24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Awards Bélgia Ngabobol Warta Megatkeun Warta Éropa Industri silaturahmi wartos tanggung jawab piknik trending Ayeuna Rupa-rupa Berita

Ngenalkeun Pangajén Bumi Anu Kuat: Ngamajukeun Perjalanan Ramah Iklim

Panghargaan Bumi Kuat

SUNx Malta - program warisan pikeun Maurice Strong, Kelestarian sareng aktivis Iklim satengah abad ka pengker - ngamajukeun Travel Friendly Climate, sareng Les Roches, salah sahiji sakola bisnis perhotelan anu terkenal di dunya, ngumumkeun taunan Earth Strong Awards anu bakal dipidangkeun dina ShiftIn 'Festival tanggal 19 Nopémber.

Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Kompetisi ieu parantos dirancang pikeun narik perhatian kana pesen-pesen kelestarian penting anu aya dina Piagam Bumi ogé visi Almarhum Maurice Strong.
  2. Bakal aya 6 panghargaan 500 euro masing-masing disumbangkeun ku Les Roches.
  3. Ditilik bakal dilakukeun ku tim juara iklim anu kuat, dipimpin ku Profesor Geoffrey Lipman.

Pangajén pikeun siswa anu resep kana Perpanjangan Wisata Ramah iklim - karbon handap: SDG dikaitkeun: Paris 1.5. Bakal aya 6 panghargaan 500 euro masing-masing disumbangkeun ku Les Roches. Aranjeunna bakal dipasihkeun pikeun "kertas pamikiran" anu paling saé tina 500 kecap dina:

"Naha Piagam Bumi bahkan langkung penting ayeuna tibatan nalika diwanohkeun ku Maurice Strong sareng Michael Gorbachev di 2005. ”

Kompetisi ieu dirancang pikeun narik perhatian kana pesen-pesen kelestarian penting anu aya dina Piagam Bumi, ogé visi Almarhum Maurice Strong sareng hubunganana beuki ningkat dina Iklim ayeuna nangtang dunya.

Almarhumah Maurice Strong

Kanggo inpormasi lengkep ngeunaan panghargaan mangga buka www.thesunprogram.com

Pikeun diajar ngeunaan Piagam Bumi, buka www.earthcharter.org

Punten email éntri ka [email dijaga]. Ditilik bakal dilakukeun ku tim juara iklim anu kuat, dipimpin ku Profesor Geoffrey Lipman.

Éntri kabuka dugi ka 15 Oktober 2021.

Professor Geoffrey Lipman, Présidén panonpoex Malta saurna: "Salaku Laporan IPCC pang anyarna sacara dramatis ngajelaskeun urang nuju nyéépkeun waktos pikeun ngalereskeun Krisis Iklim eXistensial. Ngan pamimpin ngora énjing anu tiasa nyandak pilihan anu sesah pikeun urang minuhan udagan Paris. Piagam Bumi, dikandung ku Maurice Strong, mangrupikeun blok wangunan anu penting pikeun pamahaman Perjalanan Ramah Iklim sareng katahanan anu diperyogikeun ayeuna. Kami resep pisan bermitra sareng Les Roches, salah sahiji sakola bisnis silaturahmi luhur di dunya pikeun nambihan diménsi pikeun program pendidikan Wisata Ramah Lingkungan sareng nyiapkeun énjing Juara Iklim Kuat pikeun transformasi penting. "

SUNx Malta - Jaringan Universal Kuat - mangrupikeun sistem pangrojong pikeun pamangku kapentingan Travel sareng Pariwisata ngawangun katahanan iklim saluyu sareng target Sustainable Development Goals (SDG) sareng Perjanjian Paris ngalangkungan Travel Friendly Travel (CFT). Éta dikelola ku EU-Growth & Travelism Institute (GGTI) anu nirlaba pikeun EU.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment