24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kuliner kabudayaan Perancis Ngabobol Warta Berita Pamaréntah Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan Balanja piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Ngalangkungan Vaksin Pulisi Perancis Kafeés Paris kosong

Ngalangkungan Vaksin Pulisi Perancis Kafeés Paris kosong
Ngalangkungan Vaksin Pulisi Perancis Kafeés Paris kosong
Ditulis ku Harry Johnson

Seueur kafe trotoar anu linggih kosong pisan kusabab palanggan biasana milih sanés linggih dina bangku umum di luar.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Macron ngalegaan vaksin ka réstoran.
  • Anu tanpa pas nyanghareupan denda € 135.
  • Denda naék jadi € 9,000 pikeun ngalanggar ulang.

Dinten ayeuna, pamaréntahan Présidén Perancis Emmanuel Macron ngalegaan mandat kontroversial 'pass sanitaire' ka tempat-tempat makan, kalebet anu di luar ruangan, henteu ngémutan akhir minggu protés massal di Perancis.

Pulisi Perancis parantos mimiti lebet ka kafe sareng réstoran sareng ngalaksanakeun sarat lulus vaksinasi, hasilna seueur tabelna kosong nalika tuang siang biasana sibuk, sabab masarakat Perancis Perancis ngahudangkeun bangku umum.

Ngalangkungan Vaksin Pulisi Perancis Kafeés Paris kosong

Réstoran sareng kafe patron tanpa pas nyanghareupan denda € 135 ($ 158), anu bakal naék janten € 9,000 ($ 10,560) pikeun pelanggaran anu diulang.

Dugi ka tuang siang, seueur kafe trotoar linggih kosong pisan kusabab palanggan biasana milih cicing dina bangku umum di luar - numutkeun seueur gambar sareng koméntar anu dipasang dina média sosial, ogé.

Pidéo sareng poto média sosial nunjukkeun tempat-tempat di luar sareng sababaraha tempat makan di Champs Élysées, Parisjalan satapak utama.  

Aya poto méja kosong di peuntas kota sawaktu tempat-tempat sapertos kitu biasana bakal pinuh.

Ngalangkungan Vaksin Pulisi Perancis Kafeés Paris kosong

Grande Brasserie anu kawéntar, caket alun-alun Bastille, ngagaduhan sababaraha konsumén di jero, tapi teu aya anu kaluar dina teras na.

Pas, diwanohkeun ku Macron pikeun maksa vaksinasi ngalawan Covid-19, parantos fardhu pikeun lebet ka musium, bioskop, kolam renang, sareng tempat sanésna ti saprak Juli 21. Pengadilan ogé mutuskeun yén éta konstitusional pikeun mandat vaksinasi pikeun pagawe Podomoro , sababaraha diantarana parantos mogok protés.

Nyanghareupan jumlah kasus COVID-19 anu ningkat kusabab Delta varian virus, otoritas Perancis negeskeun pisan pikeun divaksinasi sadayana. Samentawis éta, tukang ngadamel vaksin Pfizer jeung Modern parantos ningkat sacara drastis harga vaksinna di Uni Éropa.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment