24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Kanada Ngabobol Warta News Kaséhatan India Ngabobol Warta wartos Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Ngalayang Ti India ka Kanada Tetep Henteu Badé

Ngalayang Ti India ka Kanada Tetep Henteu Badé
Ngalayang Ti India ka Kanada Tetep Henteu Badé
Ditulis ku Harry Johnson

Transport Kanada manjangan Perhatosan ka Airmen (NOTAM) anu ngawatesan sadaya penerbangan panumpang komersial sareng swasta langsung ka Kanada ti India dugi ka Séptémber 21, 2021

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Transportasi Kanada manjangan larangan pikeun penerbangan langsung ti India.
  • Operasi kargo-hungkul, mindahkeun médis atanapi penerbangan militér henteu kalebetkeun.
  • Panumpang anu angkat ka India ka Kanada ngalangkungan jalur anu teu langsung diperyogikeun kéngingkeun uji coba sateuacanna angkat COVID-19 anu sah ti nagara katilu.

nu Pamaréntah Kanada nyaéta ngautamakeun kasihatan sareng kasalametan sadaya jalma di Kanada ku neraskeun nyandak pendekatan anu didasarkeun-résiko sareng diukur pikeun muka deui wates. Pendekatan fase Kanada pikeun ngagampangkeun ukuran wates diwartosan ku pangimeutan anu teras-terasan pikeun data anu aya sareng bukti ilmiah, kalebet tingkat vaksinasi urang Kanada sareng kaayaan epidemiologis urang anu ningkatkeun.

Ngalayang Ti India ka Kanada Tetep Henteu Badé

Dumasar kana naséhat kaséhatan masarakat pangénggalna ti Badan Kaséhatan Umum di Kanada, Transport Kanada ngaluuhan Béwara ka Airmen (NOTAM) anu ngawatesan sadayana panumpang komersial sareng swasta langsung penerbangan ka Kanada ti India dugi ka 21 Séptémber 2021, tabuh 23:59 EDT. Sadaya penerbangan panumpang komersial sareng swasta langsung ka Kanada ti India tunduk kana NOTAM. Operasi kargo-hungkul, mindahkeun médis atanapi penerbangan militér henteu kalebetkeun.

Angkutan Kanada ogé ngalegaan sarat anu aya hubunganana sareng uji coba molekular COVID-19 di nagara katilu pikeun palancong ka Kanada ti India ngalangkungan rute anu teu langsung. Ieu ngandung harti yén panumpang anu angkat India ka Kanada ngalangkungan jalur anu teu langsung bakal teras diperyogikeun kéngingkeun uji coba sateuacanna COVID-19 anu sah ti nagara katilu - salain ti India - sateuacan neraskeun perjalanan ka Kanada. 

nu Pamaréntah Kanada teras-terasan ngawaskeun kaayaan épidemiologis, sareng bakal damel babarengan sareng Pamaréntah India sareng operator penerbangan pikeun mastikeun prosedur anu pas dina tempat anu ngamungkinkeun pikeun mulang anu aman tina penerbangan langsung pas kaayaan idin.  

Nalika Kanada teras-terasan nuju arah anu leres, kaayaan epidemiologis sareng cakupan vaksinasi henteu sami di sakumna dunya. Pamaréntah Kanada terus mamatahan urang Kanada supaya ulah aya perjalanan anu teu penting di luar Kanada - perjalanan internasional ningkatkeun résiko kakeunaan COVID-19 sareng varian na, ogé nyebarkeunana ka anu sanés. Ukuran wates ogé tetep tunduk kana parobahan nalika kaayaan épidemiologis mekar.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment