24/7 eTV BreakingNewsShow : Pencét dina tombol polumeu (kénca handap layar pidéo)
Megatkeun Warta Éropa Ngabobol Warta Internasional Megatkeun Berita Perjalanan Perjalanan Usaha kuliner News Kaséhatan Industri silaturahmi Hotél & Resor wartos Ngawangun deui tanggung jawab kasalametan Balanja piknik kandaraan Pembaruan Tujuan Wisata News Kawat Wisata trending Ayeuna Warta Breaking UK Rupa-rupa Berita

Kaseueuran brit henteu bakal ngadukung usaha anu henteu divaksinasi

Kaseueuran urang Inggris moal ngamajukeun usaha anu henteu divaksinasi
Kaseueuran urang Inggris moal ngamajukeun usaha anu henteu divaksinasi
Ditulis ku Harry Johnson

Kirang ti satengahna urang Inggris nyatakeun kersa tetep ngagunakeun propésional anu henteu divaksinasi.


Nyitak Friendly, PDF & Email
  • 22% réspondén nyarios yén bakal "pasti" henteu deui nganggo jasa tina propésional anu henteu divaksinasi.
  • 29% réspondén nyarios bakal "sigana" nyingkahan propésional anu henteu divaksinasi.
  • 20% urang Brit bakal "sigana" nganggo usaha henteu divaksinasi.

Numutkeun kana polling pangénggalna anu dilakukeun sareng diposting kamari, langkung ti limapuluh persén padumuk Inggris henteu bakal uih deui kana bisnis anu aranjeunna kantos anggo upami anu ngalaksanakeun bisnis éta henteu acan divaksinasi.

Kaseueuran urang Inggris moal ngamajukeun usaha anu henteu divaksinasi

Nalika nagara tetep haneut kana pamaréntahan Watesan COVID-19 ngeunaan perdagangan sareng gerakan, kirang ti satengah urang Inggris nyatakeun kersa tetep ngagunakeun saurang propésional anu henteu divaksinasi.

Ampir saparapat (22%) tina anu dijajal nyarios yén aranjeunna "pasti" moal ngalakukeun deui bisnis sareng propésional anu henteu divaksinasi, sanaos aranjeunna kagungan transaksi anu pikaresepeun dina jaman baheula.

Survei 4,631 sawawa Inggris, jajak pendapat nunjukkeun yén pluralitas - 29% - réspondén nyarios yén aranjeunna "sigana" henteu bakal nganggo deui propésional anu aranjeunna sateuacanna ngayakeun bantosan yén aranjeunna "henteu nyandak sareng [henteu] nyandak COVID -19 vaksinasi. "

20% urang Inggris aya di pager, ngaku yén aranjeunna "sigana bakal tetep nganggo" propésional, sedengkeun 14% bakal tetep ku propésionalna, ditémbak atanapi henteu ditémbak. Sésa henteu yakin - tapi aranjeunna panginten kedah nyandak kaputusan, sabab pamaréntah Inggris terus ngémutan paspor vaksin sacara nasional saatos nyatakeun yén aranjeunna kedah balik deui ka tempat hiburan malam saatos kabendaan.

Réspondén di beulah kidul Inggris paling dipikaresep pikeun ngalawan propésional anu henteu divaksinasi, sedengkeun anu di belah kalér paling sering dijalankeun sareng aranjeunna. Kitu ogé, pamilih konservatif langkung dipikaresep ngajaga propésionalna, sedengkeun Demokrat Liberal anu paling dipikaresep nyingkirkeun aranjeunna.

Respondén polling sigana beuki nganut larangan-larangan anu ditetepkeun ku kagiatanana ku nagara, kalayan 60% tétéla ngadukung "paspor vaksin" kanggo saha waé anu nganjang ka panti jompo, gim, rohangan acara, pub, réstoran, atanapi tempat berkumpul umum di jajak pendapat anu sanés. dilakukeun ku YouGov minggu kamari. Tapi, patarosan éta dikedalkeun rada béda, de-nekenkeun kurangna tanggal akhir anu jelas pikeun panggunaan paspor sapertos ku naroskeun réspondén ngan upami aranjeunna ngadukung paspor vaksin nalika peluncuran jab.

Urang Brits moal janten anu munggaran anu ngagaduhan sistem paspor vaksin anu ditumpukeun tanpa input ti pamilih. Italia sareng Perancis parantos ngadopsi pas kaséhatan sanaos protés skala lega, sareng sababaraha nagara bagian Amérika Serikat sareng kotamadya sapertos New York City parantos ngadesek usaha Amérika swasta pikeun maksa mandat vaksin ku paspor kaséhatanna sorangan. Nagara sanésna parantos ngadorong pikeun nyaram paspor sapertos kitu, anu nyababkeun pamaréntah féderal pikeun (pikeun ayeuna) ngantepkeun éta ka nagara bagian sareng bisnis.

Nyitak Friendly, PDF & Email

Ngeunaan nyeratna

Harry Johnson

Harry Johnson parantos janten editor tugas kanggo eTurboNews ampir 20 taun. Anjeunna dumuk di Honolulu, Hawaii, sareng asalna ti Éropa. Anjeunna resep nyerat sareng ngaliput berita.

Leave a Comment