24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Rapat Berita Industri rapat wartos piknik USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Pembelajaran Pra-acara Gratis di IMEX Amérika

imex america
IMEX Amérika

Psikiater terlatih di Harvard, pamimpin kelestarian global, juara desain acara, ahli kabiasaan manusa, sareng penjelajah leuweung gelisah sadayana nuju diajar di Smart Senén, didukung ku MPI.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Anyar pikeun 2021 mangrupikeun séri "Headliners," sadayana panyatur anu menonjol dina bidangna.
  2. Pembelajaran pra-acara kalebet Forum Rapat Eksekutif, Forum Kapamimpinan Association, sareng She Means Business.
  3. Sesi khusus pikeun sagala rupa kelompok industri ngamungkinkeun para hadirin pikeun nyiptakeun pangalaman Senén Cerdas na.

Aya agenda anu difokuskeun ka hareup pikeun Smart Senén - dinten gratis, pinuh diajar dina 8 November, lumangsung sateuacan IMEX America dimimitian 9-11 Nopémber di Mandalay Bay, Las Vegas.

Dokter, panulis sareng pengusaha sosial global, Dr. Shimi Kang, ngamimitian dinten anu kawasa. Profesor Mitra klinis ti Universitas British Columbia, Dr. Kang bakal nganteurkeun inténsif Smart Senén. "Kanggo kuring, daérah anu paling narik élmu sareng poko padamelan hirup kuring nyaéta neurosains manusa - studi ngeunaan saha kami sareng naha urang ngarasa sareng kalakuan cara urang. Dina élmu, kami mendakan seueur waleran sareng ogé inspirasi pikeun ngalangkungan usaha urang pikeun élmu, "saur anjeunna. Ngalebetkeun pembelajaran anu paling anyar ngeunaan neurosains kaséhatan méntal, ketahanan, kapamimpinan sareng kinerja, Dr Kang bakal nyayogikeun "resep" dumasar kana panilitian anu tiasa langsung dilarapkeun pikeun kaséhatan, karep sareng tujuan anu langkung saé.

Dr Shimi Kang, dokter, panulis sareng pengusaha sosial global.

Headliners luhur tagihanana

Anyar pikeun 2021 mangrupikeun séri 'Headliners,' sadayana panyatur anu luar biasa dina bidangna. Aranjeunna mingpin program anu lengkep pikeun diajar pre-show anu ogé kalebet Forum Rapat Eksekutif, Forum Kepemimpinan Association sareng She Means Business, hiji kagiatan gabungan ku majalah IMEX sareng TW, dirojong ku MPI.

• Janet Sperstad, Diréktur Fakultas di Madison College sareng Guy Bigwood, Diréktur Ngatur Gerakan Kelestarian Tujuan Global bakal babarengan mingpin sési: Kahareup anu urang pikahoyong: Ngatalisan révolusi régeneratif. Ieu bakal ngawangun kana IMEX panalungtikan aranjeunna ngarang babarengan anu ngaliput sipat ruang sareng kumaha ngalebetkeun prinsip ékonomi sirkular kana desain acara.

• Pendiri Ruud Janssen sareng Roel Frissen tina Acara Desain Koléktif ningali jangka panjang dina desain acara. Dina sési aranjeunna, Desain pikeun Ngarobih - Ngaronjatkeun kamampuan anjeun pikeun katingali sareng polah saluareun ayeuna, aranjeunna bakal ngaluarkeun seruan pikeun nyoko kana pandangan anu difokuskeun ka hareup.

• Kumaha upami perencana acara ngalih tina demografi sareng nganut nilai-nilai inti manusa pikeun nyiptakeun kajadian anu leres-leres kuat? Ieu patarosan anu ditaroskeun ku David Allison pangadeg Valuegraphics. Datasét global-na anu ground ground nunjukkeun kumaha éta nilai-nilai urang - sanés demografi - anu ngadorong sareng mangaruhan tingkah laku sareng nyandak kaputusan. Ngadangukeun wawancara IMEX Podcast sareng David Ieuh.

• Headliner akhir bakal nyandak pamiarsa dina perjalanan ka padang pasir. Daniel Fox, penjelajah, fotografer alam, peminat satwa sareng panulis ngabagi pangalaman luar-jaringan na di Aturan FOX: Naon waktos kuring di padang gurun diajar kuring ngeunaan ngatur résiko, kateupastian, parobihan sareng cara nerapkeun pelajaran éta pikeun hirup anu langkung seueur.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment