24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Airlines palabuan udara hal hiber Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Jérman Ngabobol Warta wartos Ngawangun deui tanggung jawab piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

Nomer panumpang Terus Naék di Bandara Frankfurt

Nomer panumpang Terus Naék di Bandara Frankfurt
Nomer panumpang Terus Naék di Bandara Frankfurt
Ditulis ku Harry Johnson

Lalu lintas di palabuan udara sadayana Fraport Group ningkat sacara signifikan, kalayan angka taun ka taun sacara sawaréh naék sababaraha ratus persén - sanaos dumasar kana tingkat lalu lintas anu ngirangan ageung dina bulan Juli 2020.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Fraport trend positip teraskeun.
  • FRA ngabagéakeun sakitar 2.85 juta panumpang dina Juli 2021.
  • Dibandingkeun sareng Juli 2020, angka panumpang naék sami sareng paningkatan 115.8 persén.

Hasilna kargo di Bandara Frankfurt ningali kamekaran anu langkung kuat, bandara Fraport Group sadunya ogé ngajaga trend luhur

Nomer panumpang di Bandara Frankfurt (FRA) terus naek dina bulan Juli 2021. FRA ngabagéakeun sakitar 2.85 juta panumpang dina bulan ngalaporkeun, ngalambangkeun jumlah panumpang bulanan pangluhurna saprak wabah pandemi Covid-19. Dibandingkeun sareng Juli 2020, ieu sami sareng kanaékan 115.8 persén. Nanging, inohong ieu dumasarkeun kana nilai patokan anu handap anu kacatet dina bulan Juli 2020, nalika patalimarga turun di tengah tingkat tingkat inféksi coronavirus.

Nomer panumpang Terus Naék di Bandara Frankfurt

Dina bulan anu ngalaporkeun, tingkat insiden COVID-19 anu lemah sareng tingkat nambahan vaksinasi pangaruhna kana paménta - khususna pikeun tujuan liburan tradisional. Dina sababaraha dinten puncak, angka panumpang di Frankfurt ngahontal sakitar 60 persén tingkat pra-pandemi. Poé pangsibukna dina bulan ngalaporkeun nyaéta 31 Juli, nalika sakitar 126,000 panumpang ngumbara ngalangkungan Bandara Frankfurt - jumlah panumpang anu pangluhurna kacatet dina hiji dinten ti saprak wabah pandemi éta.

Dibandingkeun sareng Juli 2019, patalimarga panumpang di FRA masih ngadaptarkeun penurunan 58.9 persén pikeun bulan ngalaporkeun. Salami periode Januari-ka-Juli 2021, Bandara Frankfurt ngabagéakeun sakitar 9.3 juta panumpang. Dibandingkeun sareng periode tujuh bulan anu sami dina 2020 sareng 2019, ieu nunjukkeun panurunan masing-masing 30.8 persén sareng 77.0 persén.

Lalu lintas kargo di Frankfurt neraskeun momentum pertumbuhanana, sanaos kakurangan kapasitas beuteung anu diayakeun ku pesawat panumpang. Dina Juli 2021, throughput kargo FRA (kalebet angkutan udara sareng pos udara) ucul ku 30.0 persén taun ka taun kana 196,223 métrik ton. Dibandingkeun sareng Juli 2019, kargo naék 9.8 persén. Gerakan pesawat naék ku 79.5 persén taun ka taun kana 27,591 landasan sareng pendaratan. Bobot angkat angkat maksimum (MTOWs) naék ku 68.5 persén janten sahandapeun 1.7 juta métrik ton dina Juli 2021.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment