24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Kanada Ngabobol Warta Karibia Cruising Curacao Ngabobol Warta Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah Rapat Berita Industri wartos Ngawangun deui resorts tanggung jawab piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Sendal, Wyndham, Marriott & Hilton: Gaya Amérika Impian Curaçao Style

Curaçao Booms sareng Hotél Anyar, Ngalegaan Penerbangan pikeun Wisatawan Amérika Serikat sareng Kanada
Sendal® Royal Curaçao
Ditulis ku Harry Johnson

Sendal, Wyndham, Marriott sareng Hilton nyatet warna-warni Pulo Karibia Walanda Curacao sareng ngiringan sareng Airlines pikeun ngawangun tim anu dipikaresep pikeun Pengunjung Amérika sareng Kanada.

Nyitak Friendly, PDF & Email
Maskapai ngiringan kana carita cinta liburan anu ngamungkinkeun Pelancong Amérika ngalaman istirahat ti COVID sareng janten urang Walanda di Curacao
  • Merek sapertos Sendal, Wyndham sareng Hilton sadayana melak panji di Curaçao.
  • Airlift ka Curaçao parantos ayun-ayunan deui pikeun pelancong Amérika Kalér.
  • Syarat asupna protokol Curaçao sareng protokol kaamanan parantos diadaptasi pas sareng lingkungan perjalanan anu mekar.

Pulo Karibia Walanda di Curaçao nembé ningali lonjakan kamajuan hotél énggal sareng mérek deui didukung ku mérek perhotelan luhur di dunya, ogé rute penerbangan anu dimekarkeun. Tina Marriott anu parantos direnovasi nepi ka pilihan anu hadé kaasup anu hébat sapertos Impian sareng Sendal, ogé pasipatan anu énggal ditandatanganan sapertos mérek dagang ku Wyndham sareng Curio ku Hilton Collection, Curaçao bangga nawiskeun akomodasi anu dibédakeun anu tiasa ningkat kana pangunjung Amérika Kalér. .

Curaçao Booms sareng Hotél Anyar, Ngalegaan Penerbangan pikeun Wisatawan Amérika Serikat sareng Kanada

Ieu mangrupikeun taun anu kuat pikeun perluasan pulau kalayan merek sapertos Sendal, Wyndham sareng Hilton sadayana melak bendera di Curaçao.

Dina awal 2021, Sendal Resorts Internasional ngumumkeun yén éta bakal ngarobah Santa Barbara Beach & Golf Resort ayeuna Sendal® Royal Curaçao. Ditetepkeun pikeun dimimiti waktu akhir taun 2021, transformasi éta mimitina bakal kalebet kamar sareng suite 350-méwah dibentang sapanjang Teluk Cai Spanyol sareng Laut Karibia, kalayan rencana perluasan salajengna dina taun-taun payun. Rencana konseptual pikeun Resort diantarana nambihan unsur-unsur konci pikeun pangalaman Sandal anu ditandatanganan, kalebet kolam renang anu jembar, pilihan tempat makan, akomodasi anu mewah, sareng River Suites anu énggal diwangun. Sémah ogé bakal ngagaduhan aksés ka lapangan golf kajawaraan Pete Dye anu aya 18 liang, dua marinas di tempat sareng acara jero rohangan sareng outdoor 38,000 kaki pasagi sareng ruang rapat - anu panggedéna di Pulo Jawa saatos réngsé. The Sandals® Royal Curaçao dijual tanggal 4 Agustus 2021 sareng badé dibuka sapinuhna dina 14 April 2022.

Dina Méi 2021, Kunuku Aqua Resort janten bagian tina mérek Koléksi ku portopolio Wyndham, kumpulan mérek kelas menengah luhur anu luhur sareng hotél di luhur anu ngajaga sumanget sareng individualitas mandiri. Resort ayeuna nuju dirobihkeun éksterior sareng interior, kalebet sadaya kamar sareng apartemen, anu badé réngsé dina 2022.

Akhirna, dina bulan Juni 2021, Hilton ngumumkeun panandatanganan Mangrove Beach Corendon Curaçao Resort anu énggal dibuka salaku harta paling anyar anu ngagabung kana portopolio Curio na ku Hilton. Dipiboga ku Corendon Group, resor sadaya-inpormasi diperkirakeun ngarobih dina bulan Séptember 2021 sareng bakal ngawangun deui ayana Hilton di Pulo Jawa. Dina bab na salajengna salaku harta Curio Collection, Mangrove Beach Corendon Curaçao Resort bakal nawiskeun pangalaman anu dikurasi pikeun wisatawan anu petualangan, bari ogé nyayogikeun pikeun anu milarian mundur Karibia anu tenang.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment