24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Pos Tamu

Daptar Buku Terinspirasi Top pikeun Ngabantosan Anjeun Ngembang

Ditulis ku jelema nu nyunting

Buku ngandung hikmah anu kuat, transformatif anu tiasa ngarobih lintasan sapanjang hirup anjeun. Ieu pikeun kaséhatan, kabeungharan, hubungan, sareng naon waé anu paling penting.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Pikeun tetep tumuh sareng mekar unggal dinten, tinggal baca 20 halaman buku hébat! ROI anu rongkah.
  2. Ieu mangrupikeun sababaraha buku anu paling inspiratif pikeun ngabantosan anjeun tumuh.
  3. Ogé, aya sababaraha tips pikeun kéngingkeun nilai paling tina unggal halaman anu anjeun giliran.

Dosis Motivasi

Komo pangusaha anu paling ambisius terang: motivasi nyaéta sakedik, sareng anjeun moal pernah sigana nyonto éta dina waktos anu pas. Ku maca hiji atanapi dua halaman tina buku anu ngamotivasi, anjeun kéngingkeun yén anjeun kedah ngamimitian.

"7 Kabiasaan Jalma-jalma Épéktip ku Stephen R. Covey mangrupikeun buku anu saé pikeun ngabantosan anjeun langkung produktif sareng motivasi, "saur Mary Berry, Pendiri sareng CEO of Kosmos Vita. "Éta ngalebetkeun alat pikeun kéngingkeun hasil anu dipikahoyong bari nekenkeun pentingna miara ngeunaan naon anu ngahasilkeun hasil cenah. Salajengna, éta némpél unsur kamerdekaan sareng penguasaan diri, silih gumantung sareng damel sareng anu sanés, sareng paningkatan anu teras-terasan. Buku ieu bakal ngabantosan anjeun ngartos sadayana aspek berharga anu anjeun kedah nimbangkeun nalika ngahontal tujuan anjeun. " 

Motivasi, disiplin, kabiasaan anu saé - naon deui anu anjeun kedah suksés?

Yayasan Kuat

Ngalaman guru anu pangageungna dina kahirupan, tapi buku anu hébat tiasa ngabantosan anjeun ngartos hal-hal dina tingkat anu langkung jero sareng ngadamel terobosan anu penting dina waktos-waktos anu penting.

"Essentialism: Anu Disiplin Ngudag Kasuksesan ti Greg McKeown pares sagalana dugi ka penting, "saur Jared Pobre, CEO sareng Co-Founder of Kaldera + Lab. "Upami ngeunaan manajemen waktos, sanés ngeunaan ngaleungitkeun sadayana. Éta ngeunaan ngalakukeun hal-hal anu leres. Janten langkung selektif ngeunaan dimana urang nyéépkeun tanaga nyandak urang fokus dina naon anu leres-leres penting. "

Diajar dina kahirupan nyata, tapi nerapkeun pelajaran tina buku ogé pikeun ngamaksimalkeun kasuksésan.

hirup Legenda

Nalika anjeun maca buku, anjeun bakal asup kana pipikiran sareng imajinasi tina sababaraha panginten dunya anu paling hebat. Saha anu tiasa masihan kasempetan sapertos kitu, ku harga anu saé pisan?

"Jonathan Franzen mangrupikeun salah sahiji pangarang hirup anu hébat," saur Jorgen Vig Knudstorp, Pupuhu Eksekutif of Grup Brand LEGO. "Buku na anu pang anyarna mangrupikeun kumpulan nonfiksi anu, diantarana waé, gaduh bantosan pikeun maca sareng nyerat ésai, anu béda pisan sareng pesen gancang, tulisan média sosial, sareng judul berita anu pondok."

Franzen mangrupakeun salah sahiji seueur! Pilih pangarang anu anjeun pikahoyong sareng nyabak pustaka sadayana pikeun leres-leres kéngingkeun gambar lengkep.

Analisis kabiasaan

Sakumaha sering urang leres ngaanalisis tindakan sareng tingkah laku urang nyalira? Sababaraha buku meryogikeun urang pikeun ningali panjang kabiasaan sareng nyaluyukeun upami diperyogikeun.

“Salah sahiji buku anu paling inspirasi anu kuring baca nyaéta Kakuatan Kabiasaan, Naha Urang Ngalakukeun Naon Anu Urang Laksanakeun Dina Kahirupan sareng Usaha, ku Charles Duhigg, "saur Ashley Laffin, Diréktur Senior manajemén Brand at Indung Kokotor. "Éta buku anu saé leres-leres tiasa ngajantenkeun anjeun raos langkung produktif sareng énergi ngeunaan padamelan anjeun. Buku ieu ngalebetkeun sababaraha rupa vertikal, ti mimiti olahraga dugi ka bisnis DTC utama dugi ka gerakan sareng ningali pandangan anu saé dina kabiasaan tukang. Éta panginten naha manusa biasa pisan sareng ogé ngajelaskeun kumaha kabiasaan tiasa dipecah atanapi dirobih. ”

Sapopoé urang hirup diwangun ku kabiasaan, séhat atanapi sanés - seriuskeun buku ieu!

Pangajaran dina Tekad

Henteu bakal teras-terasan seueur eupan balik positip nalika ngamimitian usaha atanapi ngudag tujuan dina kahirupan, khususna dina tahap awal. Milarian buku anu ngamotivasi anjeun sareng masihan pola pikir anu diperyogikeun pikeun hasil.

"Abdi resep maca Kéngingkeun Pakem ku Gino Wickman sareng Mike Paton, ”saur Kiran Gollakota, Co-Founder of Klinik Waltham. "Éta japati kana kumaha tetep tekad salaku pamimpin sareng pengusaha nalika sesah ningali lampu di tungtung torowongan. Éta ngajarkeun kuring kumaha ngahephep sareng neraskeun ka hareup sanaos karaos henteu aya artina. "

Henteu sadayana urang dimotivasi ku gaya nyerat sareng poko anu sami, janten milarian buku anu hurung pikeun anjeun.

Permata Bantosan Diri

Aya rébuan buku dina jinis mandiri, seueur anu ngaliput lapangan anu sami teras-terasan. Milarian intan dina kasar sareng simpen dina rak anjeun, sabab éta tiasa rada kuat.

"Buku mandiri parantos janten pasar anu jenuh, éta ngan ukur sakitar récéh belasan tapi, dina sagara eusi pangusaha anu didaur sareng dimuat, kuring berhasil mendakan seueur hikmah sareng hidayah anu hébat dina Jamie Schmidt's Supermaker, "Ceuk Nik Sharma, CEO of Sharma Merk. "Schmidt nyayogikeun bank pangetahuan anu saé pikeun panungtun ngeunaan kamekaran bisnis, mérek, pamekaran, tipena béda gaya pamasaran, skala, papacangan palanggan sareng PR. Éta mangrupikeun buku bisnis mandiri toko bisnis anu kuring tiasa gampang dilarapkeun kana rencana bisnis kuring anu tungtungna ngabantuan kami skala langkung gancang tibatan anu diantisipasi. "

Tong hilap nerapkeun naon anu anjeun pelajari tina buku mandiri, upami henteu, éta ngan ukur maca pantai.

Ngartos Tech Anyar

Naha saur anjeun CEOs sareng pamimpin industri sok maca buku anyar? Éta kumaha aranjeunna diajar ngeunaan tren anyar, téknologi muncul, sareng hal-hal sanés anu masihan aranjeunna kauntungan dina bisnis.

"Abdi mendakan Arsiték Kecerdasan pikaresepeun pisan sareng panjelasan anu saé pikeun AI - penting pisan pikeun dunya anu gancang sareng kaayaan patarosan moral di daérah ieu, "saur Andrew Penn, CEO sareng Diréktur Ngatur at Telstra.

Henteu ngan ukur mata pelajaran ieu matak pikaresepeun, tapi éta ogé bakal ngabantosan anjeun ogé meunang dina bisnis.

Sawangan Psikologi

Pikiran manusa kamungkinan janten topik anu paling menarik pikeun sadayana, sareng aya sababaraha cara pikeun nerapkeun pamanggihan klinis kana kaulinan bisnis. Maca kana psikologi pikeun langkung ngartos diri sareng batur.

"Psikolog Carol Dweck nangtang pentingna ngagaduhan pola pikir dina bukuna, Pikiran: Psikologi Suksés, "Ceuk Dr. Robert Applebaum, Pamilik of Applebaum MD. "Anjeunna nuduhkeun yén salami urang tetep pengkuh kami bakal teras ngembangkeun. Di The Magic of Think Big, David J. Schwartz nahan yén salami urang percanten ka diri urang sorangan, urang tiasa nalukkeun tujuan naon waé anu tiasa kapendak. Duanana buku ngagali kana kakuatan pikiran sareng jumlah kendali anu urang lereskeun tina hasil dina kahirupan urang. "

Kalayan pamikiran anu langkung seukeut sareng pola pikir anu langkung kuat, kumaha anjeun tiasa éléh?

Milarian Tujuan

Seueur pangusaha ngamimitian perjalanan sareng tujuan anu kuat, tapi tiasa kabur ku antukna kusabab setrés, kacapean, sareng ragu diri. Maca buku anu ngabantosan mendakan deui tujuan éta sareng nempel kana rencana permainan.

“Di Simon Sinék Mimitian ku Kunaon: Kumaha Pamingpin Anu Agung Nginspirikeun Sadayana Pikeun Laksanakeun, terang tujuan anjeun nyaéta naon anu ngajantenkeun bisnis anjeun dina jalur ngalaksanakeunana dugi ka anjeun tungtungna, "saur Rym Selmi, Pendiri of MiiRO. "Tanpa 'naha' anjeun, bisnis anjeun bakal kaleungitan naha éta aya, sareng para nasabah moal ngagaduhan alesan mésér ti anjeun. Psikolog Angela Duckworth nyatakeun dina bukuna, Grit: Kakuatan Gairah sareng Persib, yén ngajaga konsistén pikeun jangka panjang bakal ngahasilkeun anjeun ngahontal tujuan. Buku ieu nawiskeun wawasan anu penting kana pentingna tetep fokus kana tujuan anjeun. "

Teu aya buku anu bakal ngungkabkeun tujuan anjeun ka anjeun sacara langsung, tangtosna. Éta kana anjeun!

Klasik Bisnis

Anjeun henteu kedah janten pengusaha pikeun mendakan nilai tina klasik dina jinisna. Subjék sapertos kabeungharan sareng manajemén hubungan universal, janten mimiti maca sababaraha karesep sakola-lami.

"Aya seueur pisan buku anu ngainspirasi kuring salami mangtaun-taun, sesah ngan ukur sawatara ngaran," saur Aidan Cole, Co-Pendiri of TatBrow. "Salaku boga usaha, Rich Bapa Miskin Pa ku Robert Kiyosaki mangrupikeun bacaan anu hébat. Buku ceramah ngeunaan bédana antara tanggungan sareng aset, anjeun tangtosna hoyong langkung seueur aset tibatan tanggungan. Ogé, éta nyarioskeun bédana antara janten padamel, padamelan nyalira, boga bisnis sareng investor. Buku hébat anu sanés nyaéta Kumaha carana meunang Friends sarta pangaruh Jalma ku Dale Carnegie. Ieu mangrupikeun buku anu saé pikeun kahirupan, éta ngajarkeun anjeun hal-hal sapertos kumaha ngagaduhan minat ka jalma ku kituna anjeun tiasa ngembangkeun hubungan anu awét! " 

Ieu mangrupikeun jinis buku anu teras-terasan masihan sareng pantes sababaraha kali dibaca. Pernah ngantep aranjeunna ninggalkeun rak anjeun.

Tumuwuh sareng Grit

Buku damel hébat ngajelaskeun konsép anu rumit, tapi aranjeunna ogé nawiskeun wawasan anu ideu dina ideu saderhana pikeun hasil utama. Éta sihir kecap.

"Numutkeun ka psikolog Angela Duckworth, konci pikeun kasuksesan ngandelkeun grit," saur Carrie Derocher, CMO of TextSanity. "Bukuna, Grit: Kakuatan Gairah sareng Persib, nyatakeun yén salami anjeun tetep konsisten pikeun waktos anu lami, anjeun antukna bakal ngahontal tujuan anjeun. Dina buku motivasi na, Pikiran: Psikologi Suksés, Carol S. Dweck museurkeun kana ideu yén nyoko kana pola pikir tumuh bakal ngadorong usaha urang dina mayeng ngembangkeun. ”

Anjeun tiasa mendakan artos, motivasi, sareng seueur deui dina buku anu hébat. Ngantosan naon deui?

Tip Gawe Jauh

Sababaraha buku maca langkung seueur sapertos manual instruksi atanapi cetak biru pikeun ngahontal hasil anu tangtu. Ieu panginten mangrupikeun parobihan tina naon anu anjeun resep baca dina waktos luang, tapi hasilna tiasa luar biasa.

“Énggal dileupaskeun Bahasa Awak Digital: Kumaha Ngawangun Amanah sareng Sambungan, Henteu janten Jauh Jauh ku Erica Dhawan ngajajah basa awak dina dunya digital, ”saur Tyler Forte, Pendiri sareng CEO of Félik Omah. "Ayeuna yén seueur kantor parantos ngalih kana lingkungan hibrida, komunikasi anu épéktip henteu kantos langkung kritis. Sareng paningkatan rapat virtual, diajar narjamahkeun tingkah laku awak bakal ngabantosan anjeun pikeun langkung saé sareng memotivasi karyawan anjeun. "

Sok aya nilai dina diajar katerampilan anyar, sareng buku tiasa nyepetkeun prosés ieu sapuluh kali.

Teu aya Wates

Upami anjeun ngaraos nyangkut nétral atanapi ngan kedah ngamimitian dina kahirupan, ayeuna waktuna ngarengkuh buku anu mereun. Ngan butuh sababaraha halaman sateuacan anjeun kéngingkeun sababaraha sudut pandang anu penting bahkan mungkin gaduh wahyu leutik atanapi dua.

"Pola Mikir Tumuwuh ku Joshua Moore sareng Helen Glasgow nuju kumaha tetep milarian kamekaran, "saur Eric Gist, Mitra Pendiri of Heboh OS. "Salawasna aya tempat pikeun tumuh, sareng urang henteu kantos lirén tumuh. Éta nunjukkeun kuring kumaha milari kasempetan énggal sareng neraskeun diajar dina karir kuring. "

Kadang-kadang, kecap anu leres tiasa ngabantosan anjeun kaluar tina slump and level up dina waktos anu pas.

Carita mereun

Teu aya anu langkung mereun dibandingkeun maca ngeunaan jalma asli sareng prestasi inovasi sareng prestasi anu monumental. Éta henteu ngan ukur pikaresepeun, tapi éta nunjukkeun yén anjeun tiasa ngalakukeun hal anu sami.

"Pakakas Titans: Taktik, Rutinitas sareng Kabiasaan Milyar, Ikon, sareng Pelaku Kelas Dunya mangrupikeun kompilasi carita anu inspiratif ti podcast bisnis terkenal Tim Ferriss, "saur Joshua Tatum, Co-Pendiri of Budaya Kanvas. "Carita-carita ieu ngagambarkeun anu saé, goréng, sareng goréngna kahirupan milyarder, ikon, sareng legenda, nyayogikeun peta anu realistis jalanna pikeun hasil. Dursasana sareng inspirasi, anjeun bakal hoyong ngabagi carita ieu ka sadaya tim. ”

Diajar kumaha aranjeunna ngalaksanakeunana, nuturkeun léngkahna, sareng ngantepkeun tanda anjeun ka dunya.

Suksés Sanaos Kateupastian

Omongan saleresna - urang sadayana kedah ragu diri ti jaman ka jaman. Dina waktos anu sesah, urang tiasa nguntungkeun tina buku anu ngajantenkeun urang dadasar sareng ngeusian kapercayaan urang. Éta cara langkung saé tibatan tetep ditempelkeun kana berita kabel!

"Diajar kumaha ngaidentipikasi sareng nyita kasempetan nalika kaayaan huru-hara mangrupikeun pokus Nyiptakeun Buku Panduan Masa Depan + Inovasi: Taktik pikeun Mikir Gangguan ku Jeremy Gutsche, "saur Shahzil Amin, Ngatur Rakan di Karlani Capital sareng Pendiri Emagineer jeung Muhun Sateuacanna. "COVID-19 ngarobih cara urang bisnis. Salami pandemi, seueur perusahaan gagal kusabab kurangna wawasan sareng kalenturan. Nanging anu sanés mekar ku ngagunakeun pamikiran anu ngaganggu pikeun ngaidentipikasi pergeseran kabutuhan pelanggan sareng mekar gancang pikeun minuhan éta. Ieu mangrupikeun bacaan penting pasca pandemi pikeun usaha anu maju. "

Entong kajiret ku kajadian dunya. Siapkeun ku maca buku anu leres sareng nyoko kana pola pikir anu lincah.

hubungan Gedong

Hubungan urang sareng jalma sanés penting pisan pikeun kahirupan anu senang sareng suksés. Aya sababaraha buku klasik anu ngabantosan urang ngawangun sareng ngatur hubungan anu langkung épéktip, janten tong sono kasempetan kanggo maca heula.

"Upami anjeun hoyong jalma-jalma resep ka anjeun, maka lirén ngritik aranjeunna, Dale Carnegie ngahutbah dina buku ikonna, Kumaha carana meunang Friends sarta pangaruh Jalma, "Ceuk Michael Scanlon, CMO sareng Co-Founder of Roo Perawatan Kulit. "Henteu aya bédana anu signifikan antara hubungan pribadi sareng hubungan bisnis. Nalika ngeunaan seni komunikasi, duanana nganggo prinsip anu sami. Buku inspirasional anu sanés nyaéta David J. Schwartz ', The Magic of Think Big, anu nawiskeun metode anu ngabantosan pikeun ngalatih diri anjeun pikeun mikir sareng paripolah pikeun ngahontal sagala kahoyong anjeun. "

Pasti, anjeun tiasa nonton video atanapi maca tanda petik, tapi henteu aya anu ngungkulan pangalaman buku asli.

Kabiasaan sareng Rutinitas

Kami sadayana mahluk kabiasaan. Patarosan na - naon kabiasaan anu ngabantosan anjeun pikeun suksés, sareng mana anu nahan anjeun?

"Buku anu pangsaéna pikeun pamaca baca nyaéta"7 Kabiasaan Jalma-jalma Épéktip”” Saur anjeunna Jason Wong, CEO of Doe Lashes. "Buku ieu teuleum nyiptakeun kabiasaan anu pangsaéna pikeun anjeun pikeun suksés di dunya sareng ngarobih kana bagian anu dicerna. Kuring nyarankeun pisan ka saha. "

Sakumaha saur Socrates, kahirupan anu teu acan ditaliti teu pantes dijalankeun, maka mimitian maca sareng mendakan langkung seueur ngeunaan diri anjeun sareng kumaha anjeun ngalangkungan dunya.

Buku Panduan anu Bermanfaat

Buku henteu kedah janten téks sarébu halaman janten épéktip sareng mangpaat. Sababaraha buku karesep urang saderhana sareng gampang dibaca kalayan jelas, pesen universal.

"Paul Arden"Henteu Sakumaha Saé Anjeun, Éta Saé Alus Anjeun Janten: Buku Anu Paling Dijual Di Dunya ” pituduh saku kumaha suksés nawiskeun quips gancang sareng bit hikmah anu tiasa anjeun anggo dina bisnis sareng kahirupan pribadi anjeun, " saur Dr. Zachary Okhah, Pendiri sareng Kepala Bedah at PH-1 Rajana. "Kalayan seni, fotografi, sareng grafik anu unik, éta lucu pisan. Teu Sakumaha Saé Anjeun nutupan sagala hal tina ideu konyol ngabantosan anjeun pikeun méréskeun blok méntal dugi ka dipecat tiasa janten hal anu saé. Éta buku anu saé pikeun halaman nalika anjeun peryogi sakedik inspirasi inspirasi. "

Ngan kusabab buku panjang sareng sesah, henteu hartosna éta hébat! Kadang-kadang anjeun ngan saukur hoyong tetep saderhana.

Hikmah Real-Dunya

Nalika anjeun mendakan nugget hikmah dina halaman buku anu hébat, éta bakal tetep sareng anjeun salamina, sareng teu aya anu tiasa nyandak éta. Tambih Deui, beuki seueur hikmah anjeun kumpul, anjeun bakal langkung saé pikeun ngatasi tantangan anu paling beurat dina kahirupan.

"Di Kumaha carana meunang Friends sarta pangaruh Jalma, salah sahiji buku anu paling laris sepanjang waktos, Dale Carnegie nyarankeun yén urang jauh sareng nunjukkeun minat batur upami urang hoyong anu dipikaresep, "saur Haim Medine, Co-Founder sareng Diréktur Kreatif at Mark Henry Perhiasan. "Naséhat ieu henteu ngan ukur hubungan pribadi, éta ogé ngabantosan hubungan sosial. 'Upami urang percanten, urang tiasa ngahontal éta' mangrupikeun pesen inspirasional David J. Schwartz anu dipidangkeun dina buku pangaruhna, The Magic of Think Big. Urang tiasa ngagaduhan sagala kahoyong éta dina kahirupan urang ngan saukur ku nyiptakeun negeskeun anu nguatkeun kayakinan éta. "

Kalayan langkung ti belasan rekomendasi buku ti pamimpin bisnis anu hébat, anjeun ngagaduhan tumpukan anu tiasa dibéréskeun. Beban e-reader anjeun atanapi candak sababaraha paperbacks - naon waé anu anjeun lakukeun, tong lirén maca!

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

jelema nu nyunting

Pimpinan redaksina nyaéta Linda Hohnholz.

Leave a Comment