24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan wartos tanggung jawab kasalametan piknik Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Gempa Bumi Kuat Serangan Wilayah Kepulauan Sandwich Kidul

Gempa anu kuat
Ditulis ku Harry Johnson

Gempa bumi saageung 7.5 nyerang wilayah Kapuloan Sandwich Kidul di Samudra Atlantik Kidul dinten ayeuna.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Gempa bumi kuat ngagugudug Kapuloan Sandwich Kidul.
  • Teu aya laporan langsung ngeunaan karuksakan atanapi korban jiwa.
  • Teu aya peringatan tsunami dikaluarkeun.

Numutkeun laporan Survei Geologi AS, gempa bumi saageung 7.5 nyerang wilayah Kapuloan Sandwich Kidul di Samudra Atlantik Kidul dinten ayeuna.

Teu aya laporan langsung korban atanapi karusakan struktural. Teu aya peringatan tsunami anu dikaluarkeun.

Gedéna7.5
Tanggal-Time12 Aug 2021 18:32:55 UTC12 Aug 2021 16:32:55 caket pusat gempa12 Aug 2021 07:32:55 waktos standar dina zona waktos anjeun
location57.596S 25.187W
jerona63 km
Jarak2471.3 km (1532.2 mi) SSW of Edinburgh of the Seven Seas, Saint Helena2648.8 km (1642.2 mi) ENE of Ushuaia, Argentina2662.1 km (1650.5 mi) E of Rio Grande, Argentina2867.0 km (1777.6 mi) E of Rio Gallegos, Argentina2883.2 km (1787.6 mi) E of Punta Arenas, Chili
Kateupastian LokasiHorisontal: 9.6 km; Nangtung 1.5 km
parameterNph = 81; Dmin = 796.2 km; Rmss = 0.94 detik; Gp = 51 °

Géorgia Kidul sareng Kapuloan Sandwich Kidul (SGSSI) mangrupikeun Téritori Luar Negeri Inggris di Samudra Atlantik kidul. Mangrupikeun kumpulan pulau-pulau anu jauh sareng teu pikaresepeun, diwangun ti Pulo Georgia Kidul sareng ranté pulau anu langkung alit anu dikenal salaku Kapuloan Sandwich Kidul. Géorgia Kidul nyaéta 165 kilométer (103 mi) panjangna sareng 35 kilométer (22 mi) lega sareng jauhna mangrupikeun pulau panggedéna di daérah éta. Kapuloan Sandwich Kidul aya kira-kira 700 kilométer (430 mi) belah kidul-wétan Georgia Kidul. Total luas lahanna nyaéta 3,903 km2 (1,507 sq mi). Kapuloan Falkland sakitar 1,300 kilométer (810 mi) belah kulon ti titik anu pang caketna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment