24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kabudayaan Industri silaturahmi Hak Asasi manusa LGBTQ Rapat Berita Industri rapat wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab piknik News Kawat Wisata USA Breaking News Rupa-rupa Berita

2021 Penghormatan pikeun Konvénsi Global IGLTA 37th Diumumkeun

2021 Penghormatan pikeun Konvénsi Global IGLTA 37th Diumumkeun
2021 Penghormatan pikeun Konvénsi Global IGLTA 37th Diumumkeun
Ditulis ku Harry Johnson

Juara pariwisata LGBTQ + Matt Skallerud, sekutu perjalanan LGBTQ + anu kawéntar Annette Kishon-Pines sareng Atlanta Hideung Pride Weekend bakal dihargaan nalika Konvénsi Global 37th IGLTA.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Jawara lila pariwisata LGBTQ + Matt Skallerud bakal nampi Hall of Fame Award Hanns Ebensten.
  • Legenda pariwisata sareng sekutu LGBTQ + anu sengit, Annette Kishon-Pines bakal nampi Ally Award munggaran IGLTA.
  • Atlanta Black Pride Weekend bakal nampi IGLTA's 2021 Pathfinder Award.

Konvénsi Global Tahunan IGLTA anu ka-37 lumangsung 8-11 Séptémber, taun ayeuna lumangsung pikeun kahiji kalina di Atlanta, Georgia

Tilu pilar pariwisata LGBTQ +, pamasaran sareng pemberdayaan — Pink Media's Matt Skallerud, Belmond's Annette Kishon-Pines sareng Atlanta Black Pride Weekend — bakal nampi taun ayeuna IGLTA Kahormatan. Dipilih ku dewan direksi asosiasi, penghargaan ieu dipasihkeun ka individu atanapi usaha anu komitmen pikeun ningkatkeun bentang global pikeun LGBTQ + wisatawan. The IGLTA Honors bakal dipasihkeun kalayan dukungan anu hadé tina Visit Philadelphia di Konvénsi Global IGLTA ka-37, disetél pikeun Hotél Midtown, Atlanta, 8-11 Séptémber.

2021 Penghormatan pikeun Konvénsi Global IGLTA 37th Diumumkeun

Jawara lila wisata LGBTQ + Matt Skallerud bakal nampi Hall of Fame Hanns Ebensten Hall of Fame Award, dingaranan ti lalaki anu sacara lega dianggap bapak perjalanan homo, sareng anu ngahormat nami dileler unggal taun ka anggota IGLTA anu luar biasa. Skallerud, présidén Pink Media, parantos dikenal sareng dipikacinta ku karyana teu lelah dina industri perjalanan sareng pamasaran, sareng mangrupikeun ahli spesialis pangpentingna dunya dina pamasaran pariwisata LGBTQ +. Salila langkung ti 20 taun, Skallerud parantos ngabantosan perusahaan sadaya ukuran pikeun ngahontal konsumén LGBTQ + online sareng ayeuna fokus kana inovasi global anu mutakhir dina mésér iklan programmatic, jejaring sosial sareng téknologi Web 2.0. Tilas ketua dewan IGLTA, anjeunna mangrupikeun kakuatan anu akrab dina Konvénsi Global Taunan grup éta, parantos ngalaksanakeun seueur presentasi pamasaran média sosial pikeun anu hadir. Anjeunna ogé nyiptakeun acara jaringan média anu munggaran dina konvénsi IGLTA di 2008 di Las Vegas. 

Legenda pariwisata sareng sekutu LGBTQ + anu sengit, Annette Kishon-Pines bakal nampi Ally Award munggaran IGLTA. Kehormatan ieu dipasihkeun ka hiji individu, bisnis atanapi organisasi anu, sanés sanés LGBTQ +, parantos nunjukkeun komitmen jangka panjang pikeun ngasuh perjalanan anu inklusif, ngabantosan ningkatkeun pangalaman para wisatawan LGBTQ + sadunya. Kishon-Pines nyéépkeun ampir opat dasawarsa di grup perjalanan méwah anu mewah di Belmond, janten manajer operasionalna teras diréktur penjualan global pikeun Amérika. Dina 2015 anjeunna nunjuk sutradara khusus pikeun penjualan LGBTQ khusus Belmond, sareng sataun saterasna ngawaskeun pangwangunan Dewan Penasihat LGBTQ na, anu pangpayunna di industri. Salami mangtaun-taun di Belmond, Kishon-Pines nawiskeun dukungan latar pikeun sajajalan LGBTQ + perjalanan panitia, organisasi HAM sareng badan amal, ngalayanan salaku lantera sekutu dina industri pariwisata global.

Atlanta Black Pride Weekend — salah sahiji perayaan Hideung Pride pangageungna sadunya — bakal nampi IGLTA's 2021 Pathfinder Award, ditepikeun ka hiji individu, bisnis, atanapi organisasi anu ngahasilkeun pangaruh positip anu signifikan pikeun tujuanana, sareng nunjukkeun standar paling luhur kahaneutan sareng silaturahmi ka Komunitas LGBTQ +. Permata mahkota tina acara éta nyaéta Festival Komunitas Panas Panas Murni anu nirlaba, anu nyayogikeun acara pangakuan bébas di luar dipinuhan ku musik, hiburan, kadaharan sareng hiburan, tujuan pikeun ngabina komunikasi, nyayogikeun panutan anu positip, nguatkeun sadaya jalma, sareng nentang prasangka dina LGBTQ + sareng komunitas sekutu. IGLTA ngadukung Pésta Komunitas Panas Panas taun ayeuna, ditéang sareng konvensi na.

Konvénsi Global Tahunan IGLTA anu ka-37 lumangsung 8-11 Séptémber, taun ayeuna lumangsung pikeun kahiji kalina di Atlanta, Georgia.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment