Airlines palabuan udara Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha rental mobil kuliner kabudayaan News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor Warta Méwah rapat wartos jelema Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan Balanja piknik kandaraan News Kawat Wisata trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Buktina Buktina Ayeuna Wajib Pikeun Usaha Ruangan San Francisco

Bukti vaksinasi ayeuna wajib pikeun bisnis di San Fransisco
Walikota San Fransisco London Breed
Ditulis ku Harry Johnson

San Fransisco bakal meryogikeun usaha di séktor jero ruangan anu kontak tinggi pikeun kéngingkeun bukti vaksinasi ti pelindung sareng padamelna pikeun aranjeunna lebet kana fasilitas éta.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Kebutuhan tatanan kaséhatan pikeun bukti vaksinasi pinuh pikeun papayung pikeun setting publik di jero rohangan, kalebet bar, réstoran, klub sareng gim mulai diberlakukeun tanggal 20 Agustus. 
  • Tatanan kaséhatan dilakukeun pikeun ngajagi tina panyebaran COVID-19 anu teras-terasan, khususna diantara anu henteu divaksinasi.
  • Pesenan San Fransisco ogé nyiptakeun buktina anyar sarat vaksinasi pikeun acara ageung di tempat jero rohangan.

Walikota San Fransisco ngungkabkeun tatanan kaséhatan anu anyar anu dirancang pikeun ngajaga tina panyebaran COVID-19, khususna diantara anu henteu divaksinasi, bari tetep usaha kabuka sareng ngabantosan pikeun mastikeun yén sakola tetep kabuka.

Bukti vaksinasi ayeuna wajib pikeun bisnis di San Fransisco

mayor London Breed ngumumkeun dinten éta San Francisco bakal meryogikeun usaha di séktor jero ruangan anu kontak tinggi pikeun kéngingkeun buktina vaksinasi ti papayung sareng padamelna pikeun aranjeunna lebet kana fasilitas éta.

Salaku tambahan, tatanan kota anyar nyiptakeun buktina anyar sarat vaksinasi pikeun acara ageung di tempat jero rohangan, ngabutuhkeun hadirin anu yuswa 12 taun atanapi langkung dina acara anu ngagaduhan 1,000 jalma atanapi langkung pikeun nyayogikeun buktina vaksinasi.

"Kami terang yén pikeun kota urang bangkit tina pandemi sareng mekar, urang kedah nganggo cara anu pangsaéna pikeun merjuangkeun COVID-19 sareng éta vaksin," saur Breed.

Sateuacanna, aturan nagara sareng lokal peryogi bukti vaksinasi atanapi tés pikeun ngahadiran acara mega di jero rohangan sareng 5,000 jalma atanapi langkung.

Syarat tatanan kaséhatan anyar pikeun bukti vaksinasi pinuh pikeun papayung pikeun setting publik di jero ruangan, kalebet bar, réstoran, klub sareng gim anu diberlakukeun tanggal 20 Agustus.

Pikeun ngalestarikeun padamelan bari masihan waktos pikeun patuh, buktina sarat vaksinasi pikeun staf diterapkeun dina 13 Oktober pikeun pagawé, numutkeun pengumuman éta.

Persyaratan vaksinasi pikeun acara di jero rohangan, boh swasta boh umum, anu ngagaduhan 1,000 jalma atanapi langkung anu hadir diterapkeun dina tanggal 20 Agustus.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment

1 Comment