24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab teknologi piknik kandaraan News Kawat Wisata USA Breaking News Rupa-rupa Berita

Saha Donald Wright, VP énggal pikeun Alaska Airlines?

Alaska Airlines namina Wakil Présidén Anyar
Alaska Airlines namina veteran penerbangan Donald Wright wakil presiden pangropéa sareng rékayasa, mimiti 23 Agustus 2021.
Ditulis ku Harry Johnson

Dina peran anyarna, Wright bakal mingpin 1,346 pagawé, kalebet tim operasi téknis, sareng ngawaskeun kasalametan, patuh sareng kinerja operasional maskapai maskapai Boeing sareng armada Airbus.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Samaun penerbangan Donald Wright milih wakil présidén pangropéa sareng rékayasa Alaska Airlines

  • Donald Wright milih wakil présidén pangropéa sareng rékayasa Alaska Airlines.
  • Wright gabung sareng perusahaan saatos pensiunan ti United Airlines.
  • Wright bakal ngajantenkeun peran anu baheula dicekel ku Constance von Muehlen.

Alaska AirlinesDéwan diréktur milih Wakil Présidén Penerbangan Donald Wright Wakil Présidén Pangropéa sareng Téknik, mimiti Agustus 23, 2021.

Alaska Airlines namina Wakil Présidén Anyar

Wright bakal ngajantenkeun peran anu baheula dicekel ku Constance von Muehlen anu diangkat janten Kapala Operasional Officer dina April 3. Di

Dina peran anyarna, Wright bakal mingpin 1,346 pagawé, kalebet tim operasi téknis, sareng ngawaskeun kasalametan, patuh sareng kinerja operasional maskapai maskapai Boeing sareng armada Airbus.

Wright ngagabung sareng perusahaan saatos nembé pensiunan ti Amérika Airlines, dimana anjeunna janten Wakil Présidén Operasi Pangropéa, tanggel waler pikeun langkung ti 6,500 karyawan pangropéa garis di 45 stasiun ogé padagang perawatan pesawat pihak katilu sacara global. 

"Don mangrupikeun pamimpin strategis anu kuat sareng catetan lagu anu parantos dibuktoskeun ngeunaan pamutahiran kinerja operasional sareng pangalaman industri anu jembar dina operasi téknis," saur von Muehlen. "Salaku pamikir ka payun dina paningkatan prosés sareng pangacara anu sengit pikeun kaamanan sareng patuh ti saprak mimiti na salaku téknik pesawat anu parantos disertifikasi, kuring yakin Don bakal ngadukung sareng mingpin tim Pemeliharaan & Téknik ka jangkung énggal."

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment