Aeroflot mulls hiber ka Mexico, Yordania, Républik Dominika sareng Mauritius

Aeroflot mulls hiber ka Mexico, Yordania, Républik Dominika sareng Mauritius
Aeroflot mulls hiber ka Mexico, Yordania, Républik Dominika sareng Mauritius
  • Layanan udara ka Méksiko dilanjutkeun dina Méi 2021.
  • Penerbangan ka Républik Dominika dilanjutkeun dina awal Agustus.
  •  Layanan udara sareng Yordania sareng Mauritius resmi dibuka dina bulan Juli.

Pamawa bendera Rusia Aeroflot tiasa ngaluncurkeun penerbangan ka Mexico, Mauritius, Yordania sareng Républik Dominika, CEO maskapai Mikhail Poluboyarinov nyarios dina wawancara sareng saluran TV Rusia.

Chief Executive Officer Aeroflot Mikhail Poluboyarinov

"Kami ogé ngarencanakeun muka penerbangan ka Mexico, anu mangrupikeun tujuan perjalanan anu pikaresepeun. Kami ngarencanakeun sareng ngemutan penerbangan ka Républik Dominika, sareng kami ngémutan Mauritius sareng Yordania ogé, " Aeroflotceuk Chief Executive Officer.

Layanan udara ka Méksiko dilanjutkeun dina Méi 2021, kalayan penerbangan di ditu ngan dilakukeun ku Azur Air ayeuna.

Penerbangan ka Républik Dominika dilanjutkeun dina awal Agustus, Azur Air ogé hiji-hijina operator anu ngalayang di ditu ayeuna.

Ladenan hawa sareng Yordania sareng Mauritius sacara resmi dibuka dina bulan Juli, sanaos henteu aya Rusia ngalakukeun penerbangan aya dugi ka ayeuna.

Nyitak Friendly, PDF & Email

News Patali