24/7 eTV BreakingNewsShow :
TEU SORA? Pencét kana simbol sora beureum di kénca handap layar vidéo
Megatkeun Warta Éropa Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha News Kaséhatan Italia Megatkeun Warta wartos Lalampahan Rail Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

COVID-19 Ngarobih Kabiasaan Wisata Italia

COVID-19 Ngarobih Kabiasaan Wisata Italia
COVID-19 Ngarobih Kabiasaan Wisata Italia
Ditulis ku Harry Johnson

Jumlah jalma anu mudik dina ramalan angkutan umum turun ka 22.6 persén saatos usum panas.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Langkung 50% jalma anu ngarencanakeun ngarobih tingkah paripolahna nyatakeun pandemi COVID-19 salaku alesan utama

  • Mangpaat anu langkung ageung pikeun kerja sareng diajar jauh nunjukkeun ayana parobahan kabiasaan ngumbara.
  • Data anyar sumping sanaos kamajuan kampanye vaksinasi domestik Italia.
  • 64.66 persén target penduduk (atanapi 34.9 juta jalma) di Italia sapinuhna diimunisasi dugi ka Rebo.

Italia urang Institut Statistik Nasional (ISTAT) dileupaskeun laporan dinten ieu, nunjukkeun yén Pandemén COVID-19 bakal terus mangaruhan pola mobilitas pagawé Italia sareng murid salami sasih payun.

COVID-19 Ngarobih Kabiasaan Wisata Italia

"Mangpaat anu langkung ageung pikeun kerja sareng diajar jauh nunjukkeun ayana parobahan kabiasaan ngumbara karyawan sareng murid," ISTAT nyerat dina laporan na.

"Sedengkeun langkung ti 80 persén ngarobih sahenteuna lima kali saminggu sateuacan pandemi, kirang ti 70 persén ngarencanakeun ngalakukeunana sareng frékuénsi anu sami ragrag salajengna."

Diantara pagawé sareng murid anu kalibet dina pangajian, langkung ti 50 persén anu ngarencanakeun ngarobih tingkah mobilitasna nyatakeun darurat coronavirus salaku alesan utama.

ISTAT ogé ngaramal parobahan kabiasaan angkutan, kalayan jumlah jalma anu ngarobih perkiraan angkutan umum turun janten 22.6 persén saatos usum panas, dibandingkeun sareng 27.3 persén sateuacan pandemi.

Data ieu sumping sanaos kamajuan kampanye vaksinasi domestik Italia, anu parantos ningali 64.66 persén target penduduk Italia (atanapi 34.9 juta jalma) sapinuhna diimunisasi sakumaha dinten Rebo.

Pandemi ogé bakal ngirangan frékuénsi perjalanan pikeun damel sareng diajar, numutkeun ka agénsi statistik.

Panilitian dilumangsungkeun salaku bagian tina survey kapercayaan konsumen ISTAT Juli dina conto sakitar 2,000 urang warga yuswa 18 atanapi langkung.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun.
Harry cicing di Honolulu, Hawaii sareng asli ti Éropa.
Anjeunna resep nyerat sareng parantos nutupan salaku editor tugas kanggo eTurboNews.

Leave a Comment