24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Cruising Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah rapat Warta Méksiko Muter wartos Ngawangun deui tanggung jawab Balanja piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Pariwisata Méksiko Hurt ku Watesan Perjalanan Non-Penting AS

Pariwisata Méksiko dinyenyeri ku larangan perjalanan AS anu teu penting
Pariwisata Méksiko dinyenyeri ku larangan perjalanan AS anu teu penting
Ditulis ku Harry Johnson

Sedengkeun Pamaréntah Méksiko ngijinkeun perjalanan ka nagara éta, larangan pikeun perjalanan kaluar dilarapkeun ku Amérika Serikat.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Méksiko tiasa ngaraos kaleungitan wisatawan AS nalika larangan COVID-19 tetep aya

  • Dina taun 2020, Amérika Serikat nyéépkeun paling seueur pikeun perjalanan kaluar kalayan rata-rata nyéépkeun per warga anu jumlahna $ 3,505.
  • Kanada mangrupikeun pasar sumber belanja pangluhurna kadua pikeun Méksiko kalayan $ 1,576 per warga.
  • Kolombia mangrupikeun pasar sumber belanja pangluhurna katilu kalayan $ 1,286 per warga.

Perjalanan anu teu penting ngalangkungan wates daratan antara Amérika Serikat sareng Méksiko tetep diwatesan 17 bulan ti mimiti pandemik COVID-19 sareng ieu tiasa ngagaduhan tabrakan dahsyat keur Industri pariwisata Mexico.

Pariwisata Méksiko dinyenyeri ku larangan perjalanan AS anu teu penting

Laporan panganyarna ngungkabkeun yén dina taun 2020, US nyéépkeun waktos paling seueur pikeun perjalanan kaluar kalayan rata-rata nyéépkeun per penduduk anu jumlahna $ 3,505. Kanada mangrupikeun pasar sumber belanja pangluhurna kadua ku $ 1,576, dituturkeun ku Kolombia sareng $ 1,286.

Sedengkeun Pamaréntah Méksiko ngijinkeun perjalanan ka nagara éta, larangan pikeun perjalanan kaluar dilarapkeun ku Amérika Serikat. Kusabab AS jauh mangrupikeun pasar sumber pangeluaran pangluhurna pikeun anu datang, sacara signifikan payun pasar sumber penting sanés sapertos Argentina, Kolombia sareng Inggris, industri pariwisata Mexico bakal ngaraosan larangan perjalanan anu teu penting ti Amérika Serikat.

Numutkeun ka survey anu anyar, palancong daék ngumbara jauh-jauh, anu Méksiko tiasa condong. Survei mendakan yén ti 1,442 réspondén sacara global, 37% nyarios yén aranjeunna rela angkat perjalanan internasional ka buana anu béda. Dina jangka pondok, industri pariwisata Méksiko panginten tiasa ngiringan pasar liburan jarak jauh, nargétkeun panyimpé pandemik milari 'daptar ember', pasca-COVID-19 perjalanan.

Nanging, industri pariwisata masih kénéh teras-terasan bajoang pikeun ngimbangan kaleungitan musafir AS anu belanja tinggi. Dina 2020 83% sadaya anu sumping ka Mexico ti Amérika Serikat, nunjukkeun kapercayaan nagara urang kana pasar luar AS.

Sanaos batesan ayeuna, Méksiko tiasa ngalaman lonjakan kunjungan babaturan sareng dulur (VFR) ti Amérika Serikat nalika diidinan sapinuhna, sabab ieu mangrupikeun motivator luhur pikeun perjalanan antara dua nagara. Wisatawan tiasa, kumaha ogé, ngalaman kenaikan tarif udara kusabab permintaan anu ngadadak ningkat. Nanging, kahoyong ningali jalma anu dipikacinta saatos lami pisan bakal ngadorong wisatawan pikeun mayar harga anu luhur ieu, nguntungkeun maskapai.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment