24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa wartos piknik Pembaruan Tujuan Wisata Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Menara Kontrol Lalu Lintas Air Skotlandia Pareuman: Henteu Rencana B

Kontrol Lalu Lintas Udara Skotlandia

Komunitas désa di Highlands sareng Kapuloan teu ngagaduhan pilihan kadua atanapi rencana B pikeun layanan médis sareng darurat anu ayeuna aya dina sababaraha menara Kontrol Lalu Lintas Air Skotlandia di bandara Highlands and Islands Bandara Terbatas (HIAL) anu bakal ditutup .

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Féderasi Pagawé Angkutan Éropa (ETF) maréntahkeun jasa ATC diyakinkeun di daérah éta tanpa diskontinuitas.
  2. ETF ngaguratkeun yén - sabalikna tina naon anu sigana sapertos kaayaan anu sami di London - kaseueuran bandara HIAL peryogi aksés ka penerbangan pikeun tujuan médis unggal dinten.
  3. Salaku tambahan, bandara ieu dimangpaatkeun pikeun jinis jasa darurat anu sanés.

ETF sacara tegas ngutuk maksud panganyarna perusahaan HIAL - ngoperasikeun 11 bandara di Skotlandia Dataran Tinggi, Pulo Kalér, sareng Pulo Kulon - ngirangan tingkat ayeuna kontrol lalu lintas hawa jasa di 6 bandara di Highlands sareng Kapuloan sareng salajengna dipuseurkeun ti jauhna.

Dina serat anu ditujukeun ka Menteri Perhubungan di Skotlandia, Mr. Graeme Dey MSP, ETF, nunjukkeun yén kaputusan sapertos kitu bakal ngaganggu komunitas désa lokal di bagian Kalér-kulon Skotlandia, sanés ngan ukur kusabab kaleungitan padamelan anu terampil pisan, tapi ogé ku berpotensi kaleungitan jasa penting - sapertos penerbangan médis - kusabab kerentanan téknologi menara jauh.

ETF nganggap Pamaréntah Skotlandia kedah nyerah dina nerapkeun kaputusan sapertos kitu sareng naros ka Menteri Skotlandia pikeun Angkutan pikeun ningali saluareun efisiensi biaya sareng inohong kauntungan HIAL sareng museurkeun utamina kana akibat négatip jangka panjang tina kaputusan sapertos pikeun wargana , pagawé, sareng masarakat anu langkung lega di Dataran Tinggi sareng Kapuloan.

Dokumén ngaguratkeun yén otoritas ti Edinburgh henteu kedah hilap bahkan sadetik yén kaamanan sareng pamekaran ékonomi komunitas-komunitas ieu kedah didahulukan, khususna sabab gumantung kana penerbangan pikeun mastikeun jasa dasar, éta digariskeun dina surat ETF anu dikirim ka Menteri Angkutan di Skotlandia.

Sekretaris Jénderal ETF, Livia Spera, anu nandatanganan serat anu ditujukeun ka otoritas Skotlandia, ngaguratkeun yén henteu ngagaduhan penilaian anu jelas ngeunaan pangaruh sosial ékonomi tina kaputusan sapertos kitu, ngaleungitkeun jasa anu aya di jalma ayeuna bakal mangaruhan pisan mata pencaharian komunitas ieu di Northwest of Skotlandia, sabab bandara ngagaduhan peran konci pikeun ayana nyalira.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment