24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Perjalanan Usaha Industri silaturahmi wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata Warta Breaking Uganda Rupa-rupa Berita

Taman Nasional Uganda Didatangan Gampang Pikeun Wisatawan

Cara anyar pikeun mayar pikeun lebet Taman Nasional Uganda

Otoritas Margasatwa Uganda (UWA) parantos ngagulung platform online pikeun sadayana pamayaran kanggo lebet kana sistem taman nasional Uganda pikeun ngaksés jasa, produk, sareng kagiatan.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Ieu bakal langkung aman pikeun wisatawan ngakses taman nasional sareng kawasan lindung nalika liburan di Uganda.
  2. Platform pamayaran énggal diumumkeun dina papancangan zum virtual tanggal 9 Agustus 2021, diayakeun ku manajemén UWA.
  3. Pamayaran tiasa diolah online nganggo VISA, Master Card, sareng kartu debit American Express pikeun Dolar Amérika Serikat sareng mata uang Shilling Uganda.

Rapat zum kaasup Stephen Masaba, Diréktur Pariwisata sareng Pangembangan Usaha; Jimmy Mugisa, Diréktur Keuangan; Paul Ninsiima, Manajer Penjualan; sareng Patugas Meja Robert Maani sareng Leslie Muhindo.

Mekarkeun kerjasama sareng ABSA, Stanbic, Centenary (UGX hungkul) sareng Citi Banks, pamayaran tiasa diolah sacara online nganggo VISA, Master Card, sareng kartu debit American Express pikeun Dolar Amérika Serikat (USD) sareng Uganda Shilling (UGX) mata uang.

Saatos login, kecap akses sakali dikirim ka nomer telepon anu dipasihkeun ku klién dina unggal transaksi numana kuitansi kalayan Nomer Pendaftaran Unik (URN) dihasilkeun otomatis tina portal sareng diemail ka klien anu ngajentrekeun kagiatan sareng taman pilihan pikeun presentasi di gerbang masing-masing.

Pilihan pembayaran anu sayogi kaasup:


• Pangmayaran langsung di bank dugi ka slip bank teras dipasihkeun di gerbang taman kanggo nampi.


• Pamayaran ngalangkungan Point of Sale (POS) dirojong ku Stanbic sareng Absa Banks plus biaya tambahan 0.75% di gerbang anu dipilih kalayan aksés kana Internét sareng kakuatan.


• Pamayaran ngalangkungan platform Mobile Money pikeun jasa khusus ngalangkungan protokol Kodeu USSD (Data Pangaturan Suplemén henteu terstruktur) anu ngamungkinkeun telepon sélulér komunikasi langsung sareng komputer panyadia jasa ngalangkungan pesen téks sareng ménu lungsur. Pilihan ieu diperkirakeun bakal digulung dina akhir Agustus 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Tony Ofungi - eTN Uganda

Leave a Comment