24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan kajahatan wartos Rusia Ngabobol Warta kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Sababaraha jalma luka dina ledakan beus Rusia

Sababaraha jalma luka dina ledakan beus Rusia
Sababaraha jalma luka dina ledakan beus Rusia
Ditulis ku Harry Johnson

Ledakan anu kuat kajantenan nalika panumpang naék beus di halte beus ku mall balanja ageung.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Sakitar 30 jalma dina beus nalika ledakan.
  • Ledakan kajantenan nalika panumpang naék beus.
  • Ledakan kajantenan di halte beus ku pusat perbelanjaan pusat kota.

Ledakan kajantenan di kota Voronezh telat Kemis malem

Hiji beus panumpang parantos ngabeledug di kota Voronezh di Rusia tengah.

Cuplikan anu muncul tina tempat ledakan nunjukkeun beus dibobok ku ledakan.

Cuplikan anu medar sacara online nunjukkeun beus rusak pisan ku ledakanana, ku panél awakna sareng hateupna robih.

Numutkeun laporan média lokal, sababaraha jalma luka dina ledakan éta.

Ledakan kajantenan di kota Voronezh telat Kemis malem.

Ledakan anu kuat kajantenan nalika panumpang naék beus di halte beus ku pusat perbelanjaan anu ageung.

Sakitar 30 jalma naék kana beus dina waktos ledakan, supir anu salamet tina ledakan éta, ngawartoskeun ka média lokal.

Sahenteuna 12 urang parantos cilaka dina ledakan éta, kalebet hiji awéwé anu suku na direcah, dilaporkeun média lokal, nyutat sumber. 

Wakil gubernur daérah Voronezh nyarios ka média yén térorisme sanés mangrupikeun vérsi anu dianggap ku otoritas dina tahap ieu panyilidikan.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment