Airlines palabuan udara hal hiber Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha Kanada Ngabobol Warta News Kaséhatan wartos Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan piknik kandaraan News Kawat Wisata Rupa-rupa Berita

WestJet Ngadukung Vaksinasi Wajib Pikeun Pagawe Maskapai

WestJet Ngadukung Vaksinasi Wajib Pikeun Pagawe Maskapai
WestJet Ngadukung Vaksinasi Wajib Pikeun Pagawe Maskapai
Ditulis ku Harry Johnson

Maskapai anu damel pikeun nerapkeun sarat vaksinasi wajib pamaréntah pikeun karyawan maskapai anu diatur féderal dina akhir Oktober.


Nyitak Friendly, PDF & Email
  • WestJet ayeuna ngagaduhan tanaga padamelan aktif sakitar 6,000 WestJetters, sedengkeun 4000 tetep teu aktip atanapi berbulu.
  • Swoop ayeuna ngagaduhan tanaga padamelan aktif 340 karyawan, sedengkeun langkung ti 170 tetep teu aktip atanapi furloughed.
  • Grup WestJet bakal taat kana sarat pikeun palancong domestik janten divaksinasi atanapi diuji sateuacan angkat.

Grup WestJet dinten ayeuna ngabagéakeun pengumuman ku Menteri Perhubungan Omar Alghabra ngeunaan vaksinasi wajib pikeun karyawan maskapai anu diatur sacara féderal.

Menteri Perhubungan Omar Alghabra

"Kami tetep janten mitra anu kuat dina peluncuran vaksinasi Kanada sareng damel sacara rajin pikeun nerapkeun kabijakan pamaréntah ngeunaan vaksin wajib pikeun karyawan maskapai," saur Mark Porter, WestJet Wakil Présidén Eksekutif, Jalma sareng Budaya. "Vaksinasi mangrupikeun cara anu paling épéktip pikeun mastikeun kasalametan tamu sareng padamel urang, bari nahan panyebaran COVID-19."

"Kami ngartos jalma-jalma bakal aya patarosan sareng bakal ngabahas sareng kelompok padamel sareng padamelan urang sacara real-time," sambung Pak Porter. "Kami milari detil tambahan ti pamaréntah féderal ngeunaan saratna sareng komitmen pikeun damel babarengan pikeun mastikeun palaksanaan polisa dina akhir Oktober."

WestJet ayeuna ngagaduhan tanaga padamelan aktif sakitar 6,000 WestJetters, sedengkeun 4000 tetep teu aktip atanapi berbulu. Ngalieuk ayeuna ngagaduhan tanaga padamelan aktif 340 karyawan, sedengkeun langkung ti 170 tetep teu aktip atanapi furloughed.

nu Grup WestJet bakal taat kana sarat pikeun palancong domestik janten divaksinasi atanapi diuji sateuacan angkat. Grup maskapai nganjurkeun yén tés gancang-antigen mangrupikeun alternatif anu tiasa ditarima, tiasa diaksés sareng dimangpaatkeun pikeun palancong anu henteu divaksinasi.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment