24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Berita Aruba Breaking Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Éswatini Ngabobol Warta Perancis Ngabobol Warta Berita Poliésia Perancis Ngalanggar Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Warta Islandia Ngabobol Israél Ngabobol Warta wartos Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan Warta Breaking Thailand piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna USA Breaking News Rupa-rupa Berita

STOP: 80 nagara kaasup Inggris, UAE, Perancis, Israel, Thailand, Aruba teu aya daptar perjalanan!

Entong angkat ka Aruba, Eswatini, Perancis, Islandia, Israél sareng Thailand
Entong angkat ka Aruba, Eswatini, Perancis, Islandia, Israél sareng Thailand
Ditulis ku Harry Johnson

Numutkeun ka CDC, nagara-nagara anu ditunjuk salaku "COVID-19 résiko anu kacida luhurna" parantos langkung ti 500 kasus per 100,000 penduduk dina 28 dinten ka pengker. Warga Amérika Serikat henteu kedah ngumbara ka nagara-nagara ieu, kacuali aranjeunna divaksinasi pinuh. Dinten ayeuna aya 7 nagara deui anu nambihan kana daptar ieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Daptar ti 80 nagara anu paling bahaya pikeun ngumbara dina waktos ieu numutkeun kana CDC

  • Urang Amerika diperingetkeun ngeunaan résiko perjalanan anu tinggi nalika ngadatangan Perancis, Israel, Thailand, Aruba, Islandia sareng Eswatini.
  • CDC ngamutahirkeun daptar tujuan anu résiko tinggi, nambihan 7 tujuan perjalanan sareng pariwisata anu populér kana daptar daptar "hindarkeun perjalanan" 4. (ancaman paling luhur).
  • Pamaréntah AS nyarankeun pisan yén ukur urang Amérika anu divaksinasi sadayana kedah indit ka Perancis, Israél, Thailand, Aruba, Islandia sareng Eswatini

nu Pusat AS pikeun Kontrol sareng Pencegahan Panyakit (CDC) dinten ieu ngumumkeun tambahan tujuh nagara deui kana daptar 'Level 4' na nagara-nagara anu nampilkeun ancaman coronavirus pangageungna pikeun pangunjung.

Dina panduan na, CDC nyarankeun sacara lengkep nyingkahan perjalanan ka tujuan anu dilabélan salaku, "Tingkat 4: COVID-19 luhur pisan," bahkan ka palancong anu divaksinasi pinuh.

Numutkeun ka CDC, nagara-nagara anu ditunjuk salaku "COVID-19 résiko anu kacida luhurna" parantos langkung ti 500 kasus per 100,000 warga dina 28 dinten ka pengker.

7 nagara anu nembé ditambihan CDC Daptar "Level 4: COVID-19 luhur pisan" dugi ka 9 Agustus 2021, nyaéta:

  1. Aruba

2. Eswatini

3. Perancis

4. Polinésia Perancis

5. Islandia

6. Israél

7. Thailand

Régulator AS ogé nyarios yén saha waé urang Amérika anu kedah ngumbara ka lokasi-lokasi ieu kedah divaksinasi pinuh.

"Wisatawan anu divaksinasi pinuh kamungkinan meunang sareng nyebarkeun COVID-19. Nanging, perjalanan internasional nimbulkeun résiko tambihan, bahkan wisatawan anu divaksinasi pinuh tiasa janten résiko anu langkung kéngingkeun sareng kamungkinan nyebarkeun sababaraha jinis COVID-19, "saur CDC dina pituduh na.

Minggu kamari CDC nambihan 16 nagara kana kategori résiko "luhur pisan" na. Organisasi rutin ngamutahirkeun daptar bewara perjalanan ti Level 1 ("rendah") dugi ka Level 4 ("luhur pisan").

Ayeuna, CDC ngingetkeun Warga Amérika pikeun indit ka nagara sareng daérah ieu. Anehna kalebet Kapuloan Virgin AS, anu mangrupikeun bagian ti Amérika Serikat.

Cegah perjalanan ka tujuan ieu. Upami anjeun kedah indit ka tujuan ieu, pastikeun anjeun divaksinasi pinuh sateuacan indit.

Ieu daptar lengkep nagara golongan 4 numutkeun Pusat Kontrol Panyakit di Amérika Serikat.

ULAH LATIHAN KA 80 nagara anu kadaptar:

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment

2 Komentar

  • Sababaraha nagara anu teu tiasa di perjalanan
    Kacuali divaksinasi pinuh mangrupikeun nagara paling divaksinasi di dunya.

  • Kumaha upami Rusia sareng Ukraina?
    Naha ok kalayan vaksinasi sapinuhna?