24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah wartos jelema Ngawangun deui resorts tanggung jawab piknik News Kawat Wisata USA Breaking News Rupa-rupa Berita

CEO Anyar Ngabantosan Helm Di Resor Vail

CEO Anyar Ngabantosan Helm Di Resor Vail
Kirsten Lynch diangkat janten CEO awéwé munggaran di Vail Resorts
Ditulis ku Harry Johnson

Lynch ngagabung sareng Vail Resorts di 2011 salaku kapala perwira pamasaran sareng sateuacana nyepeng kalungguhan kapamimpinan senior di PepsiCo sareng Kraft Foods.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Kirsten Lynch, Chief Marketing Officer ayeuna, janten diangkat janten CEO awéwé munggaran sareng Anggota Déwan Vail Resorts

  • Rob Katz, kapala perwira éksékutip Perusahaan ayeuna, bakal diangkat janten pimpinan eksekutif dewan.
  • Rob Katz bakal tetep aktip sareng terlibat dina kaputusan strategis konci Vail Resorts sareng prioritas. 
  • Ryan Bennett, ayeuna janten wakil présidén pamasaran, bakal janten kapala perwira pamasaran Vail Resorts.

Vail Resorts, Inc. dinten ngumumkeun yén Kirsten Lynch, kapala perwira pamasaran Perusahaan, bakal diangkat janten perwira eksekutif sareng kapilih janten anggota direksi Perusahaan, mimiti 1 Nopémber 2021.

CEO Anyar Ngabantosan Helm Di Resor Vail

Dina waktos éta, Rob Katz, kapala perwira éksékutip Perusahaan ayeuna, bakal diangkat janten ketua eksekutif dewan sareng tetep aktip sareng terlibat dina kaputusan strategis prioritas Vail Resorts sareng prioritas. Salaku tambahan, dina waktos éta, Ryan Bennett, ayeuna janten Wakil Présidén pamasaran, ngangkat pendapatan, bakal janten kapala perwira pamasaran Vail Resorts.

Lynch ngagabung Resort Vail di 2011 salaku lulugu perwira pamasaran sareng saméméhna jabatan kapamimpinan senior di PepsiCo jeung Kraft pangan. Lynch mangrupikeun anggota dewan direksi Stitch Fix, Inc., sareng di 2019, anjeunna dijantenkeun daptar Forbes 'CMO Salajengna, diaku salaku salah sahiji 50 pamimpin pamasaran anu ngarobah game. Lynch digedékeun di Chicago, mimiti ski dina yuswa genep ayeuna Wilmot Mountain milik Vail Resorts. Anjeunna ayeuna dumuk di Boulder, Colorado sareng salakina sareng dua murangkalih.

"Salami 10 taun na sareng Perusahaan, Kirsten parantos tanggel waler pikeun transformasi sareng kasuksésan usaha pamasaran data-driven Vail Resorts sareng supir utami pertumbuhan Perusahaan, stabilitas sareng penciptaan nilai," saur Katz. "Salaku tambahan pikeun ngagaduhan kapinteran bisnis anu luar biasa, Kirsten mangrupikeun pamimpin anu paling gairah, anu pernah kuring damel. Sumangetna anu luar biasa pikeun vitalitas jangka panjang olahraga urang sareng komitmen anu luhur pisan pikeun pangembangan kapamingpinan dina Perusahaan urang bakal ngajantenkeun anjeunna janten pamimpin luar biasa di Vail Resorts. Kirsten ogé bakal dikurilingan tim éksékutip anu kuat sareng kuat. ”

"Éta mangrupikeun kahormatan pikeun mingpin Vail Resorts salaku CEO sareng ngawangun warisan Rob tina ngabayangkeun pangalaman gunung," saur Lynch. "Kuring sumanget ngeunaan Perusahaan ieu, budaya kapamimpinan anu parantos kami ngawangun sareng 55,000 karyawan kami anu ngajantenkeun Vail Resorts pamimpin industri. Ningali ka hareup, kuring bungah ngeunaan kasempetan pertumbuhan luar biasa pikeun Vail Resorts sareng komitmen pikeun ngajantenkeun olahraga sareng Perusahaan kami langkung beragam, inklusif sareng tiasa diaksés. Babarengan, urang bakal ngagedekeun bisnis urang, ngabaru sareng terus ngerjakeun misi urang pikeun nyiptakeun Pangalaman Sapanjang hirup pikeun tamu sareng karyawan urang. "

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment