Airlines hal hiber Megatkeun Berita Perjalanan wartos piknik kandaraan trending Ayeuna Amérika Serikat megatkeun News Rupa-rupa Berita

Nyepetkeun Sabuk Korsi atanapi Pita Saluran: Alat Kaamanan Maskapai Anyar

Saluran Saluran: Alat Kaamanan Maskapai Anyar

Beuki sering, panumpang maskapai anu teu kaatur nuju ditutupan ku awak kabin maskapai nganggo duct tape. Sareng naha henteu? Éta kuat, éta aman, éta kunaon indung modéren pinter nyarios ka murangkalihna: “Tape tape. Entong angkat ka bumi tanpa éta. ”


Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. Saluran saluran parantos angkat janten jalan-jalan pikeun kaamanan penerbangan pesawat mana penting pisan panumpang na ditahan.
  2. Ngan dina sasih kapengker waé, sahenteuna sababaraha skenario ngajamin panggunaan tape saluran pikeun ngamankeun panumpang anu teu kadali kana korsi na.
  3. Meureun aya pitunjuk kana misteri panggunaan tape saluran anu sigana anyar dina kapal udara panumpang.

American Airlines ngalaporkeun minggu ieu Salasa yén sakitar sajam saatos angkat-angkatan dina hiber ti Maui ka Los Angeles, pesawat kedah dialihkeun ka Honolulu saatos budak umur 13 taun janten ngaganggu.

Saksian nyarios yén budak lalaki nyoba nyepak kana jandéla di gigireun korsi na sareng janten fisik sareng indungna nyalira. Tegangan mimiti naék kira-kira sajam kana hiber, nyababkeun pilot ngalirkeun pesawat.

Maskapai éta nyatakeun cuffs flex dipaké pikeun nahan budak éta, tapi pidéo ogé nunjukkeun saluran pramugari anu némpél ka korsi na.

Hiber badarat aman, sareng panumpang naék penerbangan sanés atanapi masihan kamar hotél.

Saluran Saluran: Norm Kasalametan Hiber Anyar

Kumaha waé ogé, pita saluran parantos janten jalan pikeun kaamanan penerbangan pesawat mana penting pisan yén panumpang ditahan pikeun kaamanan unggal jiwa anu séjén dina kapal. Éta henteu mahal hargana, gampang disimpen dina kapal tanpa nyandak spasi kritis, sareng éta kuat. Cukup kuat pikeun ngajaga batur diuk - sareng upami diperyogikeun, jempé - salami sesa hiber.

Dina catetan anu lucu, dina pilem Sister Act 2, salah saurang murid dina pertandingan choral, Frankie, nunjukkeun Suster Mary Patrick jubah ritsleting na anu rusak sareng nyarios, "Hal ieu robek! Ayeuna naon anu kuring kedah lakukeun, hah? " Suster Mary Patrick kalem ngajawab: ”Dangukeun, tong hariwang. Indung kuring kantos nyarios yén henteu aya anu mustahil salami anjeun nyandak sakedik iman sareng gulung pita listrik. " Anjeunna teras mecut kaluar gulungan pita saluran pérak tina kabiasaanna sareng narik kaset pita nalika nyarios, "Halo!"

Kajadian Pita Tukang Anyar

Hayu urang tingali deui sababaraha insiden udara-anyar panganyarna anu réngsé aman sareng aman sadayana kusabab gulung gaib tina pita saluran pérak.

Tanggal 12 Juli, hiji awéwé dina hiber Amérika Airlines ti Dallas-Fort Worth ka Charlotte mimiti saluran dirékam dina pigeulang sareng suku teras salajengna ka korsi na, nalika éta henteu cekap pikeun nalukkeun anjeunna saatos anjeunna nyobian muka panto dina pesawat kusabab anjeunna henteu hoyong naék deui. Pramugari hiber salah sahijina ogé digegel tackle dirina pikeun ngajaga kasalametan 190 panumpang dina kapal.

Tanggal 3 Agustus, dilaporkeun yén Maxwell Berry, saurang lalaki umur 22 taun, diduga ngarénjag dada 2 pramugari nalika hiber Frontier Airlines sareng ditinju anu katilu. Para pramugari nuju saluran-taped anjeunna kana korsi na kanggo sésa perjalanan ti Philadelphia ka Rajana. Berry ditahan ku pulisi saat badarat dina 3 jumlah aki. Agén FBI di tempat kejadian nyatakeun yén aranjeunna moal ngudag tuduhan kajahatan féderal.

Numutkeun ka Frontier, anu pramugari bakal nyanghareupan akibat sorangan, sanaos teu jelas kanggo naon. Sadaya maskapai anu kedah nyarios dina waktos éta nyaéta: "Pramugari penerbangan bakal, sakumaha saratna dina kaayaan sapertos kitu, dibebaskeun tina hiber, ngantosan réngsé panyilidikan."

Clue kana Asal-usul Misteri Pita Saluran

Association of Flight Attendants-CWA, anu ngawakilan pramugari hiber Frontier, sacara sepenuh haté ngadukung tindakan awak. Présidén serikat, Sara Nelson, nyarios yén awak "kapaksa nahan penumpang kalayan pakakas anu sayogi pikeun aranjeunna dina kapal."

Numutkeun ka union, maskapai éta nyayogikeun pita ka kru upami aranjeunna kedah nahan panumpang. Frontier henteu ngajawab patarosan ngeunaan éta.

Numutkeun ka profésor manajemén penerbangan di Metropolitan State University of Denver, Jeff Price, éta "biasa ngagunakeun saluran saluran pikeun ngamankeun jalma anu ngagambarkeun ancaman pikeun hiber atanapi anu sanés." Anjeunna ngajelaskeun yén sababaraha penerbangan gaduh larangan anu sanés, sapertos flex cuffs, sareng nyarios yén anjeunna nyandak duanana nalika anjeunna ngapung "kanggo acara anu sapertos kitu."

Janten sigana logis pikeun nganggap yén sababaraha maskapai parantos "dipasang" gulung pita saluran dina arsenal jasa hiberna pikeun tetep tenang sareng kaamanan dina kontrol nalika 36,000 mil ka luhur. Kuring curiga yén teu aya seueur, upami aya, panumpang anu ngabantah éta.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Linda Hohnholz, éditor eTN

Linda Hohnholz parantos nyerat sareng ngédit tulisan ti saprak mimiti karirna damel. Anjeunna parantos nerapkeun karep bawaan ieu ka tempat-tempat sapertos Hawaii Pacific University, Chaminade University, Hawaii Children's Discovery Center, sareng ayeuna TravelNewsGroup.

Leave a Comment