24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Karibia Cruising News Kaséhatan Industri silaturahmi Jamaica Breaking News wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Menteri Pariwisata Jamaika ngadesek Pagawé Pariwisata pikeun Vaksinasi

Bartlett muji NCB dina peluncuran inisiatif Portofolio Dampak Respon (TRIP)
Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett

Menteri Pariwisata Jamaika Hon. Edmund Bartlett parantos ngaluarkeun banding pikeun pagawé pariwisata anu henteu divaksinasi, kalebet anu aya dina sub-séktor anu aya hubunganana sareng pelayaran pelayaran, kanggo divaksinasi.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Menteri Pariwisata Jamaika nyatakeun yén pagawé garis payun gaduh peran kritis dina malikkeun ékonomi nagara sareng karaharjaan.
  2. Sateuacanna diarepkeun deui industri pelayaran, Menteri hoyong jalma divaksinasi ayeuna.
  3. Jalur pelayaran hoyong pisan ngalanjutkeun perjalanan ka Jamaika tapi kedah nuturkeun tungtunan anu parantos ditangtukeun.

"Pagawé pariwisata kedah teras émut yén aranjeunna mangrupikeun pagawé garis depan anu berharga anu ngagaduhan peran penting pikeun mulangkeun ékonomi nasional sareng kaayaan karaharjaan nyalira. Maka, aranjeunna kedah maénkeun peranna dina ngabantosan kamunduran ayeuna anu diciptakeun ku pandemi COVID-19 ku nyandak vaksin, "saur Mr Bartlett.

Daya tarik na ngalawan latar usaha pikeun naekeun tingkat vaksinasi sacara lokal sareng ekspektasi anu ditingkatan balikna pengiriman pelayaran ka palabuhan Jamaika dina hitungan minggu.

"Pangiriman pesiar mangrupikeun bagian anu teu kapisahkeun tina produk pariwisata urang sareng supir penting dina hal kadatangan tamu sareng pengeluaran. Rébuan urang Jamaika gumantung kana industri pelayaran pelayaran, sareng kami ngarepkeun balikna, "saur Menteri Bartlett.

Cenah sanaos kagiatan pelayaran di palabuan Jamaika parantos teu aktif salami sataun satengah, "urang teraskeun nanem modal pikeun ngembangkeun wisata pelayaran, anu penting pisan pikeun pulih sektor pariwisata. JAMVAC (Jamaica Vacations Ltd.) parantos nyetir usaha ieu nalika urang ngiringan krisis ieu ngamangpaatkeun pendekatan kolaborasi énggal anu bakal ngahasilkeun nilai langkung seueur pikeun panumpang, jalur pelayaran sareng Tujuan Jamaika. ”

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment