24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi wartos Filipina Ngabobol Warta tanggung jawab kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Gempa Gempa Kuat Filipina

Gempa Gempa Kuat Filipina
Gempa Gempa Kuat Filipina
Ditulis ku Harry Johnson

Salami 7 dinten kapengker, Pilipina digoyang ku 1 gempa bumi saageung 7.0, 1 gempa saageung 5.1, 5 gempa antara 4.0 sareng 5.0, 35 gempa antara 3.0 sareng 4.0, sareng 187 gempa antara 2.0 sareng 3.0

Nyitak Friendly, PDF & Email

Henteu aya masalah Perhatosan Tsunami

  • Gempa Filipina anu kuat pencét isuk-isuk mimiti dinten Kemis.
  • Gempa kedahna karaos lega ku saha waé di daérah g Episentrum.
  • Otoritas Pilipina henteu acan ngaluarkeun peringatan tsunami pikeun gempa bumi ayeuna

Gempa bumi anu kuat, saageung 7.1 nyerang di laut Filipina, 74 kilométer (46 mil) belah kidul-kulon Mati, Filipina ayeuna.

Gempa bumi mimiti énjing dina dinten Kemis, Agustus 12, 2021 tabuh 1:46 am (GMT +8) waktos lokal dina jerona cetek 10 km.

Dumasar kana data seismik awal, gempa kedahna karaos lega ku ampir sadayana anu aya di daérah épis pusatna. Éta panginten anu nyababkeun lampu janten sedeng karuksakan.

Geter sedeng sigana aya di Bobon (pop. 4,500) tempatna 64 km ti pusatna, Tibanbang (pop. 7,800) 77 km jauhna, Mati (pop. 105,900) jauhna 79 km, Manay (pop. 20,300) jauhna 80 km, Sigaboy ( pop. 8,000) jauhna 81 km, sareng San Isidro (pop. 9,700) jauhna 85 km.

Di Lupon (pop. 27,200) ayana 96 km ti gempa, Kota Davao (pop. 1,212,500) jauhna 144 km, Magugpo Poblacion (pop. 233,300) 149 km, sareng Panabo (pop. 84,700) 150 km jauhna, gempa kedahna geus dirasa siga oyag.

Teu aya laporan langsung ngeunaan korban atanapi karusakan dina waktos ayeuna. Teu aya peringatan tsunami anu dikaluarkeun ti ayeuna.

Salami 7 dinten kapengker, Filipina dioyagkeun ku 1 gempa skala 7.0, 1 gempa saageung 5.1, 5 gempa antara 4.0 sareng 5.0, 35 gempa antara 3.0 sareng 4.0, sareng 187 gempa antara 2.0 sareng 3.0.

Aya ogé 56 gempa di handap gedena 2.0 anu teu karasa ku jalma.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment