24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Warta Breaking Brasil Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos tanggung jawab teknologi piknik kandaraan News Kawat Wisata USA Breaking News Rupa-rupa Berita

SkyWest ngalihkeun ngabantosan Delta Airlines

SkyWest Mésér 16 Jet Embraer Anyar pikeun Jaringan Udara Delta
SkyWest Mésér 16 Jet Embraer Anyar pikeun Jaringan Udara Delta
Ditulis ku Harry Johnson

E175 mangrupikeun tulang tonggong pasar régional Amérika Kalér, sareng nalika industri mimiti muncul tina pandemi kami ningali permintaan jangka panjang pikeun pesawat anu gaduh hak pikeun nganteurkeun konektipitas domestik anu nguntungkeun.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Embraer parantos satuju penjualan 16 jet E175 anyar ka SkyWest, Inc sareng ngungkabkeun latar tukangna.
  • Pesawat 76-korsi bakal dikirimkeun dina kawajiban Delta sareng ngagaduhan konfigurasi tilu kelas.
  • SkyWest parantos ngoperasikeun 71 jet E175 pikeun Delta Air Lines. 

E175 parantos janten garis kahirupan pikeun operator sabab éta sampurna cocog pikeun ngawangun deui rute, nambihan frékuénsi, sareng nambihan kapasitas tambihan pikeun minuhan paménta domestik anu mumbul deui

Embraer parantos satuju penjualan 16 jet E175 anyar pikeun SkyWest, Inc. pikeun operasi di Delta Air Galur jaringan, nambihan kana 71 jet E175 SkyWest parantos dioperasikeun pikeun Delta Air Lines.

SkyWest Mésér 16 Jet Embraer Anyar pikeun Jaringan Udara Delta

Pesawat E175 bakal hiber sacara éksklusif sareng Delta dina pasatujuan Mésér Kapasitas (CPA).

Nilai kontrak, anu bakal dilebetkeun kana backlog kuartal katilu Embraer, nyaéta USD 798.4 juta, dumasar kana harga daptar.

Pesawat 76-korsi bakal dikirimkeun dina kawajiban Delta sareng ngagaduhan konfigurasi tilu kelas. Pangiriman dimimitian dina pertengahan 2022.

Présidén sareng CEO SkyWest, Chip Childs, nyarios, "SkyWest ngoperasikeun langkung E175s tibatan operator anu sanés di dunya. Kalayan pesawat ieu, urang bakal ngagaduhan ampir 240 E175 anu ngoperasikeun maskapai di Amérika Kalér. Bulan ieu kami bangga ngahontal dua juta jam hiber dina E175. Pelanggan kami resep ka E175, sareng kami yakin pisan sareng ngaapresiasi hubungan urang sareng Embraer. "

Mark Neely, Penjualan sareng Pamasaran VP, Amérika, Embraer Aviation Komérsial, saurna, "Kemitraan luar biasa kami sareng SkyWest diteruskeun sareng bekel anyar ieu pikeun Delta. E175 mangrupikeun tulang tonggong pasar régional Amérika Kalér, sareng nalika industri mimiti muncul tina pandemi kami ningali permintaan jangka panjang pikeun pesawat anu gaduh hak pikeun nganteurkeun konektipitas domestik anu nguntungkeun. E175 parantos janten garis kahirupan pikeun operator sabab éta sampurna cocog pikeun ngawangun rute, nambihan frékuénsi, sareng nambihan kapasitas tambihan pikeun minuhan paménta domestik anu mumbul deui. "

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment