24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Berita Perjalanan Karibia Berita Pamaréntah Hotél & Resor Jamaica Breaking News wartos Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik Obrolan Pariwisata kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata

Reggae hurung! Pariwisata Jamaika Aman sanaos Peraturan Curfew anyar

Kalayan sababaraha tempat perlindungan anu paling aman di dunya sapertos grup Sandal sareng Pantai, pariwisata di Jamaika diperkirakeun bakal terus tumuh sanaos aya peraturan kurfew anyar anu diumumkeun dinten ayeuna ku PM Jamaika Michael Holness.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Dibandingkeun sareng Amérika Serikat panyebaran COVID-19, jumlah maotna, Jamaika saé. Diitung per juta populasi Jamaika aya dina posisi 123 di dunya, dibandingkeun sareng posisi Amérika Serikat 14.
  • Jamaika parantos ngatur sahenteuna 369,960 dosis vaksin COVID dugi ka ayeuna. Anggap unggal jalma peryogi 2 dosis, éta cekap kanggo divaksinasi 6.3% tina penduduk nagara urang. Ieu jumlah anu handap dibandingkeun sareng tingkat langkung ti 50% pikeun Amérika Serikat.
  • Salila minggu kamari dilaporkeun, Jamaika rata-rata ngeunaan 4,933 dosis dikaluarkeun unggal dinten. Dina tingkat éta, éta bakal nyandak salajengna poé 120 pikeun ngatur cukup dosis pikeun 10% deui penduduk.

Sedengkeun wates tetep kabuka dina waktos éta, sareng pariwisata parantos aya di nagara Pulo Karibia ieu, curfew anyar dilebetkeun mulai 11 Agustus dugi 31 Agustus.

Sakumaha anu matak héran sababna, ieu panginten henteu janten bédana ageung pikeun anu nganjang liburan Jamaica di réa resort anu kaasup sadayana sapertos sendal, tapi mangrupikeun peringatan anu jelas ku Perdana Menteri Jamaika Michael Holness, yén ancaman COVID-19 nyata sareng ayeuna nuju kajawab.

Departemen Luar Negeri AS ngadesek Amerika pakansi di Jamaika kanggo divaksinasi pinuh sateuacan ngumbara.

Pusat Kontrol sareng Pencegahan Kasakit AS (CDC) parantos ngaluarkeun Kaséhatan Wisata Tingkat 3 Bewara pikeun Jamaika kusabab COVID-19, nunjukkeun tingkat luhur COVID-19 di nagara éta. Éta nyatakeun: "Résiko anjeun tina kaserang COVID-19 sareng ngembangkeun gejala parna tiasa langkung handap upami anjeun divaksinasi pinuh ku Vaksin otorisasi FDA. "

Dinten Perdana Menteri Jamaika Andrew Holness parantos ngumumkeun protokol Covid-19 anu dirévisi dina Undang-Undang Manajemén Risiko Bencana.

Diomongkeun dina konferensi pers digital dinten ieu, Holness nyatakeun yén langkah-langkah anyar bakal dilarapkeun pikeun periode tilu-minggu ti Rebo, 11 Agustus nepi ka 31 Agustus.

Anjeunna ngumumkeun yén mimiti 11 Agustus, jam-malam jam malam bakal dijalankeun ti jam 7 sonten dugi ka 5 enjing ti dinten Senen dugi ka Jumaah.

Dinten Saptu, jam sakedap teras ti jam 6 sonten dugi ka 5 enjing dinten payun, sedengkeun dina dinten Minggu curfew bakal dijalankeun ti jam 2 sonten dugi ka 5 enjing dinten payun. 

Usaha bakal diperyogikeun pikeun nutup sajam sateuacan waktos saatos.

Léngkah-léngkah sanés ayeuna nuju diungkabkeun ku perdana menteri.

Kusabab Kemis kamari, jumlah kasus COVID-19 unggal dinten parantos ngaleuwihan 200, sareng salami tilu dinten, éta naék janten 300 kasus. Rumah sakit ogé dina tekenan sabab rohangan ranjang terbatas.

Sateuacanna, Holness ngalukis gambar anu pikasieuneun ngeunaan kaayaan COVID-19 Jamaika ku nyingkabkeun yén 1,903 kasus virus anyar kacatet antara 1 Agustus sareng 8 Agustus.

Hasilna, 238 kasus COVID parantos kacatet rata-rata per dinten.

Kasucian nyalahkeun timbulna warga Jamaika henteu nuturkeun protokol COVID-19, kalebet jarak sosial sareng nurut kana langkah-langkah kurva.

"Perilaku sapertos kieu bakal ngakibatkeun naékna pasualan," saur anjeunna, nyatet yén Pamaréntah parantos ngantisipasi kanaékan kasus, hasilna nguatkeun langkah-langkah penahanan virus.

eTurboNews ngahontal ka Hon. Menteri Pariwisata Edmund Bartlett pikeun klarifikasi, tapi henteu kéngingkeun réspon, sareng bakal ngamutahirkeun sakali deui dipikaterang.

Teu aya anu aman dugi ka urang sadayana aman henteu ngan ukur penilaian ku Présidén AS Biden, tapi ogé ku Edmund Bartlett, Menteri Pariwisata pikeun Jamaika. Anjeunna yakin pisan yén sebaran global vaksin ka sadayana mangrupikeun kuncina. Mr Bartlett parantos merjuangkeun karugian nagara khusus dina industri perjalanan sareng pariwisata, sapertos Jamaica henteu sanggup ningkatkeun distribusi vaksin.

Anu Maha Terhormat Andrew Michael Holness mimiti dipilih salaku Anggota Parlemén (MP) pikeun ngawakilan Konstituén West West St. Andrew di 1997, dina yuswa 25. Ayeuna dina jabatan kaopat berturut salaku MP, Mr. Holness janten kasalapan urang Jamaika Perdana Menteri saatos Partai Buruh Jamaika ngéléhkeun Partai Nasional Rahayat dina jajak pendapat dina 25 Pébruari 2016.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment