Megatkeun Berita Perjalanan Berita Pamaréntah Hawaii Megatkeun Warta News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos kasalametan Balanja piknik Obrolan Pariwisata Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News

Datang nyanghareupan larangan perjalanan anu anyar pikeun Hawaii

Wisata Hawaii

Salah sahiji tujuan wisata sareng pariwisata paling sibuk di Amérika Serikat nyaéta Hawaii, anu dikenal salaku Aloha Nagara. Kalayan ngadeukeutan 30,000 kadatangan sapopoé, hotél pinuh sareng inféksi COVID-19 nyebar sapertos anu teu kantos sateuacanna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Watesan perjalanan anu anyar pikeun Hawaii (diénggalan)

  1. Hawaii parantos ngalangkungan inféksi COVID na anu pangluhurna ti saprak mimiti pandemi. Jumlah anu luhur ieu ngirangan kanyataan yén 60.8% penduduk Nagara pinuh divaksinasi.
  2. Jumlah catetan anu datang datang unggal dinten di Aloha Kaayaan, ngajaga hotél, toko sareng réstoran pinuh.
  3. Naha seueur jalma anu badé ngadatangan Hawaii. Komo Otoritas Pariwisata Hawaii henteu terang sareng tetep jempé, nyobian milari cara pikeun ngingkirkeun turis pikeun ngarambat Aloha Nagara.

CTingkat inféksi OVID ayeuna kaluar kontrol di Amérika Serikat Amérika Serikat - sareng ieu matak pikahariwangeun.

"Kami kedah leres-leres nurunkeun jumlah kasus kami ayeuna ku Poé Buruh, upami henteu bakal aya leungitna kahirupan anu teu perlu sareng tragis," saur Green dina postingan Facebook sareng Instagram énjing-énjing.

Letnan Gubernur Héjo disuarakeun ku Gubernur Hawaii David Ige anu nunjukkeun ayana pangenalan deui larangan tiasa aya dina pipa. Cenah pengumuman tiasa dilakukeun ku Jumaah. Elarangan xpected tiasa nurunkeun jumlah jalma anu diidinan pendak, dina acara, nongkrong di pantai, réstoran, sareng toko.

Dina skénario anu paling parah, éta tiasa maksa tempat pikeun ditutup deui.

klik di dieu pikeun pembaruan sareng diajar naon anu mutuskeun Gubernur Ige sareng langkah-langkah anu ayeuna pikeun ngirangan jumlah virus.

Ieu warta goréng pikeun industri pariwisata anu booming ayeuna di Nagara. Sedengkeun ditutup pikeun perjalanan internasional, pariwisata domestik parantos langkung luhur ayeuna dibandingkeun sareng nomer pra-kovalid.

Malah ku kanaékan angka inféksi anu gedé pisan, tingkat korban maotna dugi ka ayeuna.

Dinten Minggu hiji jalma maot sareng 437 kasus kacatet, sareng 9 langkung jalma dirawat di rumah sakit nyandak jumlah rawat inap ka 2848.

Ringkesan vaksin Hawaii COVID-19 panganyarna nyatakeun 1,784,678 dosis vaksin parantos dikerjakeun ngalangkungan program distribusi nagara bagian sareng féderal dugi ka dinten Minggu, dugi 10,118 ti dinten Jumaah. Pejabat kaséhatan nyatakeun yén 60.8% penduduk nagara ayeuna divaksinasi pinuh, sareng 68.3% parantos nampi sahenteuna hiji dosis.

Datang kedah lulus Program Wisata Aman sateuacan diidinan lebet Hawaii.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment

26 Komentar

  • Combatcovid.hhs.gov - "Campur dini sareng pangobatan antibodi monoclonal tiasa ngirangan résiko panyakit parah sareng rawat inap kanggo jalma anu ngagaduhan COVID-19 anu résiko tinggi katerap panyakit anu langkung parah." Tanya Dr. Anjeun, Nyebarkeun kecap!

  • Jumlah kami turun nalika wajib pikeun sadayana pikeun diuji paduli upami anjeun divaksinasi. Leres éta repot pikeun diuji 72 WIB sateuacanna tapi éta hasil. Upami sumping ka Hawaii mangrupikeun sarat pikeun anjeun, saderhana pikeun diuji sareng nuturkeun aturan kaamanan nalika anjeun sumping. Topeng sareng jarak sosial masih di tempat janten upami anjeun mikir saprak divaksinasi anjeun tiasa ngantunkeun rambut anjeun di Hawaii, anjeun salah.

  • Kami dilongok dina bulan Juli. Kami sadayana divaksinasi sareng kedah nyobian 48 jam sateuacan naék kana pesawat, sareng tés négatip. Abdi perawat dina ieu kunjungan munggaran kuring sareng kuring ngagaduhan katenangan yén kuring henteu nyandak virus éta. Hawaii anu Éndah sareng kuring bakal ngalakukeun éta deui pikeun ngajaga urang asli Hawaii sareng kulawargana salamet. Sapertos waktos anu saé sareng seueur jalma anu pikaresepeun. Tetep aman Hawaii, mugia tiasa pendak deui sareng anjeun deui !!!

  • Kami divaksinasi sapinuhna sareng masih kedah nguji kovid sareng négatip bahkan ngumbara ka Hawaii. Tapi kuring anggap lamun anjeun gaduh kovid sateuacan tiasa dideteksi sareng kaluar négatip dina tés, maka jalmi éta henteu bakal terang & écés masih ngumbara ka Hawaii sahingga tiasa ngalirkeun kovalén ka batur

  • Anjeun tiasa nyirian ti nalika jalma henteu kedah diuji deui sareng mimiti wabah di Hawaii sadayana jalma divaksinasi henteu diuji aranjeunna nganteurkeun ka Hawaii aranjeunna sadayana kedah diuji
    Hiji-hijina jalma anu tiasa sumping dina teu diuji anu divaksinasi janten kacindekan logis jalma divaksinasi anu mawa sareng nyandak kovida kana kaayaan jalma-jalma anu teu divaksinasi kedah diuji sateuacan aranjeunna sumping janten kasimpulan anu logis nyaéta aranjeunna sanés anu nyandak kana Hawaii upami aranjeunna positip aranjeunna moal tiasa hiber ka dieu

  • Punten kuring anti democRAT! Resep atanapi henteu, sadaya kahirupan penting sareng upami éta nyungkeun lockdown, maka leres waé!

  • Upami anjeun divaksinasi, anjeun TEU butuh tes kovalid, dina waktos ieu dina waktos. Jalma anu ngeposkeun yén aranjeunna kedah ngabatalkeun sanajan aranjeunna divaksinasi teu leres.
    Demokrat nyobian tetep anjeun hirup. Henteu maéhan anjeun. Kumaha pikaseurieun.

  • Démokrat kénca ieu ditangtukeun pikeun maéhan kami kalayan konci handap.

  • Kami ngabatalkeun kunjungan kami ka hawana kusabab kanyataan kami ngagaduhan uji coba khusus khususna ti mitra anu dipercaya anu ngan ukur di vancouver? TEU cocog pikeun jalma hirup jauh ti dinya sabab kudu 72 jam sateuacana kapal terbang urang- TEU sanggup pikeun urang. KECEWAAN BESAR KANGGO NGADAPAKAN 80-an. Ulang taun. Babaturan sareng kuring leres-leres dikandung.