24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Berita Breaking Australia Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah News Kaséhatan wartos jelema tanggung jawab kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

'Hak Maot Ti COVID-19' anjeun kedah dijamin

Gangguan Anti-Vax: Sénator Australia Ngajaga 'Hak Maot Ti COVID'
Sénator Australia Pauline Hanson
Ditulis ku Harry Johnson

Teu perlu Vaksin!

Sénator Australia Hanson tetep negeskeun yén anjeunna leres sanaos dibéjakeun yén vaksin anu aya parantos ngaluluskeun cobaan anu diperyogikeun sareng gaduh résiko anu langkung handap pikeun kaséhatan dibandingkeun sareng anu kaserang virus.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Gangguan Anti Vaksinasi gema ku Sénator Pauline Hanson

  • Sénator Pauline Hanson nyatakeun yén vaksin COVID-19 teu acan leres diuji.
  • HE Pauline Hanson dipikaterang ku pernyataan kontroversial ngeunaan program imunisasi. Anjeunna pendukung anti vax.
  • Komentar Hanson dibantingkeun ku ahli kaséhatan sareng dipoyok online.

Pimpinan partai sayap kanan Australia Satu Bangsa, Sénator Pauline Hanson, nyatakeun yén bisnis sareng pamaréntah henteu kedah "maksa atanapi ngaganggu" jalma-jalma janten divaksinasi sareng jalma-jalma kedah ngagaduhan pilihan pikeun nolak vaksin COVID-19, sanaos aranjeunna maot tina virus.

Éta appear gerakan sapertos kitus anu lumangsung ogé di Inggris sareng nagara-nagara sanés.

"Pasihan kasempetan ka jalma, kéngingkeun vaksinna ... sareng upami jalma, sapertos kuring sorangan, anu teu ngagaduhan vaksin, maka kuring bakal COVID-19 sareng kuring maot tina éta, éta mangrupikeun pilihan kuring," saur Hanson.

Nungtut yén vaksin COVID-19 teu acan diuji sacara leres, sénator nyatakeun yén dirina '"moal ditindas atanapi kaancam bakal ngagaduhan vaksin." 

Hanson tetep negeskeun yén anjeunna leres sanaos ngawartoskeun yén vaksin anu aya parantos lulus tina uji coba anu diperlukeun sareng gaduh résiko anu langkung handap pikeun kaséhatan dibandingkeun sareng anu kaserang virus.

Hanson dipikanyaho nyieun pernyataan kontroversial ngeunaan program imunisasi anu lumangsung. Bulan kamari, produser dina acara radio Sydney populér milih 'ngabodaskeun' sababaraha cariosan anti vaksinasi na nalika wawancara anu disiarkeun ku reureuh 30 detik.

Koméntar Hanson dibantingkeun ku ahli kaséhatan sareng dipoyok sacara online kalayan koméntator nyatakeun yén ku nyebarkeun pesen anti vaksinasi Hanson ngabahayakeun kahirupan batur. "A jelema bodo bahaya," hiji jalma nulis online.

Vaksinasi wajib pikeun sadayana padumukan padumukan yuswa di Australia ti Séptémber 17. Nanging, Perdana Menteri Scott Morrison ngumumkeun dinten ieu yén pamaréntah nagara éta teu ngagaduhan rencana pikeun amanat vaksin anu langkung ageung.

"Kami terang aya insentif internal pikeun vaksin," saur PM. "Anjeun kurang kamungkinan kéngingkeun [virus], anjeun kurang kamungkinan janten gering parna sareng kurang kamungkinan masihan ka babaturan."

Sajauh ieu, 22.5% warga Australia yuswa langkung ti 16 taun parantos divaksinasi sareng 44.2% nampi sahenteuna hiji dosis vaksin, saur pamaréntah. 

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment

2 Komentar

  • Vaksinna henteu acan diuji sacara lengkep! Éta ékspérimén, panggunaan darurat waé. Teu aya pertimbangan kanggo tindakan pencegahan sanés anu gaduh sakedik atanapi henteu efek samping, khususna vitamin D3. Teu aya anu sacara sah tiasa nyarios yén épék vaksinna henteu goréng sapertos épék virus. Nyatana aya dokter anu nyarios yén aranjeunna yakin yén vaksin pamustunganana bakal maéhan langkung seueur jalma tibatan virus. Kami henteu ngagaduhan inpormasi jangka panjang ngeunaan vaksin. Anjeun nyasabkeun jalma dina carita ieu.