24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Baham Ngabobol Warta Ngabobol Warta Internasional Karibia kabudayaan Industri silaturahmi wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Bahama nampilkeun Festival Musim Panas Junkanoo Musim Panas ka-2 2021

Bahamas Junaknoo Musim Panas Festival

Menteri Pariwisata sareng Penerbangan Bahama siap-siap pikeun ngayakeun Festival Panas Junkanoo Musim Panas ka-2 (JSF) na pikeun 3 Sabtu berturut, 14 Agustus 21 sareng 28, 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Junkanoo Summer Festival mangrupikeun salah sahiji acara perdana Menteri Pariwisata Bahama anu kajadian taunan.
  2. Festival dimimitian di 2015 sareng parantos naék pisan sareng ngagaduhan popularitas anu luar biasa.
  3. Kusabab popularitasna, Menteri Pariwisata ngayakeun acara ieu ampir-ampiran anu ngajanjikeun bakal pikaresepeun ogé.

Festival maya bakal disiarkeun dina Halaman Facebook TourismTodayBahamas sareng bakal nampilkeun sagala rupa Bahamian, adat istiadat, tradisi, ngeunah Bahamian, sareng seni sareng sajarah Junkanoo. Acara maya ieu ngamungkinkeun Menteri Pariwisata pikeun neraskeun usaha dina ngajaga sadayana salamet, bari ngajaga warisan budaya na.

Junkanoo Summer Festival mangrupikeun salah sahiji kajadian perdana Menteri Pariwisata anu kajadian taunan. Ti saprak diadegkeun dina 2015, festival parantos naék pisan sareng ngagaduhan popularitas anu luar biasa. Dina urat éta, Menteri Pariwisata sareng Penerbangan ngundang sadayana pikeun ngiringan kana perayaan éta nunjukkeun naon anu leres-leres Bahamian.

Gabung sareng parade virtual ieu bakat Baham anu paling luhur, nampilkeun diantarana, Ira Storr sareng Spank Band, Geno D., Lady E, sareng Veronica Bishop. Acara éta ogé bakal diayakeun ku Bahamian penyanyi sareng panulis lagu Dyson sareng Wendy Knight sareng bakal dipungkas ku pagelaran Junkanoo langsung ku band Junkanoo sadayana bintang.

Festival anu dianti-anti ieu, sanaos virtual, janji bakal ngahibur sareng pikaresepeun sareng bakal nunjukkeun aspek integral budaya Bahamian, sapertos kreativitas masarakatna, musik sareng jogét, carita, asakan Bahamian, sareng sajumlah inuman lokal.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment