Airlines palabuan udara Berita Breaking Australia Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan Balanja piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Téritori Ibukota Australia Lebet ka Konvénsi COVID lengkep

Téritori Ibu Kota Australia asup kana konci COVID lengkep
Téritori Ibu Kota Australia asup kana konci COVID lengkep
Ditulis ku Harry Johnson

Dina kaayaan lockdown, warga Canberra sareng sakitar kota na bakal diijinkeun ninggalkeun bumi ku alesan penting kaasup padamelan penting, kasehatan, janji vaksin, balanja grocery sareng sajam latihan per dinten.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Téritori Ibukota Australia nyatet kasus COVID-19 kahijina dina sataun langkung.
  • Lalaki éta tépa di masarakat anu henteu aya sumber inféksi anu dipikaterang.
  • Téritori bakal kabuka konci salami tujuh dinten ti 5:00 waktos waktos lokal dinten Kemis.

Andrew Barr, pimpinan menteri Téritori Ibu Kota Australia (ACT), ngumumkeun yén daérah éta bakal kakoncara saatos nyatet kasus COVID-19 anyarna anu langkung ti sataun.

Téritori Ibu Kota Australia asup kana konci COVID lengkep

ACT bakal tetep di lockdown salami tujuh dinten ti 5:00 waktos waktos lokal dinten Kemis saatos saurang lalaki yuswa 20-an diuji positip pikeun coronavirus.

nu Téritori Ibu Australia Kaséhatan nyatakeun yén lalaki éta tepa dina komunitas anu henteu aya sumber inféksi anu dipikaterang.

Ieu mangrupikeun kasus anu munggaran tina COVID-19 anu kauninga dina komunitas ACT langkung ti 12 bulan.

"Kaputusan lockdown ieu mangrupikeun akibat tina kasus positip di daérah, kasus parantos nular di masarakat," saur Barr. "Kami henteu terang ayeuna sumber inféksi na, tapi panilitian éksténsif parantos sababaraha jam dilakukeun."

"Ieu mangrupikeun résiko kaséhatan masarakat paling parah anu urang nyanghareupan di daérah taun ayeuna, saéstuna, ti saprak mimiti pandemi," saurna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment

1 Comment