24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Berita Perjalanan kabudayaan Berita Pamaréntah Hak Asasi manusa Iran Ngabobol Warta wartos jelema Ngawangun deui piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna

Saha Menteri Pariwisata Iran Anyar Hon. Seyed Ezatullah Zarghami

Ezzatollah Zarghami
Ezzatollah Zarghami, Menteri Pariwisata Iran Kahadean: Khamenei.ir -

Présidén anyar Iran parantos nunjuk Hon. Seyed Ezatullah Zarghami salaku Menteri Warisan Budaya sareng Pariwisata énggal. Anjeunna janten Wakil Menteri Kabudayaan sareng Kamentrian Islam ogé Kamentrian Pertahanan sateuacan nyekel kalungguhan salaku kapala Publik Publik Islam Panyiaran Iran ti 2004 dugi ka 2014.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Ebrahim Raisi, présidén anyar Républik Islam Iran, nunjuk kabinétna dina 8 Agustus. Parlemén kedah nyatujuan sadaya anggota kabinet anu ditunjuk.
  • Menteri Warisan Budaya sareng Pariwisata Iran bakalan Hon. Seyed Ezatullah Zarghami diangkat janten Menteri anyar.
  • Dina 2018 Iran ngagaduhan ampir 8 juta tamu asing.

Iran mangrupikeun peradaban pangkolotna di dunya sareng parantos aya diantara peradaban anu paling bijaksana sareng rumit ti mimiti mula. Aya aspek peradaban Iran anu, dina hiji cara atanapi cara anu sanés, parantos keuna ampir unggal manusa di planét ieu. Tapi carita kumaha éta kajantenan, sareng pentingna pinuh pangaruh éta, sering kanyahoan sareng dipohokeun.

Organisasi Pariwisata sareng Wisata Iran ngajelaskeun wisata ka Iran dina nyarios Travel to IRAN. Persia, Bumi opat musim sareng sejarah anu euyeub sareng warna-warni, monumen anu henteu kaetung, silaturahmi Iran sareng tuangeun anu lezat.

Tkamahéran in Iran mangrupikeun rupa-rupa, nyayogikeun sababaraha kagiatan ti hiking sareng ski di gunung Alborz sareng Zagros, dugi ka liburan pantai ku Teluk Persia.

Iran parantos keuna pisan ku COVID-19 sareng kitu ogé industri perjalanan sareng pariwisata na.

Industri pariwisata Iran parantos ngalaman kaleungitan sakitar 320 triliun rupia ($ 7.6 milyar dina Nilai tukeur resmi 42,000 rial per dolar) saprak wabah pandemi coronavirus, dilaporkeun ISNA dina Salasa. 

Pandemi ieu ogé ngarusak langkung ti 44,000 padamelan di séktor perjalanan anu mimiti nincak di nagara éta, tambahkeun laporan. 

Salaku akibat tina wabah coronavirus di Iran sareng pangangguran sareng karugian kauangan salajengna, pusat akomodasi paling parah. Statistik ieu kalebet periode antara Pébruari 2020 sareng musim semi 2021.

Pusat-pusat panginepan parantos nampi sakitar 280 triliun rupia ($ 6.6 milyar) katépaan tina virus, sedengkeun langkung ti 21,000 padamel di pusat-pusat ieu kaleungitan padamelan dina waktos anu parantos disebatkeun. 

Agénsi pariwisata parantos janten grup anu paling kapangaruhan kadua dina industri pariwisata, kalayan langkung ti 10 triliun rial ($ 238 juta) karusakan sareng langkung ti 6,000 jalma anu teu padamelan saprak wabah éta.

Dina hal padamelan sareng karugian kauangan, kompleks pariwisata, eco-lodges, sareng pemandu wisata ogé mangrupikeun kelompok anu paling kapangaruhan dina industri pariwisata.

saha anjeunna Hon. Sayyid Ezzatollah Zargham, menteri pariwisata anyar pikeun Républik Islam Iran?

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment