kabudayaan Hak Asasi manusa Italia Megatkeun Warta LGBTQ wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

World LGBTQ + Poé Wisata Gaya Italia

LGBTQ Dunya + Poé Wisata

10 Agustus payun janten Hari Pariwisata LGBTQ + Dunya, didirikeun di nagara Amérika Latin sareng diadopsi dina tingkat internasional.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Italia sumping kana janjian ieu dina World LGBTQ + Poé Wisata pikeun kahiji kalina sareng agénsi sanés.
  2. Asup babarengan dina Protokol Diversity & Inclusi nyaéta ENIT Badan Pariwisata Nasional, AITGL Italia Gay & Lesbian Association Asosiasi, sareng S Answers & Beach Group.
  3. Protokol anyar ningali Italia, sapertos tujuan internasional anu utama, ngadopsi kawijakan Diversity Management pikeun nyiapkeun pasini penting 2022.

Prosés ieu diluncurkeun dina pandangan nominasi "IGLTA 2022 Convention di Milan" Italia. Saur Présidén IGLTA Alessio Virgili, "IGLTA 2022 Konvénsi di Milano bakal terang sapertos lantera di Italia. "

Pariwisata LGBTQ + di Italia nuju kana jaman anu énggal. Kantor ENIT sadunya nyumbang kana panalitian séktor kalayan dukungan ti Panitia Ilmiah AITGL, dimana eksponén utama industri pariwisata Italia sareng lembaga ilubiung.

Présidén Virgili nyatakeun: "Pariwisata LGTBQ + ngahasilkeun artos 2.7 milyar euro di Italia. Kuring bangga parantos ngahontal tonggong tonggong ieu saatos komitmen urang anu lami kana kamekaran pasar ieu ku dukungan seueur lembaga sareng bisnis. ”

"IGLTA Konvensi parantos ngalaman momen anu positip pisan, tambah Virgili, "sareng pangaruh ékonomi anu tiasa dihasilkeun tina sentimen ieu pasti bakal ngagambarkeun kamekaran salajengna pikeun nagara urang, ngahasilkeun 2 juta dolar dina ngan ukur jasa tambahan pikeun Milan hosting acara ieu."

Pariwisata LGBTQ + mangrupikeun sektor anu tahan banting anu ngembangkeun minat anu khusus-spésip anu ngadorong sektor pariwisata. Italia nyatakeun 10 persén tina total wisatawan dunya LGBTQ + nawiskeun kasempetan ka perusahaan anu badé ngadiversifikasi sareng nanem modal dina bagean penting ieu anu ngajantenkeun Italia salaku nagara anu ramah.

Kaamanan, anu teras-terasan penting pikeun wisatawan LGBTQ +, dirayakeun di sadunya taun ayeuna kalayan téma "Pangalaman langkung aman pikeun wisatawan LGBTQ +, pikeun perjalanan nuju pariwisata inklusif."

"Tingkat kasuksésan anu ayeuna, hasil tina mangtaun-taun damel, ogé mangrupakeun kameunangan sareng kauntungan komérsial pikeun sadaya operator Italia di séktor éta," Virgili menyimpulkan.

LGBTQ Dunya + Poé Wisata dirayakeun tanggal 10 Agustus unggal taun sareng ngalibatkeun upacara, pernyataan sareng kagiatan. Dinten ogé ngahargaan panaratas dina perjalanan anu parantos ngabuka jalan sareng ngajantenkeun perjalanan langkung aman wisatawan gay, lesbi, biseksual, sareng trans sareng mikawanoh jalma-jalma anu ngutamakeun ngahargaan keragaman dina usahana.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Mario Masciullo - eTN Italia

Mario mangrupikeun Samaun dina industri perjalanan.
Pangalamanna ngalegaan di panjuru dunya ti saprak 1960 nalika dina yuswa 21 taun anjeunna mimiti ngajajah Jepang, Hong Kong, sareng Thailand.
Mario parantos ningali Pariwisata Dunya berkembang dugi ka ayeuna sareng nyaksianna
karuksakan akar / kasaksian jaman baheula sababaraha sajumlah nagara anu resep kana modérnitas / kamajuan.
Salami 20 taun terakhir pangalaman perjalanan Mario parantos konsentrasi di Asia Tenggara sareng akhirna kalebet Benua India.

Bagéan tina pangalaman damel Mario urang kalebet sababaraha kagiatan dina Aviation Sipil
médan disimpulkeun saatos ngatur kik off pikeun Malaysia Singapore Airlines di Italia salaku Institutor sareng neraskeun salami 16 taun dina peran Sales / Marketing Manager Italia pikeun Singapore Airlines saatos pamisah dua pamaréntah dina Oktober 1972.

Lisénsi Wartawan resmi Mario sacara ku "Orde Nasional Wartawan Roma, Italia di 1977.

Leave a Comment

1 Comment

  • Naon warta alus! Numutkeun ka survey anyar komunitas LGBTQ + Italia Puglia mangrupikeun tujuan LGBTQ + tujuan usum panas Italia. Puglia ogé diakuan sacara internasional salaku salah sahiji luhur 5 tujuan homo Éropa pikeun LGBTQ + wisatawan. Anu ngajantenkeun Puglia tempat anu sampurna dina 10 Agustus 2022.