Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Mesir Ngabobol Warta Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos Ngawangun deui tanggung jawab Rusia Ngabobol Warta kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Penerbangan Ti Rusia ka Mesir Laut Resume Resume

Penerbangan Ti Rusia ka Mesir Laut Resume Resume
Penerbangan Ti Rusia ka Mesir Laut Resume Resume
Ditulis ku Harry Johnson

Rusia neraskeun penerbangan langsung ka Resort Laut Merah Mesir di Hurghada sareng Sharm el-Syéh, ngeureunkeun larangan anu lumangsung ampir genep taun saatos ledakan maskapai Rusia anu ngabunuh sadaya 224 urang dina kapal.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Tilu penerbangan langsung ti Moskow sumping di dua kota resor Mesir dinten Senén.
  • Hurghada ngabagéakeun dua penerbangan wisata ti Rusia.
  • Sharm el-Syéh nyambut hiber munggaran ti Rusia dina 6 taun.

Menteri Penerbangan Sipil Mesir ngumumkeun yén tilu penerbangan langsung ti Moskow sumping di dua kota resor Mesir kamari, sareng Hurghada ngabagéakeun dua di antara aranjeunna sareng Sharm el-Syéh nampi anu sanés.

Penerbangan Ti Rusia ka Mesir Laut Resume Resume

Rusia tungtungna ngeureunkeun larangan hiber Mesir na anu parantos ampir genep taun, saatos ledakan jet panumpang Rusia anu ngabunuh sadaya 224 urang dina kapal, sareng neraskeun penerbangan langsung ti Moskow ka Resort Laut Merah Mesir di Hurghada sareng Sharm el-Syekh dinten Senén.

"Tilu penerbangan éta nandaan mimiti tahap anyar pikeun neraskeun deui wisata Rusia ka dua kota resor Laut Merah Hurghada sareng Sharm El-Syekh, ”ceuk Kamentrian Penerbangan Sipil Mesir dina hiji pernyataan.

Pesawat Rusia disambut ku salam cai upacara salaku tradisi nampi penerbangan anyar saatos badarat, sedengkeun staf bandara nampi pangunjung kalayan mawar, souvenir, sareng musik folklore.

Penerbangan langsung ka resort Laut Beureum mangrupikeun suplemén tina penerbangan harian anu teras-terasan antawis Kairo sareng Moskwa, kalayan tujuan pikeun narik kamungkinan wisatawan Rusia pangageungna ka Mesir, saur Abul-Enein, CEO EgyptAir Airlines.

Aya tujuh penerbangan Mesir langsung ka kota-kota resor Laut Beureum per minggu, sareng masing-masing tiasa nampung 301 panumpang pikeun nyumponan permintaan para turis Rusia, samentawis maskapai Rusia ngatur lima penerbangan dina durasi anu sami, saur anjeunna.

Rusia aya di antara pasar wisata anu paling penting di Mesir, sabab jumlah turisna ka Mesir ngaleuwihan 3.1 juta dina 2014, ampir 33 persén tina total wisatawan asup taun éta, saur Lamia Kamel, asistén menteri Pariwisata sareng Antiquities pikeun Promosi.

Anjeunna negeskeun yén sadaya staf di hotél, daérah hiburan sareng musium parantos divaksinasi ngalawan COVID-19.

"Turis Rusia gumbira balik ka Hurghada sareng Sharm el-Syekh pikeun menikmati pantai anu cerah, cuaca anu luar biasa, ogé kagiatan laut," saur Kamel.

Aliran wisata anu langkung seueur bakal nyumbang kana nyiptakeun padamelan anyar di Mesir, khususna nalika pandemi, kalayan jumlah penerbangan langsung ti Rusia ka Hurghada sareng Sharm el-Syech akhirna naék janten 20 per minggu.

Dina Oktober 2015, Rusia ngagantungkeun penerbangan langsung ka bandara Mesir saatos pesawat Rusia nabrak di North North. Ti saprak éta, Mesir parantos ngerjakeun paningkatan kaamanan sareng kaamanan pikeun kaamanan di sadaya bandara di panjuru bumi.

Dina April 2018, Rusia neraskeun penerbangan di antara Moscow jeung Kairo, tapi ngajaga larangan larangan penerbangan ka Hurghada sareng Sharm el-Syekh.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment