24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Karibia kabudayaan Industri silaturahmi Hotél & Resor Jamaica Breaking News Warta Méwah wartos piknik Rupa-rupa Berita

"Sendal Gesek-Titik" kanggo Pasangan Anu Mendakan Cinta Nalika Ngonci

Sendal Gesek-patok

Para ahli cinta sareng roman di Sandals® Resorts ngumumkeun Sandal Swipe-Stakes anyarna pikeun pasangan anu patepung online nalika pandemi ngalangkungan aplikasi kencan atanapi média sosial. Kalayan perjalanan di jalanna deui, Sendal ngarencanakeun masihan pasangan anyar ieu tahap pacaran anu pamungkas anu aranjeunna henteu kantos kéngingkeun ku masihan hiji pasangan anu untung cicing 3-wengi romantis di salah sahiji lokasi resor mewah 16 di Dilibetkeun Karibia di Karibia.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Perusahaan Resort mewah sadaya-inklusif anu kasohor ku roman masihan liburan impian pikeun pasangan anu "ngusap katuhu" salami pandemi sareng patepung online.
  2. Sendal Resorts henteu sabar pikeun masihan pasangan anu patepung dina jarak sosial liburan pulau romantis pikeun nyambung.
  3. Sendal percaya yén unggal hubungan anyar peryogi tahap anu mulia tina pamanggihan anu ngalamun.

"Kahirupan katingali rada béda pikeun urang sadayana taun kamari, khususna anu cukup untung pikeun 'gesek ka katuhu' sareng mendakan cinta nalika ngonci dina aplikasi kencan atanapi média sosial," saur Marsha-Ann Donaldson-Brown, Diréktur Romance di Sendal Resorts Internasional. "Unggal hubungan énggal peryogi tahapan anu mulya tina pamanggihan anu ngalamun. Kami henteu sabar ngantosan pasangan anu patepung dina jarak sosial liburan pulau romantis pikeun ngeusian ulang, ngahubungkeun sareng ngagungkeun carita cinta unikna ku cara anu pangsaéna. "

Ti 10 Agustus dugi ka 10 Séptémber 2021, pasangan tiasa ngalamar kasempetan kéngingkeun mondok 3-malam Termasuk® di salah sahiji Resort Sandal di Jamaika, Antigua, Grenada, St. Lucia, Bahama, Barbados, sareng ayeuna Curaçao , muka tanggal 14 April 2022. Pikeun nuliskeun Swipe-Stakes, pasangan kedah unggah poto atanapi tangkapan layar tina pertandingan aplikasi kencan atanapi paguneman média sosial munggaran pikeun nunjukkeun awal hubunganana, anu kedah dimimitian dina Maret 2020 atanapi engké.

Jelas didamel pikeun dua jalma anu bogoh, Sendal ngagabungkeun roman dina unggal péngkolan kalayan sagalana ti tuang lampu lilin romantis dugi ka tempat tidur gantung anu langkung ti cai anu didamel pikeun duaan sareng suite sareng villa anu dirancang pikeun kapencil akhirna. Nalika pakansi di salah sahiji 16 lokasi sisi pantai Sandals Resorts ngalangkungan Karibia, pasangan tiasa ngaraosan 16 réstoran unik per resort, ogé bar anu paling inovatif, sapertos Latitude Overwater Bar - konsép palang sandang munggaran Sandals anu nampilkeun 360 ° pemandangan laut sareng sajenis koktail - atanapi The Duchess - Sandal Royal Curaçao's floating restaurant and bar. Salaku tambahan, sémah gaduh aksés ka daratan sareng cai olahraga anu henteu aya tungtungna, sapertos snorkeling sareng dayung, sareng hiburan siang sareng wengi, damel pikeun hiji-hiji tempat, sadaya-inklusif pikeun dua tempat dimana "cinta sadayana anu anjeun peryogikeun . "

Pikeun nuliskeun Sandals Swipe-Stakes, buka: https://www.sandals.com/swipestakes/

Kanggo langkung seueur terang kumaha Sandals Resorts ngabantosan hiji pasangan anu untung tina cinta virtual ka liburan pulau, kunjungi: https://www.sandals.com/blog/swipe-right-on-sandals/

sendal® Resor:

Sandals® Resorts nawiskeun dua urang cinta anu paling romantis, pangalaman pakansi Méwah Kalebet® di Karibia. Kalayan 16 setélan basisir anu ngajentul di Jamaica, Antigua, Saint Lucia, The Bahamas, Barbados, Grenada, sareng Curaçao, Sandals Resorts nawiskeun langkung seueur kalebet kualitas dibanding perusahaan resor sanés di planét. Tanda tangan Cinta sayang Butler Suites® pikeun pamungkas dina privasi sareng jasa; butlers dilatih ku Guild of Professional English Butlers; nu Beureum Lane Spa®; Makan 5-Star Global Gourmet ™, mastikeun minuman keras di luhur, anggur premium, sareng réstoran khusus gourmet; Pusat Aqua kalayan ahli sareng sertifikasi PADI® sareng palatihan; gancang Wi-Fi ti pantai ka pangkeng sareng Sendal Pernikahan anu Dicocogkeun sadayana Sendal Resorts eksklusif. Sendal Resorts ngajamin sémah katenangan tina datangna dugi ka angkat kalayan Sendal Platinum Protokol Kabersihan, Ukuran kaséhatan sareng kaamanan perusahaan anu ditingkatkeun dirancang pikeun masihan sémah kapercayaan utami nalika pakansi di Karibia. Sendal Resorts mangrupikeun bagian tina milik Sendal Resorts Internasional (SRI), didirikeun ku almarhum Gordon "Butch" Stewart, anu kalebet Pantai Resorts sareng mangrupikeun perusahaan Resort sadaya-inklusif Karibia. Kanggo langkung seueur inpormasi ngeunaan bédana Sandals Resorts Luxury Included®, didatangan www.sandals.com.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment