24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah wartos Lalampahan Rail Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Nganjang ka Babaturan sareng Baraya Bakal Ngadorong Pamulihan Perjalanan

Nganjang ka Babaturan sareng Baraya Bakal Ngadorong Pamulihan Perjalanan
Ditulis ku Harry Johnson

Nganjang ka réréncangan sareng baraya bakal ngagaduhan peran penting dina pamulihan perjalanan kalayan 242 juta departemén internasional diperkirakeun bakal nyandak pikeun tujuan ieu ku 2025.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  •  Nganjang babaturan sareng dulur (VFR) bakal ngalaman pertumbuhan anu langkung luhur.
  • VFR mangrupikeun liburan anu paling sering kadua di 2019.
  • 242 juta departemén internasional VFR diperkirakeun bakal dicandak ku 2025.

Tujuan perjalanan tiasa ngaluarkeun visa atanapi sarat khusus anu bakal mempermudah kulawarga ngahijikeun deui

Ramalan ahli industri perjalanan nunjukkeun yén nganjang ka babaturan sareng dulur (VFR) bakal ngalaman pertumbuhan anu langkung luhur, kalayan tingkat pertumbuhan taunan 17% sanyawa (CAGR) antara 2021-25, dibandingkeun sareng luang, naék kana paningkatan 16.4% antara waktos anu sami jaman. 

Nganjang ka Babaturan sareng Baraya Bakal Ngadorong Pamulihan Perjalanan

Sanaos VFR moal ngaleungitkeun jumlah liburan internasional, éta bakal ngagaduhan peran penting dina pamulihan perjalanan ku 242 juta departemén internasional anu diarepkeun pikeun tujuan ieu ku 2025.

VFR mangrupikeun liburan anu paling sering kadua di 2019 ku réspondén global (46%) dina survey konsumen Q3 2019. Kadua ngan ukur kadua pikeun 'sun and beach getaways' (58%).

Sanaos sataun larangan perjalanan sareng langkung seueur waktos di bumi panginten hoyong liburan matahari, laut sareng pasir anu has bakal kuat, ngadatangan kulawarga sareng rerencangan sigana bakal janten prioritas anu langkung ageung pikeun seueur jalma ayeuna.

Di pasar sumber tangtu ogé alesan paling populér pikeun perjalanan, kalayan 53% wisatawan dina AS prioritaskeun jinis perjalanan ieu, dituturkeun ku Australia (52%), Kanada (49%), India (64%) sareng Arab Saudi (60%). 

Survei anu langkung anyar ngungkabkeun yén 83% réspondén global 'ekstrem', 'lumayan' atanapi 'sakedik' paduli larangan dina bersosialisasi sareng rerencangan sareng kulawarga. Platform sapertos Zoom, Facebook sareng WhatsApp parantos masihan kasempetan ka konsumén pikeun patepung sacara virtual, tapi ieu tetep henteu sami sareng nganut anggota kulawarga atanapi leres linggih babarengan.

Salami pandemi ieu, badan perjalanan sareng pariwisata di panjuru dunya ngajukeun séktor pikeun 'ngahijikeun deui' dina pamulihan na. Tujuan pikeun tujuan sareng bisnis pariwisata ayeuna kedah ngahijikeun deui kulawarga saatos langkung ti sataun larangan perjalanan internasional.

Tujuan tiasa ngaluarkeun visa atanapi sarat khusus anu bakal mempermudah kulawarga ngahijikeun deui. Maskapai tiasa mastikeun rute VFR anu populér mangrupikeun anu pangpayunna disimpen, usaha silaturahmi sareng operator atraksi tiasa nawiskeun insentif sareng diskon kanggo kulawarga. Sadaya industri di séktor perjalanan tiasa langkung diwartosan pikeun langkung ngartos pasar pariwisata ieu.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment