24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Industri silaturahmi India Ngabobol Warta Berita Pegat Kazakhstan wartos piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

India - Pariwisata sareng Perjalanan Kazakhstan: Naon Dealna?

Perjalanan sareng Pariwisata India sareng Kazakhstan

Asosiasi Agén Perjalanan India (TAAI) sareng Pariwisata Kazakhstan parantos nandatanganan Memorandum of Understanding (MOU) dinten ayeuna, Salasa, 10 Agustus 2021. Anu ditandatanganan nyaéta Ibu Jyoti Mayal, Présidén, TAAI, sareng Mr. Kairat Sadvakassov, Pimpinan Acting Déwan Pariwisata Kazakhstan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Promosi Pariwisata India sareng Kazakhstan kedah ngalebetkeun bantosan bilateral dina organisasi acara, wébinar, acara dagang, sareng program latihan.
  2. Anggota TAAI bakal kéngingkeun paméran sareng bagéan inbound sareng MICE tina operator tur Kazakhstan tur wisata.
  3. Wisatawan dina kaseueuran bandara Kazakhstan kedah nyeken kode QR khusus pikeun mastikeun kasehatanana aya dina tingkat status "Héjo" - tés PCR négatip atanapi paspor vaksinasi.

MOU ieu tujuanna pikeun ngamajukeun minat silih sareng datangna wisatawan antara Kazakhstan sareng India ngalangkungan kerjasama sareng hubungan kolaborasi sareng ngalangkungan parobihan sacara timbal balik.

Promosi produk pariwisata bakal kalebet bantosan bilateral dina ngatur acara sareng nunjukkeun poténsi wisata ka 2 nagara nalika acara dagang sareng program latihan sareng webinar ngaliwat 2,500 anggota TAAI di India.

Anggota TAAI bakal kéngingkeun kasempetan pikeun méréskeun "India Luar Biasa" nuju segmen inbound sareng MICE pikeun operator tur Kazakhstan tur wisata.

Upacara ieu ditandaan ku ayana wawakil TAAI Bapak Jay Bhatia, Wakil Présidén; Tuan Bettaiah Lokesh, Sekretaris Jénderal Kehormatan; Bapak Shreeram Patel, Hon. Bendahara; Bapak Anoop Kanuga, Pupuhu Dewan Pariwisata; sareng Dr. Himanshu Talwar, Diréktur Eksekutif (TAAI). Ti Pariwisata Kazakhstan Jurusan nyaéta Tuan Daniyel Serzhanuly, Sutradara Pariwisata MICE, sareng Mr Galimzhan Seilov, Manajer Senior, Pariwisata.

Perwakilan ti dua pihak ngahaturkeun nuhun sareng silih bageakeun sareng nambihan catetan ngeunaan komitmen anu jero pikeun tumuh sareng ngembangkeun pariwisata bi-gurat antara India sareng Kazakhstan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Anil Mathur - eTN India

Leave a Comment