24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos Warta Breaking Thailand piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Thailand Buta kana COVID-19 Lonjakan: Nyorong Kotak Pasir Phuket

Panghasilan Sanduk Phuket langkung penting tibatan kaséhatan

Sanaos lonjakan kasus COVID-19 di sakumna Thailand, juru carios Pusat Administrasi Situasi Ékonomi (CESA), Thanakorn Wangboonkongchana, nyarios dinten ayeuna yén kampanye Phuket Sandbox kedah teras-terasan disaluyukeun sareng dilakukeun pikeun nungkulan tantangan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Phuket ngajual 335,000 hotél wengi tetep pikeun periode Juli-Séptémber dina kampanye Sandbox.
  2. Target total pendapatanna 8.9 milyar baht (US $ 265.9 juta) salami periode waktos tilu-bulan ieu.
  3. Kotak Pasir Phuket saprak éta dimimitian parantos ngahasilkeun sakitar 1 milyar baht (US $ 29.9 juta).

Argumenna nyaéta kampanye dina tahap ayeuna parantos ngabantosan ngadamel padamelan, bari nyiapkeun tempat wisata pikeun usum pariwisata puncak biasana nuju akhir taun. Pamaréntah nyauran hasil tina kampanye Phuket Sandbox positif, maju ka muka deui nagara pikeun wisatawan anu divaksinasi, dimimitian ku propinsi Pulo Phuket.

Wangboonkongchana nyarios yén pamaréntah ngarepkeun kampanye pikeun ningali kagiatan anu ningkat dina bulan Agustus sareng Séptémber, sareng udagan pikeun pangunjung disetél dina 100,000 jalma dina bulan Juli-Séptémber, sareng total target pendapatan 8.9 milyar baht (US $ 265.9 juta) dina waktos anu sami. Anjeunna nyauran masarakat kampung lokal janten host anu saé pikeun pangunjung, masihan aranjeunna kesan anu saé bari mastikeun kasalametan.

Kampanye pembukaan pariwisata pilot Thailand Kotak Pasir Phuket parantos ngahasilkeun sakitar 1 milyar baht (US $ 29.9 juta) dina arus kas saprak dibuka bulan kamari sareng dugi ka tampi sakitar 17,000 kadatangan internasional, samentawis 335,000 ari wengi hotél parantos dipesen dina waktos Juli-Séptémber.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment