24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Perancis Ngabobol Warta Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi wartos Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan teknologi piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

COVID Pass Pikeun Turis Non-EU diwanohkeun di Perancis

Perancis Ngenalkeun COVID Pass Pikeun Turis Non-EU
Perancis Ngenalkeun COVID Pass Pikeun Turis Non-EU
Ditulis ku Harry Johnson

Turis anu sanés UÉ anu parantos aya di Perancis tiasa nampi kode QR anu bakal valid salaku sertipikat COVID Perancis.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Sistem anyar ngan ukur kabuka pikeun turis sanés UÉ anu parantos aya di Perancis atanapi anu badé sumping di Perancis sateuacan 15 Agustus

  • Turis asing sanés UÉ anu parantos divaksinasi ku vaksin anu disatujuan ku European Medicines Agency (Ema) atanapi anu sami na tiasa kéngingkeun sertipikat COVID anu sah di Perancis.
  • Vaksin anu parantos disahkeun nyaéta Pfizer, Moderna, AstraZeneca sareng Johnson & Johnson (Jansen).
  • Permintaan ngeunaan kadatangan saatos 15 Agustus bakal diolah dina waktos engké.

Tanggal 9 Agustus 2021, Kamentrian Éropa sareng Luar Negeri parantos nerapkeun sistem anu khusus pikeun ngamungkinkeun para non-EU wisatawan asing anu parantos divaksinasi ku vaksin anu disahkeun ku Badan Obat Éropa (Ema) atanapi anu sami pikeun kéngingkeun sertipikat COVID anu sah di Perancis. Vaksin anu parantos disahkeun nyaéta Pfizer, Moderna, AstraZeneca sareng Johnson & Johnson (Jansen).

Perancis Ngenalkeun COVID Pass Pikeun Turis Non-EU

Kanggo samentawis, sistem na ngan ukur dibuka pikeun wisatawan sanés UÉ anu parantos lebet Perancis atanapi anu bakal sumping di Perancis sateuacan Agustus 15. Permintaan ngeunaan kadatangan saatos 15 Agustus bakal diolah dina waktos engké.

Jean-Baptiste Lemoyne, Menteri Nagara Pariwisata, Warga Perancis di luar negeri sareng Francophonie ngumumkeun dina 9 Agustus 2021:

"Luyu sareng kaputusan Présidén Républik, Emmanuel Macron, kami parantos nempatkeun sareng Kementerian pikeun Éropa sareng Luar Negeri sistem pikeun turis anu sanés UÉ anu parantos di Perancis nampi kode QR anu bakal valid salaku sertipikat COVID Perancis. Mulai dinten ayeuna, Senen, 9 Agustus jam 4:30 siang waktos Perancis, wisatawan asing tiasa ngalebetkeun lamaranana. Pikeun nyungkeun kode QR, kantun email ka kami ku bukti vaksinasi, dokumén idéntitas, formulir aplikasi anu tiasa diunduh sareng tikét maskapai. "

Kusabab 21 Juli, éta Perancis "Lulus Sanitaire" parantos diperyogikeun pikeun lebet ka musium, bioskop sareng situs sanés sareng tempat wisata di Perancis sareng ti saprak 9 Agustus kanggo ngaksés réstoran, kafe, karéta, penerbangan domestik sareng tempat-tempat sanés anu sanés.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment