Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Warta Megatkeun Irlandia wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Lalu Lintas Panumpang di Bandara Utama di Irlandia Naék 230%

Lalu Lintas Panumpang di Bandara Utama di Irlandia Naék 230%
Lalu Lintas Panumpang di Bandara Utama di Irlandia Naék 230%
Ditulis ku Harry Johnson

Dina paruh munggaran taun ieu, lima bandara utama di Irlandia ngatur sakedik langkung ti sajuta panumpang, turun 83.35 dibandingkeun sareng periode anu sami taun kamari, numutkeun CSO.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Dina Juni, lima bandara Irlandia utama ngatur total 309,879 panumpang maskapai

  • Panumpang maskapai 283,883 diurus ku Bandara Dublin.
  • Jumlah pangunjung penumpang Juni masih 92 persén langkung handap dibanding bulan anu sami di 2019.
  • Bandara-bandara Irlandia henteu ngaraos pangaruh tina pandemi dugi ka Maret 2020.

Numutkeun ka urang Irlandia Kantor Pusat Statistik (CSO), jumlah panumpang maskapai anu ngalirkeun bandara utama nagara éta dina Juni 2021 dugi ka ampir 23% taun ka taun, tapi masih jauh di handapeun tingkat 2019.

Lalu Lintas Panumpang di Bandara Utama di Irlandia Naék 230%

Dina buletin na, CSO nyarios yén dina Juni, lima bandara utama di Irlandia, numutkeun ka otoritas penerbangan Irlandia, nyumbang sakitar 99 persén patalimarga panumpang bandara taunan di nagara éta sareng ngatur total 309,879 panumpang, dugi 229.3 persén upami dibandingkeun sareng bulan anu sami taun kamari.

Tapi, jumlah lalu lintas panumpang Juni ti lima bandara masih 92 persén langkung handap dibanding bulan anu sami di 2019 nalika langkung ti 3.77 juta panumpang ditanganan diantawisna, saur CSO, nambihan yén pandemi COVID-19 tetep ngagaduhan pangaruh ageung di bandara nagara urang.

Tina sadaya panumpang bandara anu diurus Juni, 283,883 jalma atanapi ampir 92 persén ditangani Bandara Dublin, nepi 219 persén taun dina sataun tapi tetep 91 persén langkung handap Juni 2019, angka CSO nunjukkeun.

Bandara Dublin ceuk dina siaran pers Salasa yén éta nanganan ampir 658,000 panumpang dina bulan Juli, dugi 72.7 persén dibandingkeun Juli 2020 tapi tetep 81 persén langkung handap tina tingkat pre-pandemi dina Juli 2019.

Dina paruh munggaran taun ieu, lima bandara utama di Irlandia ngatur sakedik langkung ti sajuta panumpang, turun 83.35 dibandingkeun sareng periode anu sami taun kamari, numutkeun CSO.

Bandara-bandara Irlandia henteu ngaraos pangaruh tina pandemi dugi ka Maret 2020. Dina dua bulan mimiti 2020 nyalira, lima bandara utama di nagara éta ngatur langkung ti 4.7 juta panumpang.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment