24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Guatemala megatkeun News Warta Méksiko Muter wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rusiah Wisata News Kawat Wisata

Pariwisata ka Guatemala sareng Cancun janten langkung gampang

Guatemala parantos muncul salaku hub di Amérika Tengah, nyiptakeun koneksi ka Mexico sareng sajabina. Kota resor Méksiko Cancun ayeuna gampang kahontal ti Guatemala, Honduras sareng sajabina, muka kerjasama pariwisata antara dua nagara.

Ieu berkat TAG Airlines, maskapai Guatemala trendi.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. TAG Airlines bakal ngamimitian operasi di Mexico ti Agustus, kalayan penerbangan anu bakal nyambung ka kota Guatemala sareng Tapachula, ti 13 Agustus, sareng Guatemala sareng Cancun, ti 19 Agustus.
  2. Panumpang bakal ngagaduhan pilihan hiber langsung anu ngirangan waktos sareng biaya, rute anu anyar bakal nguntungkeun wisatawan sareng busines anu iinditan ka duanana tujuan.
  3. Guatemala salaku Jiwa Bumi sareng salaku jantung dunya Maya, nawiskeun rupa-rupa atraksi alam, arkéologi, sareng gastronomi, sareng anu sanésna. 

Cancun parantos muncul salaku tujuan wisata mane di Méksiko sanés ngan ukur pikeun urang Amérika tapi pikeun pengunjung ti sadayana di Amérika Tengah sareng Amérika Kidul, ogé Éropa.

Nyambungkeun Cancun sareng Tapachula mangrupikeun paningkatan anu ageung pikeun nyambungkeun Guatemala sareng sésana jaringan TAG di Amérika Tengah ka kota Resort Méksiko ieu.

Transportes Aéreos Guatemaltecos (TAG) mangrupikeun maskapai swasta sareng maskapai kargo sareng kantor pusatna di Zona 13 Kota Guatemala, sareng hub utami na di Bandara Internasional La Aurora. Didirikeun taun 1969 di Kota Guatemala

Ti 13 Agustus, rute anyar Guatemala-Tapachula-Guatemala bakal ngahadiran rancana perjalanan di handap ieu ku lima frekuensi mingguan:

naek kapal udaraskywayprekuensijadwal
220Guatemala-TapachulaSenén-Jumaah10: 30-12: 15 jam
221Tapachula-GuatemalaSenén-Jumaah14: 00-13: 45 jam
 

Samentawis éta, ti 19 Agustus, Rute Guatemala-Cancun-Guatemala énggal bakal ngalayanan rancana perjalanan ieu kalayan opat frekuensi mingguan:

naek kapal udaraskywayprekuensijadwal
200Guatemala-CancúnSalasa, Kemis, Saptu sareng Minggu10: 00-13: 10 jam
 
201Cancún-GuatemalaSalasa, Kemis, Saptu sareng Minggu14: 10-15: 20 jam

Julio Gamero, CEO TAG Airlines, nyatakeun yén "daérah kidul-wétaneun Mexico penting pisan sareng pikaresepeun pikeun pelesir sareng pelaku bisnis, pikeun kaindahan alamna, kabeungharan budaya sareng kaitanana daérah pikeun pertumbuhan ékonomi."

"Kami bangga pisan pikeun ngamimitian operasi di Méksiko. Katalis ékonomi anu penting pastina bakal janten Train Maya, anu bakal janten batu dasar pikeun pamekaran daérah kidul-kidul, ngalangkungan nyiptakeun padamelan, ngahasilkeun Investasi sareng promosi kagiatan pariwisata, "saurna.

Gamero ngahaturkeun nuhun ka otoritas Méksiko di Quintana Roo sareng Chiapas pikeun kapercayaanna, ogé Menteri Pariwisata Féderal, mitra bisnisna, sareng Institut Pariwisata Guatemala, anu ngamungkinkeun pikeun ningkatkeun konéksi udara antara dua nagara janten kanyataan.

TAG Airlines mangrupikeun perusahaan 100 persen Guatemala anu salami 50 taun ngajaga komitmen anu kuat pikeun konektipitas udara sareng pamekaran. Ayeuna ngoperasikeun 27 penerbangan harian di Guatemala, Honduras, El Salvador, Belize, sareng ayeuna di Mexico, sareng armada modéren langkung ti 20 pesawat.

Salaku tambahan, TAG Airlines ngagaduhan komitmen anu kuat pikeun panangtayungan kasihatan panumpangna, janten dina sadaya penerbangan na ngalaksanakeun tindakan kabersihan sareng sanitasi anu ketat.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment