24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
palabuan udara Berita Breaking Australia hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan wartos Ngawangun deui teknologi piknik kandaraan

ETA téknologi anyar anyar diwanohkeun pikeun mupus Imigrasi Australia

Étéknologi tinggi anyar

Australia ayeuna dikonci pikeun kaseueuran tamu asing, tapi sakali dibuka deui aplikasi anyar pikeun mempermudah pre-clearance pengunjung ka nagara anu dikenal salaku Down Under tiasa ngandelkeun APP anyar pikeun mempermudah léngkah anu diperyogikeun ieu pikeun lebet nagara éta.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Aplikasi ETA Australia mangrupikeun hasil tina upaya ko-desain kolaborasi anu ngalibatkeun para ahli ti Departemen Dalam Negeri Australia, SITA, sareng Grup Arq.
  2. Dirancang sareng dikembangkeun di Sydney, aplikasi ngamungkinkeun kabangsaan anu layak pikeun aman ngalamar ETA, dina sababaraha menit, tina alat sélulérna.
  3. Ngagunakeun téknologi anu ditingkatkeun pikeun otomatis ngeusian data tina paspor anu ngalamar sareng néwak biometrikna, prosés ngalayanan diri anu aman ieu henteu ngan ukur nambahan akurasi sareng kabeungharan data tapi pisan ningkatkeun pangalaman pangguna.  

SITA naratas sistem ETA pikeun Olimpiade Sydney 2000 pikeun masihan otoritas pisibilitas sateuacanna kana jutaan pangunjung anu ngarencanakeun nyebrang wates sareng ngirangan bottleneck di kadutaan Australia sareng pos-pos imigrasi. Kusabab diwanohkeun, ETA parantos tahan waktos sareng parantos ngarah jalan pikeun visa éléktronik didamel salaku saluran standar pikeun jinis visa saderhana (mis. Visa saatos kadatangan) ku departemén imigrasi sadunya.

Australia tetep tujuan perjalanan anu populér sareng ETA APP bakal nunjukkeun épéktipitasna saatos krisis COVID ayeuna sareng nagara dibuka deui ka palancong.

Saatos langkung ti 20 taun parobihan téknologi masif, waktosna kanggo nyiptakeun deui ETA ngalangkungan aplikasi ETA Australia. Téknologi anyar sareng paradigma anyar nyiptakeun parobahan masarakat kana aksés, pangalaman, sareng jasa, utamina nalika inovasi mangrupikeun mesin anu ngagentoskeun parobihan.

Tahap pamanggihan sareng panilitian ngeunaan proyék ngalibatkeun pamahaman persona sareng inti kabutuhan pangumbara. Éta difokuskeun kéngingkeun pamahaman anu langkung mendalam ngeunaan syarat industri sareng bisnis perjalanan sareng ekspektasi pikeun ngartikeun tungtung-ka-akhir perjalanan pangguna-nagara ka hareup.

Dina ngembangkeun solusi kontémporér nganggo téknologi canggih, tim éta sadar kana perluna nampilkeun produk anu intuitif sareng aman bari nganteurkeun kamampuan kompléks anu aya hubunganana sareng data, validasi, populasi otomatis, sareng anu paling penting, verifikasi idéntitas. Kami ngalaksanakeun téknis, integrasi, sareng tés pangguna anu komprehensif pikeun mastikeun solusina parantos siap sareng yén centricity pangguna tetep dina inti desain. Lapisan abstraksi ngarangkum sadaya téknologi pihak katilu, sahingga ngajantenkeun aplikasi-masa depan sareng gampang pikeun téknologi ayeuna digentos ku anu énggal sareng anu hadé dina waktos payun.

Sistemna sayogi pikeun alat-alat. Pikeun ngajaga fokus éta kana pangalaman pangguna, aplikasi diperyogikeun pikeun nawiskeun cara anu merenah sareng langsung pikeun kéngingkeun visa Australia di alat-alat dina platform ios sareng Android.

Kumaha aplikasi na jalan? 

Aplikasi na ngamangpaatkeun téknologi mobile (Optical Character Recognition (OCR) sareng Near Field Communication (NFC)) pikeun néwak sareng nga-paséa inpormasi paspor kritis sareng idéntitas langsung ti paspor. Sacara akurat néwak data aplikasi anu penting langsung tina sumber anu dipercaya ngaleungitkeun kasalahan Éntri data sareng sauyunan anu mangaruhan kana ngolah visa.

Aplikasi ngoténtikasi sareng ngesahkeun paspor éléktronik ngalangkungan kamampuan NFC smartphone dina titik aplikasi tibatan dina wates fisik. Akses kana chip paspor diala ku ngagunakeun OCR pikeun maca Mesin Readable Zone (MRZ) anu dicetak dina jero paspor sareng nyandak konci. Konci ieu ngamungkinkeun chip tiasa diaksés sareng dioténtikasi nganggo sertipikat digital dina chip, mastikeun paspor asli sareng chip na teu acan dikompromikeun. Sakali chip parantos dikonfirmasi, data dina chip - anu diwangun ku dokumén perjalanan, data idéntitas, sareng gambar digital tina wadah paspor - dibaca. Éta teras dibandingkeun sareng moto gambar poto sélulér sateuacan neraskeun.

Prosés némbak gambar selfie ngalaksanakeun pamariksaan rumit sareng pamariksaan anti spoofing ngalawan sababaraha profil résiko rupa, anu nguatkeun verifikasi idéntitas pelamar. Cék kaamanan penting ieu dilakukeun sacara lancar sacara real-time ku aplikasi tanpa ngaganggu pelamar.

OCR, NFC, gambar selfie sareng live kompleks, sareng cék anti spoofing diintegrasikeun dina aplikasi dina cara novél, dina naon anu urang percanten janten anu pangpayunna internasional.

Wisatawan anu dipercayakeun aplikasi éta sareng salah sahiji aset anu paling berharga-data na. Kumaha anjeun ngungkulan masalah privasi dina pamekaranana?

Kami ngalaksanakeun pendekatan Privasi ku Desain sapanjang pamekaran aplikasi, dimimitian ku Penilaian Dampak Privasi pikeun mastikeun yén sadaya pitunjuk, nanganan data, sareng neundeun sasuai sareng syarat privasi ketat Pamaréntah Australi. 

Sadaya data pribadi disimpen dina dompét aman dina alat pangguna. Teu aya data anu dibagi sareng pamangku kapentingan anu sanés, kajabi Dalam Negeri, anu meryogikeun inpormasi pikeun ngolah aplikasi ETA. Sarat sareng Kaayaan jelas didaptarkeun dina aplikasi pikeun pangguna pikeun nampi sateuacan neraskeun. Ieu ngajelaskeun kumaha data dijaga aman, ogé kumaha cara digunakeun sareng dijagaan nalika ngirimkeun ka Urusan Dalam Negeri.

Kanggo langkung mastikeun privasi pribadi, pelamar tiasa ngahapus detil pribadi sareng aplikasi samemehna tina aplikasi iraha waé. Salaku tambahan, sadaya alat anu didaptarkeun agén perjalanan anu ogé tiasa nerapkeun atas nama pelamar henteu nahan data ngalamar atanapi aplikasi dina alatna saatos aplikasi dikintunkeun. 

Aplikasi na nganggo panyimpenan lokal anu aman sareng protokol oténtikasi anu kuat. Sadaya komunikasi antara alat sareng sistem backend énkripsi, mastikeun panyalindungan pamungkas sareng kontrol kana data pangguna.

Naon anu janten tanggapanana dugi ka ayeuna? 

Ti mimiti, prosés desain pangalaman ngutamakeun gampang digunakeun pikeun anu ngalamar kalayan pangalaman pangguna anu teu gesek sareng intuitif dina platform ios sareng Android. Aplikasi anu dihasilkeun parantos ditampi, kalayan sababaraha pangguna ngalengkepan gampang digunakeun sareng genah.

Ngawaskeun kontinyu, analitik paripolah, sareng eupan balik pangguna mangrupikeun bagian tina metodologi solusi. Kamampuh ngamutahirkeun aplikasi sacara gancang parantos ngamungkinkeun paningkatan pikeun ngabantosan maca sababaraha jinis paspor, nyayogikeun status pamrosésan, sareng ningkat animasi pikeun panduan instruksional. 

Tanggapan berharga anu disayogikeun ku pelamar ngalangkungan toko aplikasi sareng fungsi Kontak Kami aplikasi parantos ngadorong sababaraha parobihan sareng paningkatan anu dilaksanakeun ti mimiti pilot, sahingga salajengna nguatkeun aplikasi.

Dursasana kelompok pangguna global pikeun nguji alat anu béda sareng ngumpulkeun inpormasi pangalaman pangguna mastikeun aplikasi tiasa dianggo di lingkungan parangkat anu heterogen sareng variasi paspor éléktronik. Kusabab aplikasiana diterepkeun dina Oktober 2020, éta parantos ngabantosan perjalanan ka Australia pikeun rébuan individu nalika pandemi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Juergen T Steinmetz

Juergen Thomas Steinmetz teras-terasan damel di industri perjalanan sareng pariwisata ti saprak anjeunna nonoman di Jérman (1977).
Anjeunna ngadegkeun eTurboNews di 1999 salaku buletin online munggaran pikeun industri pariwisata perjalanan global.

Leave a Comment

1 Comment