tamu pikeun tujuan éta, kami bakal mastikeun yén pendapat mitra di Praslin mangrupikeun bagian tina kaputusan anu dicandak, "saur Ny. Francis.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment