Megatkeun Berita Perjalanan kajahatan kabudayaan wartos tanggung jawab kasalametan News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Kota-kota AS Pangsaéna pikeun Salamet Zombie Apocalypse

Kota-kota AS Pangsaéna pikeun Salamet Zombie Apocalypse
Kota-kota AS Pangsaéna pikeun Salamet Zombie Apocalypse
Ditulis ku Harry Johnson

Émut: Upami anjeun kantos mendakan zombie anu leres, tujuankeun pikeun sirah!

Nyitak Friendly, PDF & Email

Dimana anu hirup ngagaduhan kasempetan anu paling hadé pikeun membela diri nalika pemberontakan zombie?

  • Surf City USA henteu ngan ukur kota pantai California rata-rata anjeun.
  • Kaseueuran kota-kota anu aya di handapeun peringkat hujan batu ti Kulon.
  • Aranjeunna nyarios dua sirah langkung saé tibatan hiji, sareng éta pasti leres upami nyebatkeun melon zombie. 

Sataun katukang parantos liar - teu kaduga - tapi naon anu tiasa langkung parah? Zombie.

Kumaha anjeun salamet kiamat zombie? The CDC beurat kana hal éta, sanaos basa-dina-zombie-pipi.

Kota-kota AS Pangsaéna pikeun Salamet Zombie Apocalypse

Tapi dina acara (henteu dipikaresep?) Pemberontakan zombie, dimana jalma hirup ngagaduhan kasempetan anu paling hadé pikeun membela diri?

Diideuan ku Pitunjuk Zombie Persiapan 101 CDC, para ahli ngali kuburan data pikeun pangkat Kota 2021 Pangsaéna pikeun Salamet Zombie Apocalypse.

Paringkat ngabandingkeun 200 pangageungna US kota-kota dina 23 indikator konci kesiapan zombie - tina bagi penduduk dina kaséhatan fisik anu saé dugi ka bagian bumi anu sayogi kalayan ruang bawah tanah dugi ka aksés moro-gear.

Pariksa 10 kota anu pangsaéna (sareng 10 anu pang parahna) pikeun merjuangkeun anu mayit di handap, dituturkeun ku sababaraha sorotan sareng sorotan tina laporan.

Kota 2021 Pangsaéna pikeun Salamet Zombie Apocalypse
pangkatparasaan
1Pantai Huntington, CA
2Bellevue, WA
3Alexandria, VA
4Minneapolis, Bungbulang
5Vancouver, WA
6Seattle, WA
7St Paul, Bungbulang
8Benteng Collins, CO
9Fort Lauderdale, FL
10Hollywood, FL
Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment