24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah Hawaii Megatkeun Warta News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos kasalametan Balanja piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna USA Breaking News

Datang nyanghareupan larangan perjalanan anu anyar pikeun Hawaii

Wisata Hawaii

Salah sahiji tujuan wisata sareng pariwisata paling sibuk di Amérika Serikat nyaéta Hawaii, anu dikenal salaku Aloha Nagara. Kalayan ngadeukeutan 30,000 kadatangan sapopoé, hotél pinuh sareng inféksi COVID-19 nyebar sapertos anu teu kantos sateuacanna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Watesan perjalanan anu anyar pikeun Hawaii (diénggalan)

  1. Hawaii parantos ngalangkungan inféksi COVID na anu pangluhurna ti saprak mimiti pandemi. Jumlah anu luhur ieu ngirangan kanyataan yén 60.8% penduduk Nagara pinuh divaksinasi.
  2. Jumlah catetan anu datang datang unggal dinten di Aloha Kaayaan, ngajaga hotél, toko sareng réstoran pinuh.
  3. Naha seueur jalma anu badé ngadatangan Hawaii. Komo Otoritas Pariwisata Hawaii henteu terang sareng tetep jempé, nyobian milari cara pikeun ngingkirkeun turis pikeun ngarambat Aloha Nagara.

CTingkat inféksi OVID ayeuna kaluar kontrol di Amérika Serikat Amérika Serikat - sareng ieu matak pikahariwangeun.

"Kami kedah leres-leres nurunkeun jumlah kasus kami ayeuna ku Poé Buruh, upami henteu bakal aya leungitna kahirupan anu teu perlu sareng tragis," saur Green dina postingan Facebook sareng Instagram énjing-énjing.

Letnan Gubernur Héjo disuarakeun ku Gubernur Hawaii David Ige anu nunjukkeun ayana pangenalan deui larangan tiasa aya dina pipa. Cenah pengumuman tiasa dilakukeun ku Jumaah. Elarangan xpected tiasa nurunkeun jumlah jalma anu diidinan pendak, dina acara, nongkrong di pantai, réstoran, sareng toko.

Dina skénario anu paling parah, éta tiasa maksa tempat pikeun ditutup deui.

klik di dieu pikeun pembaruan sareng diajar naon anu mutuskeun Gubernur Ige sareng langkah-langkah anu ayeuna pikeun ngirangan jumlah virus.

Ieu warta goréng pikeun industri pariwisata anu booming ayeuna di Nagara. Sedengkeun ditutup pikeun perjalanan internasional, pariwisata domestik parantos langkung luhur ayeuna dibandingkeun sareng nomer pra-kovalid.

Malah ku kanaékan angka inféksi anu gedé pisan, tingkat korban maotna dugi ka ayeuna.

Dinten Minggu hiji jalma maot sareng 437 kasus kacatet, sareng 9 langkung jalma dirawat di rumah sakit nyandak jumlah rawat inap ka 2848.

Ringkesan vaksin Hawaii COVID-19 panganyarna nyatakeun 1,784,678 dosis vaksin parantos dikerjakeun ngalangkungan program distribusi nagara bagian sareng féderal dugi ka dinten Minggu, dugi 10,118 ti dinten Jumaah. Pejabat kaséhatan nyatakeun yén 60.8% penduduk nagara ayeuna divaksinasi pinuh, sareng 68.3% parantos nampi sahenteuna hiji dosis.

Datang kedah lulus Program Wisata Aman sateuacan diidinan lebet Hawaii.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment

25 Komentar

  • Janten anjeun gaduh pola inféksi anu sami sareng Texas anu bénten pisan dina lockdown sareng masking– janten anjeun pikir éta bakal ngabédakeun upami anjeun mimiti langkung ketat? Meureun aya anu kedah ngartos élmu. Kami di ujung pembatalan perjalanan kulawarga ageung dina Januari ka Hawaii– Éta bakal langkung ti 20,000 kana perekonomian lokal– heran sabaraha jalma sanés anu mikirkeun hal anu sami?

  • Hayu urang sadayana uih deui ka méja sareng mutuskeun sacara kasaluruhan pikeun balik deui ka pencuci tangan, sareng ngabersihkeun tapi langkungna deui, nyandak pancegahan sareng ngajaga jarak. Leres anu diperhatoskeun: kéngingkeun langkung seueur sayuran sareng bumbu sareng rempah kana diét, kéngingkeun panonpoé sareng olahraga. Silih jaga dina sholat, sareng hayu Urang balikkeun kahirupan urang deui ka Allah kalayan hormat pisan ka Anjeunna sareng naroskeun ka Gusti anu ngutus Putra-Na YESUS maot pikeun urang, pikeun ogé nyalametkeun urang. Upami urang bakal ngahinakeun diri ka Anjeunna, ngancik tina jalan anu dipimpin urang sareng milari wajah-Na, maka anjeunna bakal ngadangu ti sawarga sareng bakal ngahampura dosa-dosa urang sareng nyageurkeun lahan urang. Manusa ngagaduhan bagian anu langkung ageung pikeun maénkeun kamanunggalan Gusti. Gusti ngaberkahan Amérika ~ Hawaii sareng sadaya penjuru bumi.
    Hayu urang gelut babarengan ieu✓!

  • Watesan moal ngabantosan. Hawaii ditutup salami sababaraha bulan sareng virus masih bertahan. Sarua jeung virus séjén. Jarum atanapi topéng moal nyegah anjeun janten gering, tuang séhat sareng olahraga bakal damel langkung saé ... tapi leres, dinten anjeun diitung ku Gusti, Henteu tiasa manjangkeun umur aranjeunna. Anjeunna daulat da moal aya hiji rambut murag tina sirah anjeun tanpa ijin na.

  • Dumasar kana data, pamahaman kuring anu lonjakan dina kasus Covid utamina disababkeun ku warga Hawaii anu ngumbara sareng ngahanca éta di bumi.

  • @ Debby - Cicing di Amérika ?! Panungtungan waktu kuring mariksa, Hawaii nyaéta Amérika.