24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Asosiasi News Ngabobol Warta Internasional Perjalanan Usaha Jérman Ngabobol Warta Berita Pamaréntah Industri silaturahmi India Ngabobol Warta wartos Ngawangun deui piknik Pembaruan Tujuan Wisata Rupa-rupa Berita

Perjanjian Pariwisata India sareng Jérman ditandatanganan

Perjanjian pariwisata bilateral India sareng Jérman ditandatanganan

India sareng Jérman parantos nandatanganan perjanjian pariwisata bilateral ngalangkungan Association Association of Tour Operator India (IATO) sareng Deutscher Reiseverband eV, (DRV) Asosiasi Perjalanan Jérman pikeun ngamajukeun pariwisata dua arah antara dua nagara ku cara nyandak tindakan anu cocog pikeun ngahanca pariwisata pas kaayaan. normal, saur Pak Rajiv Mehra Présidén IATO.


Nyitak Friendly, PDF & Email
  1. IATO sareng DRV sapuk pikeun ngalakukeun usaha anu wajar pikeun ngajantenkeun anggotana sadar kana kaanggotaan boh pakumpulan, manpaatna, sareng kajadian di India sareng Jérman.
  2. Duanana organisasi ogé bakal ngalaksanakeun program pertukaran perjalanan sareng program latihan dina dasar silihbalikeun.
  3. Penandatanganan perjanjian ieu ogé bakal ngirim pesen ka nagara-nagara séjén di Éropa yén India siap ngabagéakeun sadaya turis asing.

Perjanjian kerjasama timbal balik ditandatanganan ku Mr. Norbert Fiebig, Présidén - Deutscher Reiseverband eV, Asosiasi Perjalanan Jerman, sareng Mr. Rajiv Mehra, Présidén, Asosiasi Operator Wisata India, pikeun maju ieu.

Dina perjanjian ieu, duanana IATO sareng DRV parantos sapuk pikeun ngalakukeun usaha anu wajar pikeun ngajantenkeun anggotana sadar kana kaanggotaan boh asosiasi, manpaatna, sareng kajadian. di India sareng Jérman. Pejabat duanana organisasi bakal diulem kana konvénsi taunan na sareng bakal ngalaksanakeun program pertukaran perjalanan sareng program latihan sacara timbal balik.

Jérman mangrupikeun salah sahiji pasar sumber utami pikeun wisata asup ka India, sareng ieu bakal ngabantosan ngahudangkeun pariwisata asup ka India sareng bakal ngabantosan operator wisata luar negeri ti Jérman kanggo ngahijikeun deui paket India.

Perjanjian anu ditandatanganan antara DRV sareng IATO henteu ngan ukur muka panto Anggota IATO nyambung sareng anggota DRV tapi ogé bakal ngirim pesen ka nagara-nagara séjén di Éropa yén India siap ngabagéakeun sadaya turis asing saatos Visa e-Turis sareng penerbangan internasional dilanjutkeun.

India sareng Jérman ngagaduhan sejarah anu panjang babarengan. India mangrupikeun bagian tina Karajaan Inggris nalika WWI, sareng dina waktos éta, Angkatan Darat India Inggris maréntahkeun nyumbang prajurit kana upaya perang Sekutu, kalebet di Front Kulon. Aktivis pro-kamerdékaan dina angkatan kolonial milari bantosan Jérman dina ngagaleuh kabébasan India, ngahasilkeun Konspirasi Hindu-Jérman nalika Perang Dunya I. Teras dina Perang Dunya II, upaya perang Sekutu ngagerakkeun 2.5 juta pasukan sukarelawan ti Inggris India.

Républik India anu nembé diwangun mangrupikeun salah sahiji nagara munggaran anu ngeureunkeun Nagara Perang sareng Jérman saatos Perang Dunya Kadua sareng henteu ngaku réparasi perang ti Jérman sanaos 24,000 prajurit anu ngantosan di Angkatan Darat Inggris Inggris maot dina kampanye ngalawan Nazi Jérman .

India parantos ngajaga hubungan diplomatik sareng Jérman Kulon sareng Jérman Wétan sareng ngadukung paningkatanna dina taun 1990.

Kanselir Jérman Merkel sareng Perdana Menteri India Modi

Dina waktos anu langkung modéren, Kanselir Jérman Angela Merkel parantos seueur nganjang sacara resmi ka India anu nyababkeun ditandatanganan sababaraha perjanjian anu ngagedékeun kerjasama dua hala, sareng anu pang anyarna aya dina bulan Nopémber 2019 nalika 17 perjanjian ditandatanganan antara India sareng Jérman.

#rebuildingtravel

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Anil Mathur - eTN India

Leave a Comment