24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha rental mobil Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos Lalampahan Rail Ngawangun deui resorts tanggung jawab Parks tema piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Perjalanan di Inggris mahal teuing

Pariwisata Doméstik Inggris Harga Sareng Kaluar Pasar
Pariwisata Doméstik Inggris Harga Sareng Kaluar Pasar
Ditulis ku Harry Johnson

Panyadia libur domestik sareng akomodasi Inggris parantos ningkat harga sacara signifikan salami 2021 di tengah permintaan 'staycation' anu ningkat.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Kenaikan harga pariwisata domestik Inggris tiasa ningali wisatawan Inggris ngiringan operator luar di 2022

  • Paningkatan harga pariwisata domestik tiasa ngahambat wisatawan Inggris dina 2022.
  • 36% warga Inggris 'parah' atanapi 'rada' paduli kana kaayaan kauangan.
  •  Seueur panyadia liburan di Inggris kedah ngémutan deui strategi harga na ayeuna.

sababaraha UK pakansi libur sareng akomodasi domestik parantos ningkat harga sacara signifikan salami 2021 di satengahing melonjak Paménta 'staycation' sareng ieu tiasa ngahambat wisatawan Inggris di 2022.

Pariwisata Doméstik Inggris Harga Sareng Kaluar Pasar

Ngaronjatna résiko harga hasilna kaleungitan kasempetan pikeun seueur perusahaan pariwisata Inggris anu saacanna ngagaduhan kasempetan perdana pikeun ningkatkeun daya saing sareng operator wisata luar. Sabalikna, harga anu overflat efektif tiasa harga aranjeunna kaluar tina pasar pikeun usum panas 2022 sareng sajabina, nalika para pelancong Inggris langkung gampang ngabahekeun mancanagara deui.

Numutkeun ka Q1 2021 UK survey konsumen, 26% réspondén motong produk tertentu tina anggaranana kusabab pandemi. Salajengna, dina pangajaran anu sami, 36% réspondén Inggris nyarios yén aranjeunna 'parah' atanapi 'rada' prihatin kana kaayaan kauangan, nyorot kabutuhan industri perjalanan pikeun produk anu dibanderol kalapa.

Sanaos janten lega pikeun industri pariwisata Inggris ningali ledakan pariwisata domestik usum panas ayeuna, nguciwakeun ningali perusahaan fokus kana hadiah jangka pondok tibatan ningali stabilitas jangka panjang industri pariwisata domestik Inggris. Perusahaan ngagaduhan kasempetan utama pikeun nyiptakeun pangalaman liburan Inggris anu unik sareng nambihan nilai dina prosés. Hanjakalna, kasempetan ieu résiko kaleungitan pikeun seueur panyadia cicing kusabab sikap anu langkung garapan kana paménta palanggan.

Seueur poténsial wisatawan domestik parantos ngabandingkeun biaya sareng inklusif Liburan paket Éropa, anu biasana kalebet penerbangan, pamondokan, transfer, tuangeun, sareng inuman, sareng parantos kapendak yén liburan ieu sering langkung mirah kanggo tanggal anu sami sareng liburan domestik. Sumawona, aturan dilakukeun langkung transparan, kabijakan pembatalan sareng pengembalian dana parantos dijantenkeun langkung adil, sareng seueur palanggan anu divaksinasi pinuh. Hasilna, jandela ditutup pikeun kasempetan wisata domestik pikeun ngajantenkeun kesan awét anu positip, sareng seueur panyadia liburan di Inggris kedah ngémutan deui strategi harga na ayeuna.

Kalayan bagéan Éropa kabuka pikeun wisatawan deui, wisatawan ngabandingkeun harga langkung ti kantos. Pamustunganana, usaha anu overinflating biaya tiasa harga diri kaluar tina pasar perjalanan, anu ngaruksak diri sareng henteu hirup dina jangka panjang. Perusahaan liburan domestik kedah ngartos sipat kalapa operator perjalanan kaluar sareng persaingan sengit anu diciptakeun. Jet2holidays sareng TUI mangrupikeun jalan pikeun nawiskeun liburan paket sabab ngagaduhan kendali anu cukup pikeun ranté pasokanna, ngalirkeun tabungan pikeun anu ngumbara dina bentuk harga kalapa.

Dina réfléksi, pendekatan agrésif panyadia libur domestik UK pikeun kas dina paménta katingalina operator wisata anu naif sareng teu katingali sareng outbound sigana bakal kéngingkeun deui palanggan lami langkung gancang tibatan anu diarepkeun hasilna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment