24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Berita Pamaréntah News Kaséhatan Industri silaturahmi Hak Asasi manusa wartos Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna USA Breaking News Rupa-rupa Berita

8 Tina 10 Urang Amérika ngadukung Paspor Vaksin

81.8% urang Amérika Nguntungkeun Paspor Vaksin
81.8% urang Amérika Nguntungkeun Paspor Vaksin
Ditulis ku Harry Johnson

Gagasan paspor vaksin parantos ngembang sacara popularitas.


Nyitak Friendly, PDF & Email
  • Survei kalebet 997 jalma di Amérika Serikat anu ditanya rupa-rupa patarosan anu aya hubunganana sareng paspor vaksin.
  • Orok Boomer paling henteu tiasa ngadukung paspor vaksin.
  • 50.9% total réspondén ngalaporkeun yén aranjeunna langkung kamungkinan ngumbara di jero negeri kalayan syarat paspor vaksin.

Hasil survey vaksin anyar ngungkabkeun kumaha perasaan urang Amérika ngeunaan sagala rupa larangan perjalanan anu aya hubunganana sareng pandemi COVID-19.

Kalayan debat anu aya di sakitar kabébasan pribadi sareng kamampuan ngarambat anu teu kahalangan di panjuru nagara, ayeuna-ayeuna yakin yén bukti vaksinasi kedah janten sarat.

81.8% urang Amerika anu disurvei ngadukung ideu Paspor Vaksin, kalayan Baby Boomers anu paling henteu tiasa ngadukung konsép ieu.

Survey ogé nunjukkeun generasi mana anu langkung henteu satuju paspor vaksinasis sareng kumaha perasaan responden lalaki sareng awéwé ngeunaan masalah éta.

Gagasan paspor vaksin parantos ngembang sacara popularitas. Kalayan New York City sareng bagian tina California ayeuna mandating buktina vaksinasi, sareng perusahaan ageung sapertos jalur pelayaran Norwegia, teu tiasa dilawan kota-kota, nagara bagian, sareng perusahaan-perusahaan sanés bakal mimiti ngalakukeun hal anu sami. Sanajan sanaos sababaraha nagara bagian sapertos Florida sareng Texas ngalarang paspor vaksin, masarakat umum mimiti biasa kana ideu éta.

Dilaksanakeun antara tanggal 2 Juni, survey kaasup 3 jalma di Amérika Serikat anu ditaroskeun rupa-rupa patarosan anu aya hubunganana paspor vaksin - didefinisikeun salaku "dokumén ngabuktikeun anjeun divaksin ngalawan COVID-19." Ditanya ogé ngeunaan karesepna anu aya hubunganana sareng larangan perjalanan pandemi umum, wargi anu disurvei ngagambarkeun sauntuyan demografi kalebet jinis kelamin (lalaki / awéwé), generasi (Baby Boomer / Generasi X / Millennial / Generation Z), sareng anu parantos divaksinasi vs anu henteu divaksinasi.

Kaseueuran réspondén kenal kana istilah éta paspor vaksin, kalayan ampir 82% nyatakeun yén aranjeunna ayeuna ngadukung ide dina hiji bentuk atanapi bentuk anu sanés. Hasil ieu dihijikeun sareng umur sareng jinisna, kalayan awéwé 7% langkung seueur ngadukung paspor vaksin tibatan lalaki. Diantara anu henteu divaksinasi, lalaki langkung gampang insentif janten divaksinasi dumasar kana larangan perjalanan tibatan awéwé.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment